Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Nie wiem czy zrozumiałeś czy nie ale myśmy się nie szczepili i szczepić się nie będziemy , szczepić powinni się ludzie o słabym zdrowiu bo zdrowym ludziom tego gówna nie potrzeba organizm sobie z tym sam poradzi ,

Dokładnie po co mam się szczepić jak przeszłem to łagodniej niż przeziębienie ?

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem czy zrozumiałeś czy nie ale myśmy się nie szczepili i szczepić się nie będziemy , szczepić powinni się ludzie o słabym zdrowiu bo zdrowym ludziom tego gówna nie potrzeba organizm sobie z tym sam poradzi ,

Jeśli by zechcieli toby was zmusili i tyle. Ale mi odpowiedz jaki mam interes w tym aby w tej sytuacji poprzeć to że macie wolna wole?

Chętnie wyjaśnię.

Każda próba obalenia siłowego postanowień konstytucji jest penalizowana - poszedłbyś siedzieć!

Za próbę siłowego zaszczepienia mojej osoby odstrzeliłbym Ci łeb!

W akcie obrony koniecznej.

Dbanie o wolność i jej nienaruszalność innych jest dbaniem o Twoją wolność.

Czego nie zrozumiałeś?

Jak na razie - faktycznie... wyszczekujesz na resztę...

Adam M.

Nie odpowiedziąłes w żaden sposób konstruktywny . Dlaczego wrazie W miąłbym stanąć z wami i powiedzieć tak macie wona wole odnośnie szczepień

Podobno masz prawicowe poglądy więc jaki z ciebie faszysta ??? faszyzm to zawsze lewica i wszelkie lewactwo , tobie się coś poknociło.

Faszyzm jest skrajną prawicą.

Ja mam poglądy skrajnie prawicowe.

Ale nad poglądami zawsze stoi mój interes i jeśli w ważniejszej sprawie sojusznikiem będzie tęczowiec to cóż... wróg mojego wroga. Są sprawy ważne i ważniejsze nigdy ideologia nie może stać nad rozsądkiem

W DE już chcą ludziom dawać opaski żeby łatwiej weryfikować w sklepach zaszczepionych od niezaszczepionych....

Hitler też tak zaczynał....

Doskonały pomysł. Kiedyś jedne z przodowników poweidiał że pakowałbym ludzi do obozów..

a ja odpowiedziałam lepiej pilnować obozu czy w nim siedzieć?

Faszyzm jest skrajną prawicą.

Ja mam poglądy skrajnie prawicowe.

Ale nad poglądami zawsze stoi mój interes i jeśli w ważniejszej sprawie sojusznikiem będzie tęczowiec to cóż... wróg mojego wroga. Są sprawy ważne i ważniejsze nigdy ideologia nie może stać nad rozsądkiem

Bredzisz kolego.

Faszyzm to jest korporacjonizm i mu bliżej do liberałów niż do prawicy.

Jeśli by zechcieli toby was zmusili i tyle. Ale mi odpowiedz jaki mam interes w tym aby w tej sytuacji poprzeć to że macie wolna wole?

O KURWA!!!

On już nawet Bogu wygraża za to, że dał nam wolną wolę...

Treści pisanych prostym słowem nie rozumie...

To naprawdę cięzki NOP !

kulibob!

Tobie są potrzebne te mocniejsze pigułki!

Te co bierzesz są za słabe!

Adam M.

To ty nie zrozumiałeś że mam ciebie i twoja wolność w d..

Jestem zaszczepiony, przechorowany i koło lutego się zaszczepie trzecią dawka bo to bardziej optymalny termin niż teraz.

Może nie zrozumiałeś Twoje szczepienie i tobie podobnym to mój zysk bez mojego ryzyka.

Jeśli tego nie rozumiesz to odpowiedz mi co strace na wyszczekiwaniu reszty? I dlaczego miałbym dbać o ich wolność jeśli uważam że jest ona w konflikcie z moja osobą? ODPOWIEDZ

A ja Tobie odpowiem.

Resztę traktujesz jak chcesz, Twoja wola. Mi do tego nic :) ale... pomyśl...

Jeśli reszta to większość i są idiotami (wg. Ciebie). I większość np, zgodzi się na coś np. kontrolę, paszporty covidowe ogólnie komplikację swodobnego życia.

To chyba nie zdziwisz się jeśli zmuszą wszystkich do takiego życia. W tym Ciebie i okaże się, że takie kuliboby siedzące w domach bez konstruktywnej roboty

z dobedą w oczach władzy bedą nie pożyteczne. To Twój styl życia stanie się nie opłacalny dla Ciebie.

Zabierając innym swobody sam sobie podcinasz skrzydła. Bo chyba masz te 2 punkty IQ żeby zdać sobie sprawę, że wszyscy nie mogą prowadzić takiego stylu życia jak Ty. Bo okaże się, że w biedrze się nie zmieścicie w tej nocy. Czaisz?

A ja Tobie odpowiem.

Resztę traktujesz jak chcesz, Twoja wola. Mi do tego nic :) ale... pomyśl...

Jeśli reszta to większość i są idiotami (wg. Ciebie). I większość np, zgodzi się na coś np. kontrolę, paszporty covidowe ogólnie komplikację swodobnego życia.

To chyba nie zdziwisz się jeśli zmuszą wszystkich do takiego życia. W tym Ciebie i okaże się, że takie kuliboby siedzące w domach bez konstruktywnej roboty

z dobedą w oczach władzy bedą nie pożyteczne. To Twój styl życia stanie się nie opłacalny dla Ciebie.

Zabierając innym swobody sam sobie podcinasz skrzydła. Bo chyba masz te 2 punkty IQ żeby zdać sobie sprawę, że wszyscy nie mogą prowadzić takiego stylu życia jak Ty. Bo okaże się, że w biedrze się nie zmieścicie w tej nocy. Czaisz?

Przynajmniej któryś próbuje :)

Pytanie raczej było nakierowane na szczepienia. Ale tylko z tego co powiedziąłeś to niewiel się kleji bo jeśli zabiora 90% usług to co ja z nich nie kożystam. Jeśłi będzie potrzebny paszport cov to go mam. Jakość mojego zycia nie spadnie reszty być może. Ale zmierzałem d oszczepień czy moge cokolwiek stracić szczepiąc całą resztę? To ja będę miął NOPa? Ja tyko mogę zyskać.

A jeśli mowa o ograniczeniu wolności o też pozytywnie będzie dla mnie wzrośnie presja deflacyjna będzie można się tanio obkupić w papiery bo zawsze po najciemniejszej nocy przychodzi dzień