d7d 19.11.2021 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 https://next.gazeta.pl/next/7,173953,27823304,austria-twardy-lockdown-i-obowiazek-szczepien-dla-wszystkich.html#s=BoxMMt1 Ciekawe się niektóre komentarze limin04 Nie ważne czy chcą sie szczepić czy nie, czy szczepionki są dobre czy nie, mam coraz większe wrażenie, że tu chodzi o rejestrację wszystkich ludzi o pewną kontrolę, a to że szczepionki mogą być zwykłą solą fizjologiczną to nie istotne, chodzi o odnotowanie obywatela w systemie. Oby to tylko z jednych teorii spiskowych. andrzejlang Czysta definicja faszyzmu. To zawsze odbywa się pod jakimś pretekstem i dla tzw. dobra ogółu. Ludzie zapominają lub po prostu nie wiedzą, że takie metody znane są z XX wieku z hitlerowskich Niemiec , faszystowskich Włoch i bolszewickiej Rosji. Nie minęlo nawet 100 lat, a mamy powtórkę. scierplaminoga Austrię należy natychmiast wykluczyć z puli pieniędzy z UE gdyż łamane są w niej prawa człowieka. lubicz56 Przykre ale musimy sie przyzwyczaic do zycia z wirusem. Gruźlica czy polio tez nie zniknely z Europy w ciagu jednego pokolenia a ta pierwsza zaczyna niestety powoli wracac, bo coraz wiecej szurów miga sie od szczepien. Sa obowiązkowe szczepionki przeciwko gruźlicy, krztuścowi, polio, odrze etc., dlaczego wiec nie przeciwko Covidowi? W tej chwili w Austrii 90 procent ludzi na intensywnej terapii pod respiratorami to ludzie niezaszczepieni i to oni blokuja, kosztem zaszczepionych, cala sluzbe zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.11.2021 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 How do people resist COVID infections? Hospital workers offer a hint https://www.nature.com/articles/d41586-021-03110-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 WETO! Teraz mogą, a nawet powinni zamknąć. Szczególnie Biedronki, bo byłoby to sprawiedliwe Po Nowym Roku Otworzyć To atak personalny w moją stronę? Każdy chociaż lekko ogarnięty człowiek ma zapasy na kilka tygodni. A że kulibob jest mocniej ogarnięty to zamykajcie wszystko do Wielkanocy Niektóre rzeczy skończą się po 1-2mc ale chleba, jajek , warzyw i kurczaka co weekend wystarczy na pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 19.11.2021 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Czego nie rozumiesz pytanie dotłoczyło optymalnego terminu przyjęcia kolejnych dawek szczepionki. Bo niedługo będę miał skierowanie na 3 dawkę a żona ma wystawione. Widocznie źle zadałeś pytanie, skoro nikt go nie zrozumiał. Sprawa jest prosta, do końca 2023r masz przyjąć sześć dawek szczepionki, przy czym ostatnia ma być jak najbliżej końca roku. Przechorowanie czegokolwiek w tym czasie możesz pominąć, no chyba, że tego nie przeżyjesz, ale jeśli, to ilość właściwych przeciwciał powstała w wyniku infekcji jest na tyle mała, że nie istotna. Więc podziel sobie nadchodzący okres przez ilość dawek które musisz jeszcze dostać i masz odpowiedź kiedy i w jakich odstępach przyjmować kolejne. Nie próbuj tego też zrozumieć bo to dla Ciebie nie na sensu, a po prostu przyjmij do wiadomość, że ktoś już dawno to zaplanował i dokładnie wyliczył. Ja na pewno nie będę nikony tłumaczył skąd mam takie informacje, bo każdy ma wystarczająco dużo narzędzi by takie informacje znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Widocznie źle zadałeś pytanie, skoro nikt go nie zrozumiał. Sprawa jest prosta, do końca 2023r masz przyjąć sześć dawek szczepionki, przy czym ostatnia ma być jak najbliżej końca roku. Przechorowanie czegokolwiek w tym czasie możesz pominąć, no chyba, że tego nie przeżyjesz, ale jeśli, to ilość właściwych przeciwciał powstała w wyniku infekcji jest na tyle mała, że nie istotna. Więc podziel sobie nadchodzący okres przez ilość dawek które musisz jeszcze dostać i masz odpowiedź kiedy i w jakich odstępach przyjmować kolejne. Nie próbuj tego też zrozumieć bo to dla Ciebie nie na sensu, a po prostu przyjmij do wiadomość, że ktoś już dawno to zaplanował i dokładnie wyliczył. Ja na pewno nie będę nikony tłumaczył skąd mam takie informacje, bo każdy ma wystarczająco dużo narzędzi by takie informacje znaleźć. Pytanie mam do mądrych użytkowników forum nie głupich. Jak widzisz nie należysz odbiorców tego pytamia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 19.11.2021 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 https://www.greenmedinfo.com/blog/fda-asks-federal-judge-grant-it-until-year-2076-fully-release-pfizers-covid-19-va?utm_campaign=Daily%20Newsletter%3A%20Free%20Download%20%2B%20Special%20Report%20%28UZu2NM%29&utm_medium=email&utm_source=Daily%20Newsletter%20Sends-%20Updated&_kx=L9XG-oNhssBk9gUXvI8-oIwT2clRAmEpnS_2E1WuB9Y%3D.K2vXAy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 19.11.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Widocznie źle zadałeś pytanie, skoro nikt go nie zrozumiał. Sprawa jest prosta, do końca 2023r masz przyjąć sześć dawek szczepionki, przy czym ostatnia ma być jak najbliżej końca roku. Przechorowanie czegokolwiek w tym czasie możesz pominąć, no chyba, że tego nie przeżyjesz, ale jeśli, to ilość właściwych przeciwciał powstała w wyniku infekcji jest na tyle mała, że nie istotna. Więc podziel sobie nadchodzący okres przez ilość dawek które musisz jeszcze dostać i masz odpowiedź kiedy i w jakich odstępach przyjmować kolejne. Nie próbuj tego też zrozumieć bo to dla Ciebie nie na sensu, a po prostu przyjmij do wiadomość, że ktoś już dawno to zaplanował i dokładnie wyliczył. Ja na pewno nie będę nikony tłumaczył skąd mam takie informacje, bo każdy ma wystarczająco dużo narzędzi by takie informacje znaleźć. No i co w związku z tym ? Gdyby szczepionki byly płatne to rozumiałbym oburzenie ale one są darmowe. Czy naprawdę boisz się tych mikroczipow przez które mógłby Cię ktoś sterować ??? Ja tymczasem idę niedługo wszczepić sobie 3 mikroczipa i cieszę się, że przez ostatnie 3 dni padło ponad 1000szt,głównie ciemnego "suwerena PIS i Konfederacji... Powtórzę, to dobrze wróży przyszłości Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 19.11.2021 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) No i co w związku z tym ? Gdyby szczepionki byly płatne to rozumiałbym oburzenie ale one są darmowe. Czy naprawdę boisz się tych mikroczipow przez które mógłby Cię ktoś sterować ??? Ja tymczasem idę niedługo wszczepić sobie 3 mikroczipa i cieszę się, że przez ostatnie 3 dni padło ponad 1000szt,głównie ciemnego "suwerena PIS i Konfederacji... Powtórzę, to dobrze wróży przyszłości Polski. Jak widać, tacy jak ty nie potrzebują mikrochipa do sterowania. Twój brak wychowania ściga się z głupotą wrodzoną. Edytowane 19 Listopada 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.11.2021 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) Widocznie źle zadałeś pytanie, skoro nikt go nie zrozumiał. Sprawa jest prosta, do końca 2023r masz przyjąć sześć dawek szczepionki, przy czym ostatnia ma być jak najbliżej końca roku. Przechorowanie czegokolwiek w tym czasie możesz pominąć, no chyba, że tego nie przeżyjesz, ale jeśli, to ilość właściwych przeciwciał powstała w wyniku infekcji jest na tyle mała, że nie istotna. Więc podziel sobie nadchodzący okres przez ilość dawek które musisz jeszcze dostać i masz odpowiedź kiedy i w jakich odstępach przyjmować kolejne. Nie próbuj tego też zrozumieć bo to dla Ciebie nie na sensu, a po prostu przyjmij do wiadomość, że ktoś już dawno to zaplanował i dokładnie wyliczył. Ja na pewno nie będę nikony tłumaczył skąd mam takie informacje, bo każdy ma wystarczająco dużo narzędzi by takie informacje znaleźć. Ty tak piszesz dla podtrzymania dyskusji czy wierzysz w to co napisałeś :D Edytowane 19 Listopada 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.11.2021 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 zgadzam się z tym ostatnim Też się zgadzam ale już z końcowym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 19.11.2021 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Jak widzisz nie należysz odbiorców tego pytamia Takiej odpowiedzi się spodziewałem No i co w związku z tym ? Zupełnie nic, możesz zrobić z tym co napisałem co tylko chcesz. Ty tak piszesz dla podtrzymania dyskusji czy wierzysz w to co napisałeś... Wiem co napisałem, wiara nie ma nic do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.11.2021 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polacy-chcieliby-ograniczenia-wstepu-do-miejsc-publicznych-dla-niezaszczepionych-8227847.htmlU nas naród powoli mądrzeje Ale za wolno Cyt"Postawy różnicuje też wykształcenie - im wyższe ma ankietowany, tym częściej popiera zakaz." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.11.2021 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Wiem co napisałem, wiara nie ma nic do tego. Wiesz i wierzysz czy wiesz i nie wierzysz? To co opisałeś to są fakty czy informacje z tajnych źródeł których nie możesz ujawnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 19.11.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polacy-chcieliby-ograniczenia-wstepu-do-miejsc-publicznych-dla-niezaszczepionych-8227847.html U nas naród powoli mądrzeje Ale za wolno Cyt"Postawy różnicuje też wykształcenie - im wyższe ma ankietowany, tym częściej popiera zakaz." To tylko dowód że wykształcenie nie koniecznie idzie w parze z inteligencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.11.2021 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Jeśli kogoś nazywasz klaunem to znaczy że wiesz jak to jest nim być. Z autopsji patrząc w lustro. Jak widać, tacy jak ty nie potrzebują mikrochipa do sterowania. Twój brak wychowania ściga się z głupotą wrodzoną. To tylko dowód że wykształcenie nie koniecznie idzie w parze z inteligencją. A kim ty jesteś żeby potwierdzać bądź nie potwierdzać? Taka postawa to się narcyzm nazywa. Pasjonujące są niektóre twoje komentarze Będziesz je później kasował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 19.11.2021 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 https://konkret24.tvn24.pl/swiat,109/sceptycy-pandemii-chwala-polityke-bialorusi-wobec-covid-19-nie-ma-ku-temu-podstaw,1061824.html https://www.rynekzdrowia.pl/Polityka-zdrowotna/Bialoruski-dyktator-zniosl-obowiazek-noszenia-maseczek-Nie-jestesmy-Zachodem,226168,14.html https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art19004871-bialorus-czy-dyktator-schowal-liste-ofiar-koronawirusa Dziękuję. Post wydaje się przedstawiać reprezentatywnie to, jak propaganda covidowa chce przedstawiać Białoruś. A więc dyktator, zapaść cywilizacyjna, zła opieka medyczna, kłamstwa dotyczące statystyk. Schemat typowy i trudno cokolwiek zarzucić autorom, płacą im za to. Nietrudno stworzyć takie coś, łatwo też wykazać w tych tekstach nieścisłości i półprawdy. Tylko po co, skoro zgadzamy się, że jest to propaganda i rzetelności od niej nie wymagamy?. Istotne, że na Białorusi nie wydarzyła się hekatomba, tego nawet nieżyczliwa Łukaszence propaganda nie twierdzi. Pomimo braku, albo symbolicznych obostrzeniach i małym wyszczepieniu, nic się tam nie stało zauważalnie złego, a przecież rozmawiamy o skali makro, a nie drobnych machlojkach w księgowaniu. A jeżeli można tak, to po jakiego Cowida mamy u nas ten cały cyrk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 19.11.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Wiesz i wierzysz czy wiesz i nie wierzysz? To co opisałeś to są fakty czy informacje z tajnych źródeł których nie możesz ujawnić? Chyba nie doczytałeś tego co napisałem więc zacytuje. ...Ja na pewno nie będę nikony tłumaczył skąd mam takie informacje, bo każdy ma wystarczająco dużo narzędzi by takie informacje znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 19.11.2021 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 To atak personalny w moją stronę? Każdy chociaż lekko ogarnięty człowiek ma zapasy na kilka tygodni. A że kulibob jest mocniej ogarnięty to zamykajcie wszystko do Wielkanocy Niektóre rzeczy skończą się po 1-2mc ale chleba, jajek , warzyw i kurczaka co weekend wystarczy na pół roku Skąd atak? To tylko dla Twojego dobra! Nie będziesz wychodził z domu, się nie zarazisz Uważaj na kurczaki, są nieobliczalnie chorowite i nie ma na to sczepionki https://www.wnp.pl/finanse/wielkopolskie-ptasia-grypa-w-pieciu-gospodarstwach-w-powiecie-kaliskim,506606.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 19.11.2021 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Możesz sobie potrykać. zaproponuj lepszą ofertę niż biedronka (niekoniecznie tańszą) u będziesz miał klientów. Hmm..? Potrykać biedronkę? Jak się ją tryka Albo, że mogę potrykać sobie i kropka, a biedronka do tego trykania nie ma nic? A niekoniecznie tańsza biedronka z gorszą ofertą do trykania utraci klientów o ile zaproponuję? Dobrze to rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.11.2021 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Chyba nie doczytałeś tego co napisałem więc zacytuje. Pewnie że doczytałem. W ten sposób można napisać dowolną mądrość lub dowolną głupotę i powołać się na ... Więc podziel sobie nadchodzący okres przez ilość dawek które musisz jeszcze dostać i masz odpowiedź kiedy i w jakich odstępach przyjmować kolejne. Nie próbuj tego też zrozumieć bo to dla Ciebie nie na sensu, a po prostu przyjmij do wiadomość, że ktoś już dawno to zaplanował i dokładnie wyliczył. Ja na pewno nie będę nikony tłumaczył skąd mam takie informacje, bo każdy ma wystarczająco dużo narzędzi by takie informacje znaleźć. Typowa teoria spiskowa. Tak jest i tyle. Wiem ale nie powiem skąd wiem i jakie mam na to że to co pisze jest prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts