Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Ja już Ci wyjaśniałem jak można oszacowac liczbę "definitywnych NOP" o które pytałeś.

Ty zaś pokazujesz wykastrowaną z niewygodnych dla Ciebie danych tabelkę z podkreślonymi na czerwono liczbami, które nic nie mówią ;)

Ale walcz dalej, plik ma sporo zakładek

Wykastrowana to jest kowidiańska umiejętność analizy i syntezy danych - niestety jak jesteś po preparacie, to tego nie zaobserwujesz, bo masz wykastrowane zdolności poznawcze. Takie błędne koło poszczepienne...

Z uwagi na powyższe tabelkę zamieściłem tylko z istotnymi danymi, żebyś miał łatwiej, nawet podkolorowałem pola na czerwono, ale i tak się pogubiłeś, bo nie wiesz, co to NOP. A dane są przejrzyste i klarowne i bardzo niewygodne dla plemienia kowidiańskiego. Może kiedyś zrozumiesz...

A póki co, mam dla Ciebie takie proste zadanko: w dniu "zero" 100 ochotników zostaje zaszczepionych nowym preparatem na C19. W przeciągu 14 dni po "zero" wszyscy umierają, Ile wynosi liczba NOP'ów? Dasz radę odpowiedzieć?

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wynosi 100, tylko nie mowi nic ilu zmarlo w wyniku podania i dzialania szczepionki.

Tak jak i Twoja wykastrowana tabelka

Nawet lista brytyjskich "definitywnych NOP" nie pokrywa sie tą tabelką.

Dlaczego mnie to nie dziwi ?

Wygląda na to, że umiejetnosci analizy danych to Ty nigdy nie posiadłeś...

Edytowane przez fotohobby

Byłeś w tym roku u lekarza? Ja wiele razy byłem z niezaszczepionymi dziećmi i kilka razy sam. Nigdy ani dzieci, ani ja przed zaszczepieniem nie miałem badania na covid przed udzieleniem usługi. Skąd Ty bierzesz takie bzdurne interpretacje? Nie ma testowania każdego pacjenta przed wejściem do ortopedy, okulisty, ginekologa czy pediatry.

Jak, Twoim zdaniem różni się sformułowanie:

udziela się świadczeń opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych innych

od

udziela się innych świadczeń opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych

?

Obrażenia wewnętrzne nie są "chorobą współistniejącą" - więc śmierć z tego powodu nie będzie zakwalifikowana jako zgon na covid niezależnie od zaszczepienia.

Ty się zdecyduj, bo raz piszesz, że testują wszystkich, a teraz, że nikogo... straszne masz wahania poszczepienne

A póki co, mam dla Ciebie takie proste zadanko: w dniu "zero" 100 ochotników zostaje zaszczepionych nowym preparatem na C19. W przeciągu 14 dni po "zero" wszyscy umierają, Ile wynosi liczba NOP'ów? Dasz radę odpowiedzieć?

Co to jest NOP?

Niepożądany Odczyn Poszczepienny (NOP) to każde zaburzenie stanu zdrowia związane ze szczepieniem,

które wystąpiło w okresie 4 tygodni po podaniu szczepionki.

Wyjątek stanowią NOP po szczepieniu przeciw gruźlicy, w których kryterium czasowe jest dłuższe.

@firmer - uzupełnij swoje zapytanie o informację

Ilu z tych 100 ochotników zmarło w związku z otrzymanym szczepieniem?

Wynosi 100, tylko nie mowi nic ilu zmarlo w wyniku podania i dzialania szczepionki.

Tak jak i Twoja wykastrowana tabelka

Nawet lista brytyjskich "definitywnych NOP" nie pokrywa sie tą tabelką.

Dlaczego mnie to nie dziwi ?

Wygląda na to, że umiejetnosci analizy danych to Ty nigdy nie posiadłeś...

Jest postęp, może niedługo utracę przywilej wytykania Ci NOP'a...

To wróćmy do tabelki - niewykastrowanej, skoro tak wolisz:

21-vax-deaths.jpg

I zadanko analogiczne jak poprzednie: 27 484 osoby zmarły w przeciągu 21 dni od podania szczepionki. Ile wynosi (powinno się napisać: "ile minimalnie wynosi") liczba NOP'ów?

ps. przy okazji powiedz, po co Ci do mojego pytania o NOP'y była potrzebna ta "wykastrowana" część tabeli?

Co to jest NOP?

Niepożądany Odczyn Poszczepienny (NOP) to każde zaburzenie stanu zdrowia związane ze szczepieniem,

które wystąpiło w okresie 4 tygodni po podaniu szczepionki.

Wyjątek stanowią NOP po szczepieniu przeciw gruźlicy, w których kryterium czasowe jest dłuższe.

@firmer - uzupełnij swoje zapytanie o informację

Ilu z tych 100 ochotników zmarło w związku z otrzymanym szczepieniem?

następny geniusz...ale niech Ci będzie - odpowiadam: żaden.

I co teraz? Jaki to ma wpływ na ilość NOP?

Jest postęp, może niedługo utracę przywilej wytykania Ci NOP'a...

To wróćmy do tabelki - niewykastrowanej, skoro tak wolisz:

21-vax-deaths.jpg

I zadanko analogiczne jak poprzednie: 27 484 osoby zmarły w przeciągu 21 dni od podania szczepionki. Ile wynosi (powinno się napisać: "ile minimalnie wynosi") liczba NOP'ów?

ps. przy okazji powiedz, po co Ci do mojego pytania o NOP'y była potrzebna ta "wykastrowana" część tabeli?

Dla pokazania skutecznosci szczepionki.

A czerwone pola pokazują, ile osób zmarło w 3 tygodnie po otrzymaniu szczepionki, nie przedstawiają żadnych informacji na temat tego, ile osób zmarło na skutek działania szczepionki.

Pewnie bez szczepienia ta liczba byłaby niewiele mniejsza.

Oczywiście foliarz bezrozumnie stosujący się do definicji powie, że szczepienia w GB wysłały na tamten świat ponad 27tys ludzi, ale cóz, nie takie bzdury tu czytałem...

:lol:

Edytowane przez fotohobby

A my właśnie w domu zdrowi ale żonie wyszło że ma covida xD no cóż niech państwo płaci na nas jak jest głupie xD a ja sobie poremontuje hehehe

Żebyś wiedział - bogate, rozrzutne, a może głupie państwo które płaci zasiłki, odszkodowania, kwarantanny zdrowym ludziom, żeby "chronić" społeczeństwo przed 2% wirusem. Dobrze że przynajmniej nie ma ostrzeń i jak się nie siedzi na kwarantannie to można normalnie żyć.

Covid to ściema i tyle ! Będziecie się szczepić. Co roku a co id będzie ci roku coraz mocniejszy bo coraz bardziej zmutowany

No i w czym widzisz tutaj problem ?

Myślisz, że chcą z nas zrobić roboto-czipy ?

:D

Ja niedługo idę po 3 czipa, dwa już mam ;)

A my właśnie w domu zdrowi ale żonie wyszło że ma covida xD no cóż niech państwo płaci na nas jak jest głupie xD a ja sobie poremontuje hehehe

Państwem rządzą nieudacznicy z PIS.

Już dawno powininna być wprowadzona płatność dla tych, którzy się nie zaszczepili a leżą umierający w szpitalach i zabierający łóżka innym chorym.

Edytowane przez Arturo1972

A z dzisiaj taka sytuacja, przychodzę po chwili wolnego do pracy a tam panika, w firmie COVID, we wtorek gość się źle poczuł,miał duszności i Kierownik zdecydował się zrobić testy załodze.

Dwa wyszły pozytywne, czyli tego gościa i dziewczyny w biurze,na 8 osób w firmie, które miały tego dnia testy, 5 było zaszczepionych a jeden małolat już miał COVIDA wcześniej.

Ten, który miał duszności leży obecnie w szpitalu,dziewczyna w domu,narazie z gorączką...

Oba covidowe lemingi bez szczepień...

Nie, tym chorym na serce, tym chorym na raka, tym chorym na układ krążenia a nawet chorym na oko,bo to też może doprowadzić do śmierci.

Niestety, foliarze, durnie od czipów zajmują ich miejsca...

Dobrze że chorym na głowę nie zabierają.

Nie będziesz miał kłopotu z dostaniem się.

Dobrze że chorym na głowę nie zabierają.

Nie będziesz miał kłopotu z dostaniem się.

Spoko, ja mam już dwa czipy w sobie to w pierwszej kolejnisci mnie przyjmą.

Ale po chwili bytności na TVPis widzę, że przyjąłeś ichnia strategie czyli negowania swojego wizerunku w lustrze :D

Z całym (tfu)szacunkiem do Ciebie ale inteligencją nie grzeszysz także nie jesteś partnerem do dyskusji dla mnie ;)

Edytowane przez Arturo1972