Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Eeee tam, zaraz zjedli, kto Ci powiedział, że jak ktoś jest buntowniczy i niepokorny, to nie może być podobnie jak Ty nieetyczny, Spokojnie się dogadają, będzie co dzielić. Ale Ty już odjechałeś innym pociągiem...

Ale oni nie będą się dzielić oni będą władać. Wami niepokornymi idealnymi osobnikami do podporządkowania się panom :lol2:

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sumie to potwierdziłeś moje przypuszczenia - te wszystkie maruchy , bitchuty, "buntownicze", "oświecające", "demaskujące" portale i portaliki prowadzą całkiem pragmatyczni ludzie, którzy dostrzegli szanse w zarabianiu na naiwnością takich gnago, stosów i... czy Ty też stamtąd nie linkowałeś?

:)

nie spodziewałem się, że Ty i kulibob wyciągniecie prawidłowe wnioski... i nie zawiodłem się

Ja ma ból dupy na ignorancję finansową i tyle a że ktoś nierozumie co pisze to tylko mnie wtym utwierdza.

To że chodziłem na lewe L4 to fakt ale ja etatu nie widziałem od lat.

Ale gdzie jest wał w płaceniu Krusu i braniu dopłat spełniam wymogi

Gdzie jest wał w rolniczym handlu detalicznym ? Weterynarz co 6-24mc + pewne wymagania i sprzedaż na zeszyt bez podatku teraz cgyba do 100k

+Pit 36 nierejestrowana dizłąność gospodarcza przychód do 1400/mc bez JDG a przy nie przekroczeniu minimalnego dochodu bez podatku

Pit 38 podatek od zysków kapitałowych z PL czasami z zagranicy przeważnie 19% chyba że połączysz złe giełdy i złe jurysdykcje podatkowe ETFa

Część środków na IKE aby uniknąć podatku nawet jak zamknę przed emeryturą to procent składany optymalizuje odroczony podatek,

Metale szlachetne sprzedane po 6mc po zakupie bez podatku

Gdzie tu wał?

Na ch*j zapierdalać jak osioł

Mam też ból dupy na ciemnotę co nawet nie potrafi zrozumieć że nie szczepiąc się i latając miedzy ludźmi tylko szkodzi sobie a przy okazji może zaszkodzić mi Jeśli beton nie potrafi szanować siebie to dlaczego szanować terorystów?

kulibob ciebie przy najbliższych wyborach zgłoszę do Sejmu a potem na ministra Finansów:lol2: wtedy całym kraju nikt nie będzie na etacie czyli pracował a wszyscy będą opływać w dobrocie finansowym:wave:

Oświeć nas poco NWO miało by uchować komary brzęczące koło tyłka ?

Popełniasz błąd w założeniach - nie wszyscy, którzy przetrwają będą tacy "bardzo mądrzy", z tą "prawą" częścią sie dogadają. Wystarczy właściwie ustawić "okienko selekcyjne", a jak widać po manipulacjach na statystykach, to czynią całkiem sprawnie.

VAC.jpg

Cierpisz na nopa bełkotu. Czy jesteś w stanie logicznie uzasadnić dlaczego ustanowiono dystans 1,5 m .

Kogoś odmóżdżyło!! I pognał niesiony paniką i przerażeniem na kłucie zabezpieczające przed SARSII Covid 19.:mad: JA boję się covida i dlatego się nie kłułem cudowną szczepionką na tą potworną zarazę?

Chłopie, widzisz ścianę tą, najbliższą. Złóż jej uszanowanie .. stań tak około metra od niej i najmniej trzykrotnie ukłoń sie energicznie do pasa- no jak się uda . Ten ból co go czujesz, to ból istnienia i rzeczywistości.

W dziedzinie covid bazujesz na ludzkich strachach które ciebie przytłaczają

A może sądzisz że szczepienie kłujkami roznosi Covida . Ale to oznaczałoby zmianę frontu To zrób sobie badania d-dimerów i je tutaj upublicznij

Dystans 1,5m został przyjęty i tyle. Byłby 2,0m czy 3,0m lub 1,0m tez byś się pytał.

Nie ma takiego pojęcia i nie ma takiej czynności o której napisałeś

szczepienie kłujkami

Co to jest ??

Ty boisz się COVIDA - może słusznie przy swoim podejciu do tematu COVIDA.

Nie potrafisz myśleć, czytać i pisać logicznie to odpowiadasz że

"Cierpisz na nopa bełkotu"

Co to jest ? Dyskusja czy wypowiedź osoby nie mającej nic merytorycznego do oznajmienia.

Ukłony w stronę ściany w odległości 1,0m od tej ściany są bezbolesne.

Nie masz wyobrażenie co to za odległość określona wielkością 1,0 m.

Kolejny ignorant z brakiem podstawowej wiedzy.

Nie dziw mnie to i już nie dziwi twoja wiedza na temat covida.

Popełniasz błąd w założeniach - nie wszyscy, którzy przetrwają będą tacy "bardzo mądrzy", z tą "prawą" częścią sie dogadają. Wystarczy właściwie ustawić "okienko selekcyjne", a jak widać po manipulacjach na statystykach, to czynią całkiem sprawnie.

VAC.jpg

Wytłumacz mi poco alfa ma dogadywać się z betą ? :) Alfa ma dominować a nie dogadywać się z kimś z kim nie musi

Edytowane przez kulibob

U mnie się skończyły, u ciebie niechby się zaczęły

Twoje "argumenty" dawno się skończyły i teraz kolejną głupotę wymyśliłeś.

Wymyślam głupoty, bo dostosowuję poziom do rozmówcy. Oprócz kopiowania propagandy treścią Twoich wpisów są pomówienia, kłamstwa, inwektywy. Nic mądrego do Ciebie nie dociera :no:

Jesteś tak przyćmiony przez nopem że nawet nie wiesz co wklejasz, ba nawet nie czytasz tego co wklejasz, już ci mówiłem abyś zmieni tego bankiera bo czytając go nie staniesz się bankierem:D

Jesteś tak przyćmiony przez nopem że nawet nie wiesz co wklejasz, ba nawet nie czytasz tego co wklejasz, już ci mówiłem abyś zmieni tego bankiera bo czytając go nie staniesz się bankierem:D

Clinton posypał się od szczepionki zaraz będzie w foliarskich źródłach

Komentarz pod artykułem

"kenn2021-10-15 09:51

0

0

Niech sprawdzą czy brał w ostatnich 2 tyg. "szczepionkę": jak pokazują statystyki, jest to najbardziej prawdopodobny okres powikłań poszczepiennych.

"

Oo widzę ze trochę poczytałeś. więc gdzie jest w artykule napisane że został zaszczepiony?

Widzę tobie już udziela się syndrom maniakalno-psychiczny bo wypisujesz bzdury, odnośnie tego

Coś Wam podsunę to od szczepionki tak ma ]
chyba że ty mu osobiście go zaszczepiłeś w tajemnicy przed całym Światem:lol2:

Oo widzę ze trochę poczytałeś. więc gdzie jest w artykule napisane że został zaszczepiony?

Widzę tobie już udziela się syndrom maniakalno-psychiczny bo wypisujesz bzdury, odnośnie tego chyba że ty mu osobiście go zaszczepiłeś w tajemnicy przed całym Światem:lol2:

A jakie to ma znaczenie czy był szczepiony czy nie dla foljarza . to wina szczepionki