Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Czlowieku - o tym ( o Mengele, o eksperymentach) było wczoraj, przeczytaj wczorajsze wypowiedzi, bo mi szkoda czasu na bazproduktywne gadanie z tobą.

Aż tak mi się nie nudzi.

Zadałem na koniec dyskusji pewne pytanie - albo potrafisz na nie odpowiedzieć, a jeśli nie skończ trollowac.

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czlowieku - o tym ( o Mengele, o eksperymentach) było wczoraj, przeczytaj wczorajsze wypowiedzi, bo mi szkoda czasu na bazproduktywne gadanie z tobą.

Aż tak mi się nie nudzi.

Zadałem na koniec dyskusji pewne pytanie - albo potrafisz na nie odpowiedzieć, a jeśli nie skończ trollowac.

Jak piskorz się wyślizgujesz od odpowiedzi, nie ma i nie było z tobą nigdy normalnej polemiki.

Faktycznie ta ala szczepionka zablokowała wam strefę w mózgu od logicznego myślenia.

Jak piskorz się wyślizgujesz od odpowiedzi, nie ma i nie było z tobą nigdy normalnej polemiki.

Faktycznie ta ala szczepionka zablokowała wam strefę w mózgu od logicznego myślenia.

Chłopie, obudziłes się dzisiaj, zobaczyłeś moje pytanie, które pozostało bez odpowiedzi, postanowiłeś błysnąć, ale zaorałeś się, bo jak to zwykle bywa nie zrozumiałeś tekstu.

Masz informacje o które prosiłem to za zacznij jeszcze raz - z lepszym skutkiem.

Jeśli nie - skończ ten trolling, bo robi się męczący.

Właśnie zrozumieniem, dlaczego tak obawiasz się tej szczepionki...

Ja szczepionki się nie boję ale takiej prawdziwej, w programie doświadczalnym nie mam zamiaru brać udziału.

I nikt tak tu nie trolluje jak wasza trójka szczepionkowa.

Więc jak już mówiłem, nie było i nie będzie normalnej wymiany zdań z kimś kto jest fanatykiem.

Ale jakim fanatykiem ?

Ja kogoś zachęcam do szczepień ? Promuję je ?

Czy uważam nieszczepionych za gorszych ? (Tak, jak wielu antyszczepionkowców uważa za gorszych szczepionych, bo rzekomo jakieś białka przenoszą).

Ja już zwątpiłem w twoją umiejętność czytania ze zrozumieniem i łączenia prostych faktów, dlatego twoje opinie specjalnie mnie nie ruszają, choć wciąż wywołują uśmiech ;)

No widzisz, parę prawd z mojej strony i zostałeś bez słowa - acz z niemądrym uśmiechem.

Jeszcze jedno - mój syn skończył kilka miesięcy temu 12 lat, ale nie widzę potrzeby szczepienia go.

I gdzie ten wyimaginowany fanatyzm ?

Te parę prawd z twojej strony to tzw trzecia prawda.

Pytałem czy dałbyś swoje dzieci aby eksperymentował ktoś na nich szczepionkę a nie czy widzisz taką potrzebę czy nie, panie mistrzu od pisania prawdy ale tej trzeciej:D

Twoj brak logiki jest zatrważający.

Jeśli nie widzę potrzeby szczepienia syna zarejestrowaną i dopuszczoną do stosowania szczepionką, to przecież tym bardziej nie zaszczepiłbym go szczepionką w fazie badań klinicznych.

Czy Ty sam nie potrafisz ruszyć głowa, tylko trzeba ci tłumaczyć jak krowie na rowie?

https://www.youtube.com/watch?v=3OcTEEnKhQc

Taka ciekawostka...

Adam M.

... tegoż samego autora

Dr Franc Zalewski - jako powstało życie. Sztyczny układ Słoneczny.https://www.youtube.com/watch?v=ij2s_...:rotfl:

Edytowane przez Chef Paul

https://www.youtube.com/watch?v=3OcTEEnKhQc

Taka ciekawostka...

Adam M.

Jeśli ktoś zapragnąłby mieć udział w wydaniu następnych moich pism oraz działaniu dla dobra wspólnej idei „System Miłości” i zdobywania niebiańskiej wiedzy dla siebie, „Wiedza od Ojca Pio” - to podaję osobiste konto:

Wiesław Matuch

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Konto: 90 2030 0045 1130 0000 1538 6050 w tytule podać DAROWIZNA – aby uniknąć podatku.

Natomiast żeby przesłać kwotę do Polski z zagranicy trzeba podać tak:

PLPK90203000451130000015386050 - Wiesław Matuch Darowizna:

Lub : Wiesław Matuch 90 2030 0045 1130 0000 1538 6050 w tytule podać DAROWIZNA

Faktycznie!

Masz rację, Kasa Jest Najważniejsza :D

Zaraportowane o fake newsów

Niezle jebnięty dziad ośmiornice ma we krwi obcy z dupy mi wyjdzie

:D

Chyba zbyt lekceważąco określiłeś stan umysłu tego człowieka. On jest całkiem sprytnym biznesmenem. Podobnie zresztą jak i inni profesorowie "jutuba" od nauk fantastycznych.

Ten kanał ma sprytne pozycjonowanie na YT. Spójrz na częstotliwość wpisów, podane tam konta, czas przyrostu subskrybentów. A to dopiero początek.

YT zaczyna płacić już od 1 tys. subskrypcji , ilości wyświetleń, komentarzy. Fajne pieniądze zaczynają się przy 100tysiącach.

Dobry bajer to 90% sukcesu.

Debile to ci, którzy tego bezkrytycznie słuchają, komentują i wierzą. Pokaż mi jakąkolwiek inną religię, która rozprzestrzenia się z taką prędkością - film po jednym dniu ma 62 tys wyświetleń,533komenty i kilku reklamodawców.

Kto tu więc jest j...y?:lol2:

Jak mawia pewien fizyk akademicki: " kasa, kasa panie, kasa"