Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Bercik, jestem pełen podziwu dla Twej wiedzy na światowe gorące tematy :)

A co tam na Twoim podwórku piszą o lewactwie ?

Jeśliś taki sprawny w wyszukiwaniu takich rewelacji, zapewne z łatwością wyszukasz jakieś artykuły o zgonach z powodu poszczepiennej zakrzepicy, które relacjonował jeden z forumowiczów.

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odpowiednio zadane pytania i zawsze się coś przyczepi.

Trochę wstyd... ;)

Polskie Stowarzyszenie Niezależnych Lekarzy i Naukowców

https://www.termedia.pl/koronawirus/Lekarze-pytaja-czy-prokuratura-w-koncu-zajmie-sie-hejtem,43556.html

Stowarzyszenie Prawników Głos Wolności

https://gloswolnosci.pl/wzory-pism

Stowarzyszenie Centrum Informacji Zdrowotnej Dobrostan

http://cioz-dobrostan.pl/covid-19/nie-szczepionka/

Fundacja Nowe Spektrum

Data rejestracji 30 lipiec 2021 r.

"Celem fundacji jest działalność społeczna, oświatowa, publicystyczna, gospodarcza i kulturalna..."

Edytowane przez d7d

Nie obejrzałem całego za długie a facet gada bezpłuciowo. Gdzie dowód na powiązanie ze szczepionka ? Starym ludziom czasem nogi odpadają. Przez kilka dni nie kapną się że noga mu usycha przy samej dupie? Jelsi nawet to wina szczepionki to co z tego to ten jeden na milion co miał pecha reszta zyskała więcej bez żadnych konsekwencji.

Oczywiście zaraportowane do fake newsów

Za Grzegorzem Płaczkiem - "To się samo komentuje". Pisz kuli pisz, jak najwięcej pisz, obnażaj kowidowy fanatyzm

Co zero? Liczba amputacji zero? To niewłaściwy dokument linkujesz.

To jakaś nowa rekomendacja CDC, że jeżeli w bazie NOP występuje już amputacja, to kolejnych nie wpisujemy? To by wyjaśniało dziecinnną wiarę kuliego, że te prypadki to 1 na milion.

Kaizem - wskaż proszę wpis w rejestrze NOP pasujący do przypadku pana Mieczysława? Please...

Źródła wiedzy antyszczepionkowej braci, np. :

http://cioz-dobrostan.pl/covid-19/nie-szczepionka/

TZW. „SZCZEPIONKA NA COVID-19” NIE JEST SZCZEPIONKĄ – TO FABRYKA SYNTETYCZNYCH PATOGENÓW!

„To jest mRNA zapakowane w otoczkę tłuszczową, które jest dostarczane do komórki. Jest to urządzenie medyczne, mające na celu pobudzenie ludzkich komórek do tego, żeby stały się wytwórcą patogenów.” – dr. David Martin

EKSPERYMENT MEDYCZNY

Sądzisz, że to może zmierzać ku inkwizycji ? :D

(..)QUOTE]

Inkwizycja jest! Zerknij na tytuł wątku; oprócz Głoszenia Słowa mamy walkę z heretykami.

Stwarza to pole do POPISU, dla wszystkich chętnych, niezależnie od przynależności i poglądów. Synonimami określenia "herezja" są: "plotka", "konfabulacja", ale też np. "kontestacja". Można walczyć :yes:

Co prawda, nasi forumowi inkwizytorzy bardziej przypominają Ochotniczych Rezerwistów, ale, przyznać trzeba, chęci im nie brakuje. Zgłaszają herezje do odpowiednich instytucji, zaprzeczają głoszonym tutaj nieprawdom. Bardzo chętnie przeczytam, po raz kolejny, o "kłamstwie zakrzepicowym" :popcorn:

Sądzisz, że to może zmierzać ku inkwizycji ? :D

(..)

Inkwizycja jest! Zerknij na tytuł wątku; oprócz Głoszenia Słowa mamy walkę z heretykami.

Bardzo chętnie przeczytam, po raz kolejny, o "kłamstwie zakrzepicowym" :popcorn:

Przytocz dane ile osób zaszczepionych zmarło w wyniku zakrzepicy (w tysiącach na 1 milion zaszczepionych) oraz ile osób niezaszczepionych zmarło w wyniku zakrzepicy.

Jak przypominają specjaliści, żylna choroba zakrzepowo-zatorowa (ŻchZZ) jest trzecim najczęstszym schorzeniem układu krążenia w Polsce, obok zawału serca i udaru mózgu.

Na przykład zawał serca występuje co roku u ok. 100 tys. osób w naszym kraju, natomiast zakrzepica żył głębokich i zatorowość płucna, czyli dwie składowe ŻchZZ – odpowiednio u 56 tys. i 35 tys. osób, wyjaśnia prof. Krystyna Zawilska, przewodnicząca Grupy ds. Hemostazy Polskiego Towarzystwa Hematologów i Transfuzjologów.

https://www.mp.pl/pacjent/zakrzepica/aktualnosci/108477,zakrzepica-cichy-zabojca

Kaizem - wskaż proszę wpis w rejestrze NOP pasujący do przypadku pana Mieczysława? Please...

To Ty twierdzisz, że to NOP - sam wskaż. Ja twierdzę, że to ofiara zapaści służby zdrowia spowodowanej ogromną liczbą zachorowań na covid, skoro cztery dni lekarze w szpitalu pozostawili pacjenta bez opieki i diagnozy.

To Ty twierdzisz, że to NOP - sam wskaż. Ja twierdzę, że to ofiara zapaści służby zdrowia spowodowanej ogromną liczbą zachorowań na covid, skoro cztery dni lekarze w szpitalu pozostawili pacjenta bez opieki i diagnozy.

Znajdź powód, dla którego tego przypadku miałoby by nie być w rejestrze? https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/kiedy-zglosic-podejrzenie-niepozadanego-odczynu-poszczepiennego/

Skąd ta powściągliwość w żądaniach? Może chciałbyś coś jeszcze, jakieś trzy życzenia, na przykład :yes:

Nie pisałem o żądaniach - co Ty wymyślasz!? Jesteś kolejnym który nie rozumie co zostało napisane?

Głupoty i fake newsy powielasz więc podaj konkretne informacje które mają potwierdzić twoje tezy.

Nie masz nic prawdziwego.

Zakrzepica to poważna choroba która zabijała i nadal zabija bez względu na COVID-19 na na szczepienia lub "szczepienia" lub dowolnie wymyślona przez antyszczepionkowców.

Życzenie - nie powielaj fake newsów.

Edytowane przez d7d

Jeśliś taki sprawny w wyszukiwaniu takich rewelacji, zapewne z łatwością wyszukasz jakieś artykuły o zgonach z powodu poszczepiennej zakrzepicy, które relacjonował jeden z forumowiczów.

No niestety rozczaruję cie , nie oglądam TV od dłuższego czasu bo i po co ? sam wiesz i pewnie też to olewasz i niech tak zostanie .:yes:

Znajdź powód, dla którego tego przypadku miałoby by nie być w rejestrze? https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/kiedy-zglosic-podejrzenie-niepozadanego-odczynu-poszczepiennego/

Dlaczego ja mam szukać powodu? Ty znajdź powód, żeby było i dowód, że nie został zgłoszony. I czemu poszkodowany nie zgłosił?

Odpadnięcie nogi nie może być spowodowane szczepionką. Może być spowodowane nie podjęciem leczenia.

No niestety rozczaruję cie , nie oglądam TV od dłuższego czasu bo i po co ? sam wiesz i pewnie też to olewasz i niech tak zostanie .:yes:

Bercik, co mój post ma wspólnego z oglądaniem TV ?

Przeczytaj go raz jeszcze, ... powoli :)

Pytałeś o jakieś nopy sropy, zakrzepice a to chyba tylko w TV podają nie wiem nie oglądam od czasu jak to wariactwo nastało , mało mnie to interesuje jakoś .

Prosiłem byś przeczytał powoli ...

jeżeli nadal nie rozumiesz pytania to poproś kogoś by Tobie ten tekst przełożył na bardziej dla Ciebie zrozumiały :)

A konkretnie cie interesuje bo pytań kilka ale znając życie pytasz o lewactwo co ? cuż lewactwo to zaraza i tępić trzeba czerwonym żelazem :D tyle w temacie o sropach nopach zakrzepicach i tym podobnych mnie nie pytaj bo nie wiem nie interesuje mnie to , pzdr czegoś ci brakuje jeszcze ?

A konkretnie cie interesuje bo pytań kilka ale znając życie pytasz o lewactwo co ? cuż lewactwo to zaraza i tępić trzeba czerwonym żelazem :D tyle w temacie o sropach nopach zakrzepicach i tym podobnych mnie nie pytaj bo nie wiem nie interesuje mnie to , pzdr czegoś ci brakuje jeszcze ?

Brakuje :) nawet bardzo Twoich dekonspirujących postów w każdej dziedzinie :)

ps - najbardziej jednak o Oregonie :)

Wyszukaj coś jeszcze proszę.

Przydało by się także coś z Twojego otoczenia lub choćby sąsiedztwa :)