Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Faktycznie brakuje ci trochę skoro nie łapiesz co oznacza poszanowanie drugiego, obcego człowieka i jakim trzeba być aby poniżać i wzywać innych do nienawiści do drugiego człowieka mającego odmienne zdanie czy kolor skóry.

I o jakiej bankowości piszesz? o takiej jaką ty stosujesz czyli złodziejską, okradającą państwo i pośrednio mnie zarazem.

1. Ty mnie nazwałeś jełopem

2, Nie wzywam do nienawiści nigdy nie napisałem idziemy mordować nieszczepionych itp. Moja opinia że tacy ludzie nie zasługuja na życie nie jest wzywaniem do nienawiści

3. Nie wiem oco chodzi Ci z kolorem skóry? ja wskazuję na zagrożenia ze strony Islamu, nieszczepinych itp. Czyli bezpośrednie zagrożenie mojego interesu

4, Nie wiem oco chodzi Ci z bankowościa

5. Nie okradam państwa płace podatki takie jakie się należy ato że można płacić mądrze i optymalizować.

może z wyjątkiem aliexpres ale od czasu automatycznie naliczanego vatu nie kupuje

6, Ile ty masz lat i jakie masz wykształcenie?

1. Ty mnie nazwałeś jełopem

2, Nie wzywam do nienawiści nigdy nie napisałem idziemy mordować nieszczepionych itp. Moja opinia że tacy ludzie nie zasługuja na życie nie jest wzywaniem do nienawiści

3. Nie wiem oco chodzi Ci z kolorem skóry? ja wskazuję na zagrożenia ze strony Islamu, nieszczepinych itp. Czyli bezpośrednie zagrożenie mojego interesu

4, Nie wiem oco chodzi Ci z bankowościa

5. Nie okradam państwa płace podatki takie jakie się należy ato że można płacić mądrze i optymalizować.

może z wyjątkiem aliexpres ale od czasu automatycznie naliczanego vatu nie kupuje

6, Ile ty masz lat i jakie masz wykształcenie?

Ad2. Mam zacytować niezliczone twoje posty w których głosiłeś hasła czysto nazistowskie?

Ad3 Mam przypomnieć ci jak pisałeś z pogardą o uchodźcach i co mają z nimi zrobić i co ty byś z nimi zrobił?

Ad4 A kto wkleja linki do strony bankiera? Wierzysz we wszystko co tam ktoś bardziej lub mniej nawiedzony napisze.

Ad5 To plac podatki tak jak każdy a nie śmieszny KRUS i w dodatku pobierasz od państwa dotacje które tak naprawdę są z naszych podatków. Znam takich ala rolników co znaleźli sobie niezły dochód z prowadzenia fikcyjnego gospodarstwa między innymi dzierżawią ziemię innym biorąc od nich za dzierżawę kasę i dodatkowo dopłaty.

Ad6 Mam tyle lat że powinieneś do mnie zwracać się na "Pan" a moje wykształcenie jest moje i zapewniam cie ma dobre wykształcenie.

Ad2. Mam zacytować niezliczone twoje posty w których głosiłeś hasła czysto nazistowskie?

Ad3 Mam przypomnieć ci jak pisałeś z pogardą o uchodźcach i co mają z nimi zrobić i co ty byś z nimi zrobił?

Ad4 A kto wkleja linki do strony bankiera? Wierzysz we wszystko co tam ktoś bardziej lub mniej nawiedzony napisze.

Ad5 To plac podatki tak jak każdy a nie śmieszny KRUS i w dodatku pobierasz od państwa dotacje które tak naprawdę są z naszych podatków. Znam takich ala rolników co znaleźli sobie niezły dochód z prowadzenia fikcyjnego gospodarstwa między innymi dzierżawią ziemię innym biorąc od nich za dzierżawę kasę i dodatkowo dopłaty.

Ad6 Mam tyle lat że powinieneś do mnie zwracać się na "Pan" a moje wykształcenie jest moje i zapewniam cie ma dobre wykształcenie.

2i3 to moje poglądy i powiem to po 100x Islamscy uchodźcy to zagrożenie

4 Bankier, money to taki finansowy pudelek czytany dla rozrywki raport spółek czyta sie dla zarobku

5,Płacę tyle ile legalnie muszę ale to właśnie ta inteligencja finansowa której nie masz i to strasznie widać zato płacę podatek od zysków kapitałowych ale ty pewnie nawet nie wiesz co to jest i nawet niewiesz że mżna to optymalizować

6. Całe sedno stary dziad góra ze średnim wykształceniem co w życiu gówno osiągnął (może wakacje w Grecji) i nawet tego nie wie.To twój żałosny obraz widzi to nawet jak to powiedziałeś jełop.

Faktycznie brakuje ci trochę skoro nie łapiesz co oznacza poszanowanie drugiego, obcego człowieka i jakim trzeba być aby poniżać i wzywać innych do nienawiści do drugiego człowieka mającego odmienne zdanie czy kolor skóry.

I o jakiej bankowości piszesz? o takiej jaką ty stosujesz czyli złodziejską, okradającą państwo i pośrednio mnie zarazem.

Zdecyduj się. Albo piszesz o braku tolerancji i nienawiści do drugiego człowieka albo oskarżasz kogoś o bycie złodziejem i okradanie państwa i Ciebie. Nie możesz tego łączyć, inaczej wychodzisz na pieprzonego hipokrytę.

A na marginesie, to jest właśnie nasz gigantyczny polski problem - zazdrość, zawiść i uprzedzenie względem pieniędzy. Tym większe im o większe pieniądze chodzi. Co jest z nami nie tak, że pieniądze są tak wielkim tabu? Co jest z ludźmi nie tak, że jak ktoś zarobi 50 kpln (albo dużo więcej) na jednej transakcji, to od razu jest złodziejem, żerującym na biednych ludziach, wykorzystującym system podatkowy, etc? Bo ktoś ma łeb na karku, wie jak pomnażać majątek, wie jak zabezpieczyć przyszłość swoją i bliskich, to jest od razu tym złym? Jezu, już prawie zapomniałem jak ludzie potrafią zgnoić innego człowieka za to, że odnosi sukcesy...

I przypominam zarazem - jeb*ć biedę :wave:

Szczęść Covidzie! :yes:

Mecz oglądałem. Mili ludzie ci Albańczycy, chyba niedawno ich nawiedzałeś, bo wydają się Polaków nie lubić?

Ostań z Covidem :yes:

Moja wizja świata uwzględnia potrzebę istnienia mierzwy i jej nie obśmiewam jako i Ciebie uchowaj Covidzie :cool:

Argumenty się skończyły i teraz w twojej modzie jest

Szczęść Covidzie!

Ostań z Covidem

uchowaj Covidzie

To już trzeci miesiąc jak klepiesz jedno i to samo, wypisz wymaluj to objawy nopa maniakalnego.

Gdzie opublikowano twoje przypadki zakrzepicy?

Już trzeci miesiąc proszę aby uwiarygodnił swoje przypadki zakrzepicy.

Nigdzie ich nie opublikowano.

Ani na oficjalnych NOP'ach ani na tych portalach kwestionujących COVID-19 i potrzebę szczepienia a podające liczne przypadki poszczepiennych NOPów.

Tyle jest podanych różnych przypadków a twoich nie ma.

Przypadek? Nie sądzę. ;)

Edytowane przez d7d

ad. 2 - to ty pisałeś "Adolfik"

ad. 4 Mogą też być przytoczone oficjalne dane z MZ

https://www.gov.pl/web/koronawirus/wykaz-zarazen-koronawirusem-sars-cov-2

ad. 5 podatki - nie każdy płaci podatki ale należy płacić

KRUS jest legalny i zgodny z prawem, każdy kto spełnia warunki może płacić KRUS.

Chyba taki Ziemkiewicz płaci lub płacił KRUS i pewnie też jest rolnikiem ;)

Dotacje też są legalne.

Dotacje bierze ten co ma gospodarstwo. Można wydzierżawić ziemię i kwestią umowną jest ile wynosi czynsz za dzierżawę.

Nikt nikogo nie zmusza do dzierżawy..

ad. 6 Panie @henrykow - masz takie wykształcenie jakie masz ale nie masz dobrego wykształcenia.

Słabo piszesz po polsku jak na wykształconego Polaka.

Słownictwo też takie sobie i brak rozumienia użytego słownictwa - np. słynne kleptoman

Panie @henrykow - zazdrośnik jesteś (podatki, dochody itp.) ;)

Edytowane przez d7d
edycja - ad. 2 - to ty pisałeś "Adlfik" na "Adolfik"

Zdecyduj się. Albo piszesz o braku tolerancji i nienawiści do drugiego człowieka albo oskarżasz kogoś o bycie złodziejem i okradanie państwa i Ciebie. Nie możesz tego łączyć, inaczej wychodzisz na pieprzonego hipokrytę.

Dla jasności, ja nie wychodzę pierwszy z tezą poniżająca innych ludzi tylko odnoszę się do wpisów kulibota i to że go nie szanuje nie oznacz ze jestem hipokrytą bo temu nie zaprzeczam tak jak to czyni kulibob - widzisz teraz różnicę?

To że okradał to sam już wielokrotnie o tym pisał więc nie jest to oskarżanie tylko stwierdzenie a raczej przypomnienie faktu.

Widzę że padło słowo "tolerancja" ale widzę że wg Ciebie oznacza to że muszę godzić się na to co wypisuje kulibob a to niestety nie jest tolerancja.

Trochę mnie rozśmieszyłeś o tej zazdrości i zawiści. Mi to ogólnie wisi i dynta kto ile zarabia i co robi aby to mieć ale kuriozalne chwalenie się wszem i wobec poprzez kulibota jaki on majętny i po po wielokrotność tu na forum powoduje że już trochę za dużo tego samochwalstwa.

Mam majątek taki jaki mam, nie brakuje mi ale tez nie mówię że opływam w dostatku i nie widzę powodu aby rozgłaszać po necie moje finanse i mój status społeczny.

Naparzanka w temacie pełną parą... dorzućmy więc nieco paliwka...ze szczególną dedykacją dla tych wszystkich, którzy w cuda nie wierzą, ale na nich polegają...

info ze świata, gdzie nie wdrożyli jeszcze "kreatywnej księgowości" w liczeniu statystyk kowidowych: https://medicaltrend.org/2021/10/10/taiwan-death-from-covid-19-vaccination-exceeds-death-from-covid-19/

taiwan-death-vax.jpg

Naparzanka w temacie pełną parą... dorzućmy więc nieco paliwka...ze szczególną dedykacją dla tych wszystkich, którzy w cuda nie wierzą, ale na nich polegają...

info ze świata, gdzie nie wdrożyli jeszcze "kreatywnej księgowości" w liczeniu statystyk kowidowych: https://medicaltrend.org/2021/10/10/taiwan-death-from-covid-19-vaccination-exceeds-death-from-covid-19/

taiwan-death-vax.jpg

A w Polsce B,głuptaki niech padają jak muchy ;)

Do wyborów będzie ich mniej i może wtedy Polska wstanie z kolan :D

Cud się wydarzyl, glupole nie zaszczepieni są chorzy i powoli umierają w szpitalach ;)

5cd05064e9c82f5cmed.jpg

Edytowane przez Arturo1972