henrykow 10.10.2021 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Wiem że twój mózg nie ogarnie ale to chodzi o większą korzyść dla siebie. Korzyści z wyszczepienia ułomków jest wielopoziomowa. Wiem o co chodzi, chodzi o to aby pozbyć się ze społeczeństwa wszystkich ułomków i dlatego na pierwszy poziom poszedłeś ty się zaszczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 10.10.2021 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Covid zabija w statystykach i obserwacjach własnych Szczepionki sa skuteczne w statystykach i obserwacjach własnych Szczepionki nie są szkodliwe statystyki i obserwacje włane. Jedyny plus nie wyszczepinia to to że trochę tępych śmieci powyzdycha. Aleeeeeee ty jesteś nawiedzony:D Propaganda idzie w tym kierunku i tak będzie się działo bo te statystyki prowadza cwaniaki którzy nabijają sobie tym kabzę a wszelakie informacje przeciw są blokowane. Przecież to widać nawet tu na forum w twojej osobie, masz tak czerep zryty od tego siedzenia w piwnicy że powtarzasz w nieskończonośc jedno i to samo niczym robot lub pozytywka. Tak tępego śmiecia to ja tu nie widziałem aby wypisywać takie brednie i w dodatku jeszcze innych ludzi poniżać i obrażać i nawoływać tym samym do nienawiści wobec innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.10.2021 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Foliarze ,płaskoziemcy i co tem jeszcze , pytam dlaczego aż tak się angażujecie w udowodnienie że to cool przecież to pfizer wraz z rządami robi więc po co wam i do czego ta reklama ? jakieś zyski ? gówno a ie zyski więc normalny człowiek zlewa to moczem a nie za wszelką cenę chce udupić drugiego nazywając go foliarzem płaskoziemcą i co tam jeszcze ,słupki wykresy dupiny ,rozumię gdzieś w propagandzie wykładzie ale zwykli zjadacze chleba aż tak się angażują hm dziwne dziwne . Nieszczepiony to nie człowiek jak dlamnie. Oczywiście nieszczepiony z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.10.2021 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Aleeeeeee ty jesteś nawiedzony:D Propaganda idzie w tym kierunku i tak będzie się działo bo te statystyki prowadza cwaniaki którzy nabijają sobie tym kabzę a wszelakie informacje przeciw są blokowane. Przecież to widać nawet tu na forum w twojej osobie, masz tak czerep zryty od tego siedzenia w piwnicy że powtarzasz w nieskończonośc jedno i to samo niczym robot lub pozytywka. Tak tępego śmiecia to ja tu nie widziałem aby wypisywać takie brednie i w dodatku jeszcze innych ludzi poniżać i obrażać i nawoływać tym samym do nienawiści wobec innych. Widzisz nic nie rozumiesz to chodzi o zysk kuliboba bo resztę mam w dpie Tylko ułomki nie rozumieją że to chodzi również o ich zysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 10.10.2021 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Widzisz nic nie rozumiesz to chodzi o zysk kuliboba bo resztę mam w dpie Tylko ułomki nie rozumieją że to chodzi również o ich zysk Tylko ułomek myśli że jak się zaszczepi to dobrze na tym wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.10.2021 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Wiem o co chodzi, chodzi o to aby pozbyć się ze społeczeństwa wszystkich ułomków i dlatego na pierwszy poziom poszedłeś ty się zaszczepić. Już pisałe o tym to plan wyeliminowania was anie spokojnych ludzi. Covid -22 załatwi foie a stare wersje szczepionki przed nim ochronią nowe parie nie będą skuteczne aby foli nie chronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.10.2021 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Tylko ułomek myśli że jak się zaszczepi to dobrze na tym wyjdzie. Statystki i obserwacje własne mówią jasno że już dobrze na tym wyszedłem a lepiej jeszcze wyjdę jak folje wezmą za mordę i pod igłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 10.10.2021 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Statystki i obserwacje własne mówią jasno że już dobrze na tym wyszedłem a lepiej jeszcze wyjdę jak folje wezmą za mordę i pod igłe Mnie wystarczy że ciebie wzięli za mordę i pod igłę. Ciesz się że jeszcze żyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 10.10.2021 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Widzisz nic nie rozumiesz to chodzi o zysk kuliboba bo resztę mam w dpie Tylko ułomki nie rozumieją że to chodzi również o ich zysk Sam jesteś ułomek który dowartościowuje się taką durną pisaniną. Takich jak ty powinni odseparowywać od społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 10.10.2021 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Już pisałe o tym to plan wyeliminowania was anie spokojnych ludzi. Covid -22 załatwi foie a stare wersje szczepionki przed nim ochronią nowe parie nie będą skuteczne aby foli nie chronić Podjarałeś się za bardzo, napisz to jeszcze raz bo nie rozumiem o co ci chodzi. Mi osobiście wisi tu gramatyka, ortografia i literówki ale u ciebie trochę za dużo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.10.2021 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Podjarałeś się za bardzo, napisz to jeszcze raz bo nie rozumiem o co ci chodzi. Mi osobiście wisi tu gramatyka, ortografia i literówki ale u ciebie trochę za dużo tego Pisałem już o teori spiskowej mającej wykończyć folie. Teraz szczepią się mądrzy ludzie wten sposób sami oznakowują sie foliarze. Później zostanie wypuszczony cov 22 i zacznie wybijać folie. Obecne serie szczepionek beda chronić przez cov22 folia chcąca się szczepić zostanie zaszczepiona ale nowszymi partiami , neskutecznymi szczepionkami. W ten sposób swiat zostanie oczyszczony ze złych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.10.2021 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Jedyny plus nie wyszczepinia to to że trochę tępych śmieci powyzdycha. Ciesz się że jeszcze żyjesz. Wart Pac pałaca, a pałac Paca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 10.10.2021 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Pisałem już o teori spiskowej mającej wykończyć folie. Teraz szczepią się mądrzy ludzie wten sposób sami oznakowują sie foliarze. Później zostanie wypuszczony cov 22 i zacznie wybijać folie. Obecne serie szczepionek beda chronić przez cov22 folia chcąca się szczepić zostanie zaszczepiona ale nowszymi partiami , neskutecznymi szczepionkami. W ten sposób swiat zostanie oczyszczony ze złych ludzi. Nie zrozumiałeś tej teorii spiskowej. Chodzi o rozpoznanie ludzi naiwnych, nie potrafiących samodzielnie myśleć, takich którzy przyjmą szczepionkę bez wahania. Szczepionka ma ich wyeliminować, ponieważ mają pozostać tylko ci którzy potrafią myśleć samodzielnie i nie dadzą się zaszczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 10.10.2021 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Wart Pac pałaca, a pałac Paca... Wiele mówi o tobie że nie reagujesz na to co pisze @kulibob ale nasza reakcja na jego słowa cię drażni. Wart Pac pałaca, a pałac Paca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.10.2021 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 ... Chodzi o rozpoznanie ludzi naiwnych, nie potrafiących samodzielnie myśleć, takich którzy przyjmą szczepionkę bez wahania. Szczepionka ma ich wyeliminować, ponieważ mają pozostać tylko ci którzy potrafią myśleć samodzielnie i nie dadzą się zaszczepić. Przecież Ty zgodnie z "teorią" którą tutaj podawałeś już zostałeś tą szczepionką zarażony (chyba, że od czasu rozpoczęcia szczepień "siedzisz w piwnicy") ... nie reagujesz na to co pisze @kulibob ale nasza reakcja na jego słowa cię drażni. ... Utożsamiasz się z jakąś grupą popierającą Twoje poglądy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 10.10.2021 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Przecież Ty zgodnie z "teorią" którą tutaj podawałeś już zostałeś tą szczepionką zarażony (chyba, że od czasu rozpoczęcia szczepień "siedzisz w piwnicy") Utożsamiasz się z jakąś grupą popierającą Twoje poglądy ? Zajmij się garnkami bo czytanie ze zrozumieniem ci nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 10.10.2021 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Mam to to głęboko gdzieś, gdzie publikuje, po prostu jestem zmuszony prostować twoje kłamstwa (najprawdopodomniej wynikające z braku wiedzy) I dwie rady: 1. popraw cytowanie 2. jak wstawiasz linka, to emotikona na końcu oddzielaj spacją, bo później wychodzi taki dziwoląg, który się nie otwiera https://presume.pl/rasy-kosmitow:lol2:, bo Chrome dokleja lol2 do adresu Nie musisz tak się otwierać i tak wszyscy wiedzą że w rzyci masz prawdę. Ciebie jako biernego i bezkrytycznego absorbera propagandy niemożność publikowania prac naukowych ,faktycznie, nie interesuje. Ps emocje zajmują całą moc gł. procesora stąd:lol2: ten brak kontroli objawiający się w słowach: (najprawdopodomniej wynikające z braku wiedzy) Zgadzam się całkowicie, dyskutujesz nie mając żadnej wiedzy poza wiarą w słuszność kłucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 10.10.2021 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Mam zrobić "update" swojej przeglądarce dlatego, że nie potrafisz prawidłowo wstawić linka ? Sądzisz, że po tej operacji zacznie odczytywać i poprawiać Twoje błędy ? Mi wystarczy że uznałeś moją rację w uznaniu twego źródełka wykresów jako niewiarygodnego i kłamliwego w przeszłości jak i teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.10.2021 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 (edytowane) Zajmij się garnkami bo czytanie ze zrozumieniem ci nie wychodzi. Dziękuję za poradę ... a Tobie co wychodzi ? Czyszczenie szamba ? Mi wystarczy że uznałeś moją rację w uznaniu twego źródełka wykresów jako niewiarygodnego i kłamliwego w przeszłości jak i teraz Gdzie wyczytałeś, że uznałem Twoje "racje" ? Ty to masz zawsze najbardziej wiarygodne informacje. ps - a co w temacie pisze Twój ekspert "marucha" ? Edytowane 10 Października 2021 przez Chef Paul łączenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 10.10.2021 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Pisałem już o teori spiskowej mającej wykończyć folie. Teraz szczepią się mądrzy ludzie wten sposób sami oznakowują sie foliarze. Później zostanie wypuszczony cov 22 i zacznie wybijać folie. Obecne serie szczepionek beda chronić przez cov22 folia chcąca się szczepić zostanie zaszczepiona ale nowszymi partiami , neskutecznymi szczepionkami. W ten sposób swiat zostanie oczyszczony ze złych ludzi. Ech te mroczne złudzenia, przyzwyczajaj się do myśli że zamiast wnuków będziesz miał potworki podobne do tych z linka https://babylonianempire.wordpress.com/2021/10/08/video-turecki-polityk-fatih-erbakan-pokazuje-zdjecia-zdeformowanych-dzieci-i-stwierdza-to-nie-jest-szczepionka-ale-modyfikator-genow/ Bo jako frajerski zwolennik kłucia dzieci już dałeś dać pokłuć? Czy na szczęście nie . To może olej to ludobójcze zalecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts