Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

To akurat największa głupota, bo stacje monitorujące jakość powietrza to wychwycą a loty są rejestrowane. I do tego taka "utylizacja" jest kosztowna - taniej wynająć działkę na jakiegoś słupa i w nocy zwieźć na nią beczki.

bo Ty tak twierdzisz? Stacje monitorujące .... no pewnie nad Kaizenowem są. Ale Kaizenowo to cały świat... Zapmiałem. U Ciebie robią tak jak Ty wymyślisz.

Fajny masz swój świat.

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo Ty tak twierdzisz? Stacje monitorujące .... no pewnie nad Kaizenowem są. Ale Kaizenowo to cały świat...

Wszędzie są gdzie są ludzie. Airly dla przykładu.

Ale też powietrze ma taką specyfikę, że jak Czarnobyl walnął, to stacje na całym świecie to odnotowały. Więc "utylizacja" odpadów w powietrzu to czysta głupota. Widać Ty byś tak zrobił, skoro takiej teorii bronisz :p

Wyśmiewanie wszystkiego co nazywa się teoria spiskowa też nie jest zbyt rozsądne. Bo w niektórych może czaić się ziarno prawdy :).

Ale może zdajesz sobie sprawę, że wyśmiewanie jest jedną ze skuteczniejszych metod walki czy obrony swoich interesów.

No dla przykładu.

Mamy bardzo wiele chemicznych które opłaca się utylizować - bo za to płacą i to dobrze. No to hop. weźmy na samolot i rozpylmy trochę.

Kto to zauważy... komu zaszkodzi pare beczek z dużej wysokości. Rozpyli się bez zbytniej uwagi czy szkód.

Samolotów mamy wiele. Kto na nas zwróci uwagę.

:

:lol:

A dlaczego na samolot, a nie na statek i do morza ?

Nawet nawiedzeni "wiedzący lepiej" nic by nie zobaczyli.

No i taniej jednak.

I jaki to związek miałby być utylizowany ? W rejsowych samolotach też?

Edytowane przez fotohobby

Wyśmiewanie wszystkiego co nazywa się teoria spiskowa też nie jest zbyt rozsądne. Bo w niektórych może czaić się ziarno prawdy :).

Ale może zdajesz sobie sprawę, że wyśmiewanie jest jedną ze skuteczniejszych metod walki czy obrony swoich interesów.

No dla przykładu.

Mamy bardzo wiele chemicznych które opłaca się utylizować - bo za to płacą i to dobrze. No to hop. weźmy na samolot i rozpylmy trochę.

Kto to zauważy... komu zaszkodzi pare beczek z dużej wysokości. Rozpyli się bez zbytniej uwagi czy szkód.

Samolotów mamy wiele. Kto na nas zwróci uwagę.

Nie realne kulibobie? Nie ma takich cfanych magików?

No coż, ale że poszła plotka, że każda smuga to chemitrails to inna sprawa. Można powyśmiewać. Magia plotek i ustnych przekazów i mogło z tego zrobić to co mamy - czyli niedorzeczną teorię spiskową. Ha. Wygraliśmy. Rozpylanie chemii po niebie? Pogięło Cię? Jakiś niedorozwinięty jesteś?

ps. założe się, że są takie właśnie kuliboby które na to wpadły. Dziwne, że Ty nie. No chyba... że... Ty..... :lol2:

Fajnie że tak jest. Można zarobić kupę kasy.

Dzięki temu życie wydaje się tobie łatwiejsze. Jest winny. :D

Może wiatry od morza jednak przewieją te chemtrails na centralną Polskę? ;)

"Mamy bardzo wiele chemicznych które opłaca się utylizować" - wiele czego mamy ??

Woda ściekowa z domu też jest "chemiczna" i opłaca się ją utylizować w oczyszczalni ścieków.

Poczytaj. Może się czegoś nauczysz. Chociaż wątpię.

https://dobrapogoda24.pl/artykul/manipulacje-pogodowe-rozpylanie-w-chmurach

Ja się boje widziałem w starym filmie że w beczce zombi mieli i mówisz że je z samolotów zrzucają?

A tak na serio to ja bym beczki do oceanu walną albo od polaka pole wydzierżawił i tam magazynował a później zniknął.

A co do wywoływania deszczu jodek srebra to żadna nowośc

Edytowane przez kulibob

A dlaczego na samolot, a nie na statek i do morza ?

Nawet nawiedzeni "wiedzący lepiej" nic by nie zobaczyli.

No i taniej jednak.

I jaki to związek miałby być utylizowany ? W rejsowych samolotach też?

A dlaczego nie? Bo ktoś ma samolot? Bo mu daleko do morza? Za rączkę i do przedszkola.

A kto mówi o samolotach rejsowych. Chodzi o wykonalność. Jeszcze mam mówić jaki związek. A bo ja wiem?

Ja tego nie wymyśliłem. Samoloty do wykonywania oprysków jakoś opryski wykonują a stacje do badania jakoś niczego nieodnotowują.

Czekaj, a może odnotowują one pyłki PM, promieniowanie a nie skupiają się na takich związkach o które pyta fotohobby.

Widać, negowanie wszystkiego masz we krwi tak jak Kaizen. Dla zasady. Nie możliwe bo w mediach nic nie mówili.

ps d7d. Też ma takie szerokie horyzonty jak fotohobby i Kaizen. Ścieki do odpadów chemicznych. Co za różnica. Gratuluje.

Edytowane przez Gik

To niewarte obśmiewania, a nawet komentarza. Post opublikowany, a przez dwa dni nawet pies z kulawą nogą się za tym nie obejrzał :(

Zlituję się i skomentuję.

Ja bez obliczeń? :rotfl:

(...)

Dowodzi, że nie liczysz, a wierzysz w policzone. Ja, może byle jak i byle co, ale policzyłem sam i przedstawiłem wnioski.

Jeżeli chciałbym wygłosić moją opinię o tej publikacji, to zacząłbym od szukania listy sponsorów, bo reszta wiadoma. Tyle propagandy się przewala, to i podkładki muszą być, żeby każdy szur mógł zaczynać post od "Badania naukowe dowodzą..."

Dr , pulmunolog, immunolog i pediatra Wojciech F. Tu postęp, bez wątpienia! 41% dowodzi i nie ma się do czego i jak przyczepić. Tak, w tym przypadku można i należy zgodzić się z wnioskiem Dr , pulmunologa, immunologa i pediatry Wojciecha F. Zgadzasz się z wnioskiem bez liczenia, prawda?:popcorn:

Zatem patrz i uwierz,nie żadne artykuły zagraniczne tylko wszystko po polsku, dla imbecyli z Konfederacji od imbecyli z Konfederacji:

Dzalacz Konfederacji, który przy grobie Dmowskiego ,który mówi o mikroczipach, jest prominentym działaczem Bosaka...

Czyli idiotow nie sieją,sami się rodzą..

Szczęść boże..

Szczęść Covidzie! :yes:

Mecz oglądałem. Mili ludzie ci Albańczycy, chyba niedawno ich nawiedzałeś, bo wydają się Polaków nie lubić?

Ostań z Covidem :yes:

A dlaczego nie? Bo ktoś ma samolot? Bo mu daleko do morza? Za rączkę i do przedszkola.

A kto mówi o samolotach rejsowych. Chodzi o wykonalność. Jeszcze mam mówić jaki związek. A bo ja wiem?

No właśnie, nie wiem, ale sie wypowiem :)

Ado do zjawiska chemtrail- już nawet nie chodzi o to, czy hipotetycznie ktoś załadował beczki, zainstalował urządzenia do rozpylania bo chciał się czegoś pozbycia, a "miał daleko do morza".

Zwolennicy tej religii (jak jeden przytaczany ostatnio przez @gnago) sadzą, ze nad naszymi głowami permanentnie rozpylane są substancję mające nas zniewolić, czy wywołać choroby (ku uciesze big pharmy).

Przeciez cytowany gość zbierał z szyb czarny nalot i twierdził, że to grafen

Bo zobaczył w niedzielę kilka smug kondensacyjnych nad domem

Widać, negowanie wszystkiego masz we krwi tak jak Kaizen. Dla zasady. Nie możliwe bo w mediach nic nie mówili.

ps d7d. Też ma takie szerokie horyzonty jak fotohobby i Kaizen. Ścieki do odpadów chemicznych. Co za różnica. Gratuluje.

Tak jest, tak było i tak będzie ze wszystko co w swoich ograniczonych mózgownicach sobie ubzdurali jest prawidłowe a inne jest be, mało tego nawet gdybyś któremuś z nich obciął rękę to powiedziałby on że to nie jego ręka, tak ohydnie kłamią i zniekształcają fakty na swoje potrzeby, zero obiektywizmu i rozsądku w spostrzeganiu rzeczywistości.

Jełopie? Wg mnie o poziomie intelektu świadczy wiele rzeczy . I ty żadnej z tych rzeczy nie masz:lol2:

To co mam a czego nie mam akurat do oceny masz najmniej do powiedzenia, a fakt że odskakujesz i to znacznie od poziomu "ZERO" to już nie tylko ja to zauważyłem ale i inni userzy o tym wspominali więc zastanów się nad sobą może.

To co mam a czego nie mam akurat do oceny masz najmniej do powiedzenia, a fakt że odskakujesz i to znacznie od poziomu "ZERO" to już nie tylko ja to zauważyłem ale i inni userzy o tym wspominali więc zastanów się nad sobą może.

Brak "kultury" i poszanowania obcego człowieka niema związku ztym czy ktoś jest jełopem czy nie.

A ty ewidentnie masz problemy z łączeniem logicznych faktów, jesteś mitomanem o inteligencji finansowej ameby pewnie nawet byle jakie studia były za ciężkie.

Faktycznie brakuje ci trochę skoro nie łapiesz co oznacza poszanowanie drugiego, obcego człowieka i jakim trzeba być aby poniżać i wzywać innych do nienawiści do drugiego człowieka mającego odmienne zdanie czy kolor skóry.

I o jakiej bankowości piszesz? o takiej jaką ty stosujesz czyli złodziejską, okradającą państwo i pośrednio mnie zarazem.

Edytowane przez henrykow