Chef Paul 07.10.2021 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Słyszał słyszał na pewno słyszał ale czym lewactwo może jeszcze zaskoczyć ? chyba już niczym . https://bezprawnik.pl/rasizm-w-matematyce/ https://niezalezna.pl/345523-lewicowa-profesor-twierdzi-ze-matematyka-jest-rasistowska-nauczyciele-musza-bycswiadomi?fbclid=IwAR2NwZ6UEwe_IRWmRUJf7Mezf2lWJs8AtoCrcRHKrwxFJ4ECF24EliQ4T4U Bercik, jestem pełen podziwu dla Twej wiedzy na światowe gorące tematy A co tam na Twoim podwórku piszą o lewactwie ? Jeśliś taki sprawny w wyszukiwaniu takich rewelacji, zapewne z łatwością wyszukasz jakieś artykuły o zgonach z powodu poszczepiennej zakrzepicy, które relacjonował jeden z forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 07.10.2021 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 https://childrenshealthdefense.eu/de/europaeische-belange/fuhrt-pfizer-in-polen-spanien-finnland-und-den-usa-illegale-experimente-an-waisenkindern-durch-fragen-an-den-polnischen-senat-die-welt-braucht-antworten/ https://medicalkidnap.com/2015/05/16/medical-kidnapping-in-the-u-s-kidnapping-children-for-drug-trials/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2021 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 (edytowane) https://childrenshealthdefense.eu/de/europaeische-belange/fuhrt-pfizer-in-polen-spanien-finnland-und-den-usa-illegale-experimente-an-waisenkindern-durch-fragen-an-den-polnischen-senat-die-welt-braucht-antworten/ Odpowiednio zadane pytania i zawsze się coś przyczepi. Trochę wstyd... Polskie Stowarzyszenie Niezależnych Lekarzy i Naukowców https://www.termedia.pl/koronawirus/Lekarze-pytaja-czy-prokuratura-w-koncu-zajmie-sie-hejtem,43556.html Stowarzyszenie Prawników Głos Wolności https://gloswolnosci.pl/wzory-pism Stowarzyszenie Centrum Informacji Zdrowotnej Dobrostan http://cioz-dobrostan.pl/covid-19/nie-szczepionka/ Fundacja Nowe Spektrum Data rejestracji 30 lipiec 2021 r. "Celem fundacji jest działalność społeczna, oświatowa, publicystyczna, gospodarcza i kulturalna..." Edytowane 7 Października 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 07.10.2021 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Nie obejrzałem całego za długie a facet gada bezpłuciowo. Gdzie dowód na powiązanie ze szczepionka ? Starym ludziom czasem nogi odpadają. Przez kilka dni nie kapną się że noga mu usycha przy samej dupie? Jelsi nawet to wina szczepionki to co z tego to ten jeden na milion co miał pecha reszta zyskała więcej bez żadnych konsekwencji. Oczywiście zaraportowane do fake newsów Za Grzegorzem Płaczkiem - "To się samo komentuje". Pisz kuli pisz, jak najwięcej pisz, obnażaj kowidowy fanatyzm Co zero? Liczba amputacji zero? To niewłaściwy dokument linkujesz. To jakaś nowa rekomendacja CDC, że jeżeli w bazie NOP występuje już amputacja, to kolejnych nie wpisujemy? To by wyjaśniało dziecinnną wiarę kuliego, że te prypadki to 1 na milion. Kaizem - wskaż proszę wpis w rejestrze NOP pasujący do przypadku pana Mieczysława? Please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2021 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Źródła wiedzy antyszczepionkowej braci, np. : http://cioz-dobrostan.pl/covid-19/nie-szczepionka/ TZW. „SZCZEPIONKA NA COVID-19” NIE JEST SZCZEPIONKĄ – TO FABRYKA SYNTETYCZNYCH PATOGENÓW! „To jest mRNA zapakowane w otoczkę tłuszczową, które jest dostarczane do komórki. Jest to urządzenie medyczne, mające na celu pobudzenie ludzkich komórek do tego, żeby stały się wytwórcą patogenów.” – dr. David Martin EKSPERYMENT MEDYCZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 07.10.2021 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Sądzisz, że to może zmierzać ku inkwizycji ? (..)QUOTE] Inkwizycja jest! Zerknij na tytuł wątku; oprócz Głoszenia Słowa mamy walkę z heretykami. Stwarza to pole do POPISU, dla wszystkich chętnych, niezależnie od przynależności i poglądów. Synonimami określenia "herezja" są: "plotka", "konfabulacja", ale też np. "kontestacja". Można walczyć Co prawda, nasi forumowi inkwizytorzy bardziej przypominają Ochotniczych Rezerwistów, ale, przyznać trzeba, chęci im nie brakuje. Zgłaszają herezje do odpowiednich instytucji, zaprzeczają głoszonym tutaj nieprawdom. Bardzo chętnie przeczytam, po raz kolejny, o "kłamstwie zakrzepicowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2021 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Sądzisz, że to może zmierzać ku inkwizycji ? (..) Inkwizycja jest! Zerknij na tytuł wątku; oprócz Głoszenia Słowa mamy walkę z heretykami. Bardzo chętnie przeczytam, po raz kolejny, o "kłamstwie zakrzepicowym" Przytocz dane ile osób zaszczepionych zmarło w wyniku zakrzepicy (w tysiącach na 1 milion zaszczepionych) oraz ile osób niezaszczepionych zmarło w wyniku zakrzepicy. Jak przypominają specjaliści, żylna choroba zakrzepowo-zatorowa (ŻchZZ) jest trzecim najczęstszym schorzeniem układu krążenia w Polsce, obok zawału serca i udaru mózgu. Na przykład zawał serca występuje co roku u ok. 100 tys. osób w naszym kraju, natomiast zakrzepica żył głębokich i zatorowość płucna, czyli dwie składowe ŻchZZ – odpowiednio u 56 tys. i 35 tys. osób, wyjaśnia prof. Krystyna Zawilska, przewodnicząca Grupy ds. Hemostazy Polskiego Towarzystwa Hematologów i Transfuzjologów. https://www.mp.pl/pacjent/zakrzepica/aktualnosci/108477,zakrzepica-cichy-zabojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 07.10.2021 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Kaizem - wskaż proszę wpis w rejestrze NOP pasujący do przypadku pana Mieczysława? Please... To Ty twierdzisz, że to NOP - sam wskaż. Ja twierdzę, że to ofiara zapaści służby zdrowia spowodowanej ogromną liczbą zachorowań na covid, skoro cztery dni lekarze w szpitalu pozostawili pacjenta bez opieki i diagnozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 07.10.2021 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 To Ty twierdzisz, że to NOP - sam wskaż. Ja twierdzę, że to ofiara zapaści służby zdrowia spowodowanej ogromną liczbą zachorowań na covid, skoro cztery dni lekarze w szpitalu pozostawili pacjenta bez opieki i diagnozy. Znajdź powód, dla którego tego przypadku miałoby by nie być w rejestrze? https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/kiedy-zglosic-podejrzenie-niepozadanego-odczynu-poszczepiennego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 07.10.2021 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Przytocz dane ile osób zaszczepionych zmarło w wyniku zakrzepicy (w tysiącach na 1 milion zaszczepionych) oraz ile osób niezaszczepionych zmarło w wyniku zakrzepicy.(...) Skąd ta powściągliwość w żądaniach? Może chciałbyś coś jeszcze, jakieś trzy życzenia, na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2021 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 (edytowane) Skąd ta powściągliwość w żądaniach? Może chciałbyś coś jeszcze, jakieś trzy życzenia, na przykład Nie pisałem o żądaniach - co Ty wymyślasz!? Jesteś kolejnym który nie rozumie co zostało napisane? Głupoty i fake newsy powielasz więc podaj konkretne informacje które mają potwierdzić twoje tezy. Nie masz nic prawdziwego. Zakrzepica to poważna choroba która zabijała i nadal zabija bez względu na COVID-19 na na szczepienia lub "szczepienia" lub dowolnie wymyślona przez antyszczepionkowców. Życzenie - nie powielaj fake newsów. Edytowane 7 Października 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 07.10.2021 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Bercik, jestem pełen podziwu dla Twej wiedzy na światowe gorące tematy A co tam na Twoim podwórku piszą o lewactwie ? Jeśliś taki sprawny w wyszukiwaniu takich rewelacji, zapewne z łatwością wyszukasz jakieś artykuły o zgonach z powodu poszczepiennej zakrzepicy, które relacjonował jeden z forumowiczów. No niestety rozczaruję cie , nie oglądam TV od dłuższego czasu bo i po co ? sam wiesz i pewnie też to olewasz i niech tak zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2021 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 No niestety rozczaruję cie , nie oglądam TV od dłuższego czasu bo i po co ? sam wiesz i pewnie też to olewasz i niech tak zostanie . Oglądasz filmy na youtube ... to jest jeszcze straszniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 07.10.2021 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Znajdź powód, dla którego tego przypadku miałoby by nie być w rejestrze? https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/kiedy-zglosic-podejrzenie-niepozadanego-odczynu-poszczepiennego/ Dlaczego ja mam szukać powodu? Ty znajdź powód, żeby było i dowód, że nie został zgłoszony. I czemu poszkodowany nie zgłosił? Odpadnięcie nogi nie może być spowodowane szczepionką. Może być spowodowane nie podjęciem leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2021 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 No niestety rozczaruję cie , nie oglądam TV od dłuższego czasu bo i po co ? sam wiesz i pewnie też to olewasz i niech tak zostanie . Bercik, co mój post ma wspólnego z oglądaniem TV ? Przeczytaj go raz jeszcze, ... powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 07.10.2021 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Oglądasz filmy na youtube ... to jest jeszcze straszniejsze Nawet na to nie ma za bardzo czasu , jak tu panie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 07.10.2021 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Bercik, co mój post ma wspólnego z oglądaniem TV ? Przeczytaj go raz jeszcze, ... powoli Pytałeś o jakieś nopy sropy, zakrzepice a to chyba tylko w TV podają nie wiem nie oglądam od czasu jak to wariactwo nastało , mało mnie to interesuje jakoś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2021 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Pytałeś o jakieś nopy sropy, zakrzepice a to chyba tylko w TV podają nie wiem nie oglądam od czasu jak to wariactwo nastało , mało mnie to interesuje jakoś . Prosiłem byś przeczytał powoli ... jeżeli nadal nie rozumiesz pytania to poproś kogoś by Tobie ten tekst przełożył na bardziej dla Ciebie zrozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 07.10.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Bercik, jestem pełen podziwu dla Twej wiedzy na światowe gorące tematy A co tam na Twoim podwórku piszą o lewactwie ? Jeśliś taki sprawny w wyszukiwaniu takich rewelacji, zapewne z łatwością wyszukasz jakieś artykuły o zgonach z powodu poszczepiennej zakrzepicy, które relacjonował jeden z forumowiczów. A konkretnie cie interesuje bo pytań kilka ale znając życie pytasz o lewactwo co ? cuż lewactwo to zaraza i tępić trzeba czerwonym żelazem tyle w temacie o sropach nopach zakrzepicach i tym podobnych mnie nie pytaj bo nie wiem nie interesuje mnie to , pzdr czegoś ci brakuje jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2021 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 A konkretnie cie interesuje bo pytań kilka ale znając życie pytasz o lewactwo co ? cuż lewactwo to zaraza i tępić trzeba czerwonym żelazem tyle w temacie o sropach nopach zakrzepicach i tym podobnych mnie nie pytaj bo nie wiem nie interesuje mnie to , pzdr czegoś ci brakuje jeszcze ? Brakuje nawet bardzo Twoich dekonspirujących postów w każdej dziedzinie ps - najbardziej jednak o Oregonie Wyszukaj coś jeszcze proszę. Przydało by się także coś z Twojego otoczenia lub choćby sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts