fotohobby 04.10.2021 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Czlowieku - o tym ( o Mengele, o eksperymentach) było wczoraj, przeczytaj wczorajsze wypowiedzi, bo mi szkoda czasu na bazproduktywne gadanie z tobą.Aż tak mi się nie nudzi. Zadałem na koniec dyskusji pewne pytanie - albo potrafisz na nie odpowiedzieć, a jeśli nie skończ trollowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 04.10.2021 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 jak tam mordeczki dajecie sobie radę beż świeżej dawki kowidowej propagandy z pejsika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 04.10.2021 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Światełko nadziei dla kłutych:https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/naukowcy-odkryli-gen-ktory-blokuje-smiercionosne-wirusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.10.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Czlowieku - o tym ( o Mengele, o eksperymentach) było wczoraj, przeczytaj wczorajsze wypowiedzi, bo mi szkoda czasu na bazproduktywne gadanie z tobą. Aż tak mi się nie nudzi. Zadałem na koniec dyskusji pewne pytanie - albo potrafisz na nie odpowiedzieć, a jeśli nie skończ trollowac. Jak piskorz się wyślizgujesz od odpowiedzi, nie ma i nie było z tobą nigdy normalnej polemiki. Faktycznie ta ala szczepionka zablokowała wam strefę w mózgu od logicznego myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 04.10.2021 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 https://wiadomosci.onet.pl/swiat/globalna-awaria-facebook-whatsapp-instagram-nie-dzialaja/7yf4c2s?utm_source=wiadomosci.onet.pl_viasg_wiadomosci&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2 COVID????czy szczepionka na Covid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.10.2021 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Jak piskorz się wyślizgujesz od odpowiedzi, nie ma i nie było z tobą nigdy normalnej polemiki. Faktycznie ta ala szczepionka zablokowała wam strefę w mózgu od logicznego myślenia. Chłopie, obudziłes się dzisiaj, zobaczyłeś moje pytanie, które pozostało bez odpowiedzi, postanowiłeś błysnąć, ale zaorałeś się, bo jak to zwykle bywa nie zrozumiałeś tekstu. Masz informacje o które prosiłem to za zacznij jeszcze raz - z lepszym skutkiem. Jeśli nie - skończ ten trolling, bo robi się męczący. Właśnie zrozumieniem, dlaczego tak obawiasz się tej szczepionki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.10.2021 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Ja szczepionki się nie boję ale takiej prawdziwej, w programie doświadczalnym nie mam zamiaru brać udziału.I nikt tak tu nie trolluje jak wasza trójka szczepionkowa.Więc jak już mówiłem, nie było i nie będzie normalnej wymiany zdań z kimś kto jest fanatykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 04.10.2021 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 https://www.youtube.com/watch?v=3OcTEEnKhQc Taka ciekawostka... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.10.2021 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Ja szczepionki się nie boję ale takiej prawdziwej, w programie doświadczalnym nie mam zamiaru brać udziału. I nikt tak tu nie trolluje jak wasza trójka szczepionkowa. Więc jak już mówiłem, nie było i nie będzie normalnej wymiany zdań z kimś kto jest fanatykiem. Ale jakim fanatykiem ? Ja kogoś zachęcam do szczepień ? Promuję je ? Czy uważam nieszczepionych za gorszych ? (Tak, jak wielu antyszczepionkowców uważa za gorszych szczepionych, bo rzekomo jakieś białka przenoszą). Ja już zwątpiłem w twoją umiejętność czytania ze zrozumieniem i łączenia prostych faktów, dlatego twoje opinie specjalnie mnie nie ruszają, choć wciąż wywołują uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.10.2021 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Rozbawiłeś mnie tym tekstem, wiesz jak poprawić humor aby lepiej się mi spało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.10.2021 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 No widzisz, parę prawd z mojej strony i zostałeś bez słowa - acz z niemądrym uśmiechem.Jeszcze jedno - mój syn skończył kilka miesięcy temu 12 lat, ale nie widzę potrzeby szczepienia go. I gdzie ten wyimaginowany fanatyzm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 04.10.2021 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 https://www.youtube.com/watch?v=3OcTEEnKhQc Taka ciekawostka... Adam M. Taka ciekawostka https://spidersweb.pl/2018/01/surowa-woda.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.10.2021 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 No widzisz, parę prawd z mojej strony i zostałeś bez słowa - acz z niemądrym uśmiechem. Jeszcze jedno - mój syn skończył kilka miesięcy temu 12 lat, ale nie widzę potrzeby szczepienia go. I gdzie ten wyimaginowany fanatyzm ? Te parę prawd z twojej strony to tzw trzecia prawda. Pytałem czy dałbyś swoje dzieci aby eksperymentował ktoś na nich szczepionkę a nie czy widzisz taką potrzebę czy nie, panie mistrzu od pisania prawdy ale tej trzeciej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.10.2021 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Twoj brak logiki jest zatrważający. Jeśli nie widzę potrzeby szczepienia syna zarejestrowaną i dopuszczoną do stosowania szczepionką, to przecież tym bardziej nie zaszczepiłbym go szczepionką w fazie badań klinicznych.Czy Ty sam nie potrafisz ruszyć głowa, tylko trzeba ci tłumaczyć jak krowie na rowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.10.2021 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Znowu błazenowate wymieszanie mentorskiego tonu z niskich lotów żartem... poziom podwórkowego, sam wiesz kogo. Przeczytaj jakie głupoty wypisujesz o laskach i ich problemach zdrowotnych. No chyba że jesteś ich (tych "Lasek") lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.10.2021 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=3OcTEEnKhQc Taka ciekawostka... Adam M. ... tegoż samego autora Dr Franc Zalewski - jako powstało życie. Sztyczny układ Słoneczny.https://www.youtube.com/watch?v=ij2s_... Edytowane 4 Października 2021 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.10.2021 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 jak tam mordeczki dajecie sobie radę beż świeżej dawki kowidowej propagandy z pejsika? Już kiedyś ktoś publikował podobne wpisy i podobne bezsensowne zdjęcia. Podobny styl.... Skąd ja ciebie znam? PS Głupie zdjęcie wykasowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.10.2021 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 https://www.youtube.com/watch?v=3OcTEEnKhQc Taka ciekawostka... Adam M. Jeśli ktoś zapragnąłby mieć udział w wydaniu następnych moich pism oraz działaniu dla dobra wspólnej idei „System Miłości” i zdobywania niebiańskiej wiedzy dla siebie, „Wiedza od Ojca Pio” - to podaję osobiste konto: Wiesław Matuch BNP Paribas Bank Polska S.A. Konto: 90 2030 0045 1130 0000 1538 6050 w tytule podać DAROWIZNA – aby uniknąć podatku. Natomiast żeby przesłać kwotę do Polski z zagranicy trzeba podać tak: PLPK90203000451130000015386050 - Wiesław Matuch Darowizna: Lub : Wiesław Matuch 90 2030 0045 1130 0000 1538 6050 w tytule podać DAROWIZNA Faktycznie! Masz rację, Kasa Jest Najważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.10.2021 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2021 https://www.youtube.com/watch?v=3OcTEEnKhQc Taka ciekawostka... Adam M. Zaraportowane o fake newsów Niezle jebnięty dziad ośmiornice ma we krwi obcy z dupy mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.10.2021 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2021 Zaraportowane o fake newsów Niezle jebnięty dziad ośmiornice ma we krwi obcy z dupy mi wyjdzie Chyba zbyt lekceważąco określiłeś stan umysłu tego człowieka. On jest całkiem sprytnym biznesmenem. Podobnie zresztą jak i inni profesorowie "jutuba" od nauk fantastycznych. Ten kanał ma sprytne pozycjonowanie na YT. Spójrz na częstotliwość wpisów, podane tam konta, czas przyrostu subskrybentów. A to dopiero początek. YT zaczyna płacić już od 1 tys. subskrypcji , ilości wyświetleń, komentarzy. Fajne pieniądze zaczynają się przy 100tysiącach. Dobry bajer to 90% sukcesu. Debile to ci, którzy tego bezkrytycznie słuchają, komentują i wierzą. Pokaż mi jakąkolwiek inną religię, która rozprzestrzenia się z taką prędkością - film po jednym dniu ma 62 tys wyświetleń,533komenty i kilku reklamodawców. Kto tu więc jest j...y? Jak mawia pewien fizyk akademicki: " kasa, kasa panie, kasa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts