d7d 13.11.2021 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Widzisz... Coś się zmieniło. Dotąd wydawało mi się, ze JEST z kim tu polemizować. Nawet jakby to było tylko kilka procent... Ale tu są jedynie widzowie kilku słusznych stacji TV. Jedni skaczą do gardła drugim... Po co? Słowa żetelnej prawdy napisać tu się nie da, bo bany rozdają za nią. Wszyscy tu coś WIEDZĄ a myśleć nie ma komu. Jak połączyć rurkę z rurką czy kabelek z kabelkiem - czasem kumają. Jak sobie nie dać zrobić kuku - za chiny ludowe - nie! Czytam i podziwiam... Naprawdę ci kumaci są juz tylko na "budujemy dom"? Adam M. Kiedyś potrafiłeś dyskutować. Teraz już nie potrafisz. Do gardła to raczej Ty skaczesz innym. To Ty innych wyzywasz od "różnych takich". Innym zarzucasz, że oglądają "kilka słusznych stacji TV" a Ty słuchasz, czytasz "innych słusznych" autorów. Nie ma różnicy między Tobą a innymi. PS co to jest "żetelna prawda" ? "prawda zgodna z prawdą" czy "prawdziwa prawda" ?? Nie kojarzysz co piszesz? O "żetelności" nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 To kiedy kolejna dawka? A nastepna? Adam M. Następna dawka za ok miesiąc. a później zobaczymy zależy od nieszczepionych kretynów i mutacji wirusa. Dodatkowo póki "darmowa" nie widzę problemu. Dlamnie nie musicie się szczepić ale niech powstaną osbne sklepy, szkoły, szpitale... płaćcie za leczenie jjak zachorujecie na covid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.11.2021 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Co za idiotyzm? Przecież zaszczepieni przechodzą zakazenie tak łagodnie, ze go nie zauwazają! PO CO IM SZPITAL?!!! No, chyba żeby nie, to... W dupę wsadził te szczepionki! No, nie... Nie w dupę! W śmietnik!!!!!! Adam M. Adamie, ci Ty masz z tym wiecznym pisaniem "dupa" w różnych odmianach? Słownictwa już Tobie brakuje czy to jest jakaś inna przypadłość? A możesz chcesz się wyróżniać i podwyższać własne EGO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Też nie znam nikogo z NOPem.Moi znajomi się nie szczepili...(Kumaci są) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Adamie, ci Ty masz z tym wiecznym pisaniem "dupa" w różnych odmianach? Słownictwa już Tobie brakuje czy to jest jakaś inna przypadłość? A możesz chcesz się wyróżniać i podwyższać własne EGO ? Nie... Przygłupy bardziej elokwentnych określeń typu "sempiterna" nie zrozumieją. Ty, jak widac, tez tego nie łapiesz. Na dupę się załapałes! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Gieniuś! Kurwa... Wymyślił..."nieszczepiony zwiększa prawdopodobieństwo że moja szczepionka zawiedzie " Twoja szczepionka jest o kant dupy potłuc! NIC nie załatwia. Sam o tym piszesz... Adam M. Statystyki nawet źródła foliarskie potwierdzają skuteczność chyba 60% dla moderny po 6mc kilka stron wcześnie poszukaj sobie. Wg MZ na twiterze wychodzi że 70% zgonów to nieszczepieni. To ciągle olbrymia przewaga. Co pisze że nic nie zławia ? Wszczepienie śmieci drastycznie zwiększa skuteczność mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Też nie znam nikogo z NOPem. Moi znajomi się nie szczepili... (Kumaci są) Adam M. Niech zgadnę przygłupy ze ściany wschodniej albo masz tylko te koty co wykrywają covida za znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 To wyjasnijcie mi jedno cwaniacy dlaczego ubezpieczyciele nie chcą ubezpieczać z powodu powikłań dlaczego producenci tych zajebiście nieszkodliwych szczepionek wycofali się z odpowiedzialności ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Kiedyś potrafiłeś dyskutować. Teraz już nie potrafisz. Do gardła to raczej Ty skaczesz innym. To Ty innych wyzywasz od "różnych takich". Innym zarzucasz, że oglądają "kilka słusznych stacji TV" a Ty słuchasz, czytasz "innych słusznych" autorów. Nie ma różnicy między Tobą a innymi. PS co to jest "żetelna prawda" ? "prawda zgodna z prawdą" czy "prawdziwa prawda" ?? Nie kojarzysz co piszesz? O "żetelności" nie wspomnę. Zastanawiałem się, kto pierwszy "zauważy" tę nieżetelność... Trafnie obstawiałem! Ale życie to nie tylko gramatyka... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Pozatym ja nie jestem przeciw szczepieniom chcesz to się szczep ale nie zmuszaj do tego innych !!!Nie czuję potrzeby się szczepić od początku chodzę bez maski myje ręce i dbam o czystość tak jak przed pseudo COViDEM i żyje tak ja i moi 70letni rodzice więc nie nie muszę się zaszczepić bo ktoś tak chce zaszczepiony chory tak samo zarazi jak niezaszczepieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Statystyki nawet źródła foliarskie potwierdzają skuteczność chyba 60% dla moderny po 6mc kilka stron wcześnie poszukaj sobie. Wg MZ na twiterze wychodzi że 70% zgonów to nieszczepieni. To ciągle olbrymia przewaga. Co pisze że nic nie zławia ? Wszczepienie śmieci drastycznie zwiększa skuteczność mojej Ktoś ci smieci wszczepił? Napisz jaśniej, a najlepiej po polsku... nic nie rozumiem... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Nie przegadasz jedyny ich argument to szczep się i tyle .Dlaczego jeszcze nie potwierdzono badań nad amantadyną po takim czasie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 A i foliarz co kolwiek to znaczy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 To wyjasnijcie mi jedno cwaniacy dlaczego ubezpieczyciele nie chcą ubezpieczać z powodu powikłań dlaczego producenci tych zajebiście nieszkodliwych szczepionek wycofali się z odpowiedzialności ???????? Niewiem nic o ubeziczeniach jeśli pojawia się choroba to twoje "PZU" musi wypłacić zgodnie z OWU. A nikt nikogo nie zwalniał z odpowiedzialności zawsze możesz się sądzić. Tak samo jak fikniesz po paracetamolu masz ulotkę znasz konsekwencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Co z ubezpieczeniami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Adaś dawno temu mi imponowałeś teraz mam cie tylko za starego kretyna Ja od jakiegoś czasu ciebie mam - tylko za kretyna! Nieważne czy starego czy młodego... Tez mi się kiedys wydawało, ześ kumaty, ale mi już przeszło. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Ale paracetamolu nikt mi na siłę nie wciska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Ktoś ci smieci wszczepił? Napisz jaśniej, a najlepiej po polsku... nic nie rozumiem... Adam M. Wyszczepienie takich jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Tak do gazu z foliarzami albo na siłę ich zaszczepić hm no tak jeden już taki był co robił na siłę xD i co chciał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Ale paracetamolu nikt mi na siłę nie wciska ! Szczepionki tez nie szczepisz się dobrowolnie nie musisz chodzić do kina, restauracji, szpitala poza ratowaniem życia, sklepu, nikt cię nie chce twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts