kulibob 19.11.2021 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 a jakie to lekkie objawy? katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Tak dopytuję bo też mam od 3 dni i gorączkę, To nie odpowiedz na moje pytanie ale ja w domu mam dwie osoby z covidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 19.11.2021 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) jasne. na wszystko jest jakieś wytłumaczenie. a ludzie jak umierali tak umierają, Oczywiście, taki jest ten swiat. Szczepionka nie gwaranruje niesmiertelności. Tym niemniej wolę, żeby u nas umierali z taką częstością, jak w Irlandii, a nie jak w Rosji, czy na Ukrainie, bo róznica jest olbrzymia. Bo póki co, jesteśmy pośrodku. Edytowane 19 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Może jednak lepiej sprawdzić niż się sczepić na zapas? Przechorowanie nic nie zmienia chodzi o optymalizacje trzeciej i potencjalnie 4 dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Oczywiście, taki jest ten swiat. Szczepionka nie gwaranruje niesmiertelności. Tym niemniej wolę, żeby u nas umierali z taką częstością, jak w Irlandii, a nie jak w Rosji, czy na Ukrainie, bo róznica jest olbrzymia. Bo póki co, jesteśmy pośrodku. Tak jak po środku jesteśmy ze szczepieniami dziwna nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Pomimo szczepień ? Jedna osoba szczepiona ale w dniu syfa nabyła uprawniania do trzeciej dawki druga niesczepiona 11 lat. Dziecko znosi najgorzej. Żona robi w szkole chyba najlepsze miejsce do chwycenia syfa i najgorsza szczepionka jaką kłuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 19.11.2021 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 No i co ci kulibob dało to siedzenie w domu? Trzeba było żyć normalnie i tak byś zachorował... Szczepionka po to żeby nie leżeć pod respiratorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.11.2021 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 katar czyli koledze nic nie jest ale gatki ma pełne. moja rada... pod igłę jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 No i co ci kulibob dało to siedzenie w domu? Trzeba było żyć normalnie i tak byś zachorował... Szczepionka po to żeby nie leżeć pod respiratorem. Przecież żyłem normalnie. Poza tym zakażeni nie było zależne odemnie tylko od rządu z powodu braku zamknięcia szkół a to umie główny czynnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 czyli koledze nic nie jest ale gatki ma pełne. moja rada... pod igłę jak najszybciej. Czego nie rozumiesz pytanie dotłoczyło optymalnego terminu przyjęcia kolejnych dawek szczepionki. Bo niedługo będę miał skierowanie na 3 dawkę a żona ma wystawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 19.11.2021 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 U mne w rodzinie nieszczepiony szwagier (48l) od blisko dwóch tygodni rozłożny (wysoka gorączka, uporczywy kaszel), a mieszkająca z nim jego zaszczepiona matka (77l) po trzech dniach takich samych objawów powstała z łóżka i normalnie krząta się po domuSzwagier więc i tak źle nie trafił, tyle tylko, źe ma działalność więc nie pracuje, nie zarabia. A terminy gonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Pytanie mam do mądrych użytkowników forum nie głupich. JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.11.2021 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 katar Katar i ty chorym się mianujesz ? masakra . ja grypy ani kataru nie miałem od co najmniej 30-tu lat to też jakieś chore ale za to miałem anginę w roku 2010-tym , zdrówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.11.2021 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 To nie odpowiedz na moje pytanie ale ja w domu mam dwie osoby z covidem Jak by co to wal do mnie odstąpię ci moje dawki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 19.11.2021 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 https://next.gazeta.pl/next/7,173953,27823304,austria-twardy-lockdown-i-obowiazek-szczepien-dla-wszystkich.html#s=BoxMMt1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.11.2021 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 https://next.gazeta.pl/next/7,173953,27823304,austria-twardy-lockdown-i-obowiazek-szczepien-dla-wszystkich.html#s=BoxMMt1 Reżim w czystej postaci a na Łukaszenkę drą ryje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 https://next.gazeta.pl/next/7,173953,27823304,austria-twardy-lockdown-i-obowiazek-szczepien-dla-wszystkich.html#s=BoxMMt1 Brawo super kraj. U nas niech nie zamykają teraz nie jest to w moim interesie . Zamknąć po nowym roku koło lutego i przymus wtedy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 19.11.2021 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Brawo super kraj. U nas niech nie zamykają teraz nie jest to w moim interesie . Zamknąć po nowym roku koło lutego i przymus wtedy . WETO! Teraz mogą, a nawet powinni zamknąć. Szczególnie Biedronki, bo byłoby to sprawiedliwe Po Nowym Roku Otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 19.11.2021 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Reżim w czystej postaci a na Łukaszenkę drą ryje . W propagandzie covidowej słychać ciszę o Łukaszence. Znaczącą, bo wieszczono tam armagedon, a wygląda na to, że wirus się Białorusi nie ima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 19.11.2021 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) Według ekspertów i części lekarzy, którzy wypowiadali się nieoficjalnie, rządowe dane – zarówno te dotyczące liczby zakażeń, jak i przypadków śmiertelnych - nie są miarodajne. Wskazywano m.in. na dane o śmiertelności dostarczone przez władze Białorusi strukturom ONZ. Wynika z nich np., że w drugim kwartale 2020 roku liczba zgonów w kraju była o 18,5 proc. (5,6 tys.) wyższa niż w 2019 roku i wynosiła 35,9 tys. https://konkret24.tvn24.pl/swiat,109/sceptycy-pandemii-chwala-polityke-bialorusi-wobec-covid-19-nie-ma-ku-temu-podstaw,1061824.html Kliniki i szpitale we wszystkich regionach kraju zostały przytłoczone pacjentami z COVID-19 i cierpią na niedobory tlenu i leków” - napisał na Facebooku sympatyzujący z opozycją lekarz. https://www.rynekzdrowia.pl/Polityka-zdrowotna/Bialoruski-dyktator-zniosl-obowiazek-noszenia-maseczek-Nie-jestesmy-Zachodem,226168,14.html W styczniu Białoruś miała 9,34 mln mieszkańców, a to oznacza, że w ciągu roku liczba ludności kraju zmniejszyła się o ponad 61 tys. ludzi. To rekordowy i najgorszy wynik od niemal dwóch dekad. Tegoroczne dane Biełstatu budzą niepokój. Zwłaszcza że niedawno białoruskie władze opublikowały, ale niemal natychmiast usunęły, dane dotyczącego stanu służby zdrowia za ubiegły rok. Wynikało z nich, że w 2020 roku w białoruskich szpitalach zmarło o 40 proc. więcej pacjentów niż w roku poprzednim. Białoruś pozostaje też jedynym krajem w Europie, który wciąż nie ujawnił ubiegłorocznych statystyk dotyczących liczby i przyczyn zgonów. https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art19004871-bialorus-czy-dyktator-schowal-liste-ofiar-koronawirusa Edytowane 19 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts