Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

typowe, czyli "moje gowno lepsze, bo bardziej śmierdzi" ehh... Bez kitu będzie jak napisałeś.

kopiecie się wciąż.

Szczepionka ze skutecznością taką jaką ma i wirus ze śmiertelnością wiadomo jaką...

Takie połączenie jest genialne, bo nie da się nic poważnie udowodnić.

Wiara w skuteczność jest po prostu dobrą wolą zaszczepionych i tyle.

Nikt nie da gwarancji, że po szczepieniu nie zachoruje i nie zejdzie.

Tak samo odwrotnie. Nie porównasz takich mikrych % zgonów. Bo każdy przypadek jest inny.

Każda grupa dobierze sobie statystyki jak chce.

Tylko to nie pandemia jest problemem w tym chaosie. A skłócenie wszystkich i nowe fajniejsze sposoby trzymania społeczeństwa za mordę.

Dobrze prawisz a wniosek jeden ,wymiana władz wszelkich na cały świecie to jedyne wyjście bo po co nam taka władza która słucha poleceń jakiegoś pajaca z USA np Fauciego bo są na to dowody że on steruje tą bandą niedorajdów czytaj ministrów zdrowia , nam trzeba porządnej władzy która odbiera telefony od nas a nie z USA Brukseli czy Moskwy .

a tak na poważnie podoba mi się prezydent Siemianowic Śląskich fajnie jedzie z tymi baranami , strzela liczbami i co mnie zaciekawiło to że na grypę średnio rocznie umiera ok 700 000 ludzi i nikt lokdałnów nie wprowadzał nigdy , wymieniał między innymi Portugalię Irlandię gdzie prawie 100 proc jest tzw zaszczepionych a jest tragedia a przynajmniej tak tamtejsze media to malują .

Rozpoczął się proces sądowy o globalne zbrodnie przeciwko ludzkości złożony i zaakceptowany przez Najwyższy Trybunał Sprawiedliwości Kanady .

Zespół składający się z ponad 1000 prawników i ponad 10 000 ekspertów medycznych, kierowany przez niemieckiego Reinera Fuellmicha, jednego z najpotężniejszych prawników w Europie, wszczął największy w historii pozew sądowy pod nazwą „Norymberga 2” przeciwko WHO (Światowej Organizacji Zdrowia) i Davos Group (Światowe Forum Ekonomiczne kierowane przez ponad 80-letniego Klausa Schwaba) za zbrodnie przeciwko ludzkości.

reszta na

https://marucha.wordpress.com/2021/12/10/norymberga-2-rozpoczela-sie/#more-97150

I rada tej papugi: "Rady Fuellmicha?

„Rozpowszechniaj prawdę i fakty tak bardzo, jak to możliwe i nie marnuj energii na ludzi, którzy są desperacko zaszczepieni. Nie możemy uratować wszystkich. Wielu ludzi umrze”.

[strząśnij ich proch z szat swoich… – admin]"

To jednak się potwierdza ,super nareszcie ktoś za zbrodniarzy się bierze , jeszcze Peter Daszak i Fauci powinni tam zasiąść w ławach oskarżonych .

A to Norymberga 2 to nie to coś:

https://www.facebook.com/Norymberga2/

Każdy naród ma swojego Grzegorza Brauna...

:)

syndrom utraty IQ narasta:sick: nie zauważyłeś w swym nopie że gość to ten co upieprzył VW za dieselgate . zatem w tym co robi kompetentny. choć osobiście podejrzewam że to próba skanalizowania niezadowolenia Ludzkości ze względu na to że to sąd kanadyjski , a słyną z kunktatorstwa i kosztów. Zwyczajnie poszkodowani przeniosą się na lepszy świat skłuci kilkudziesięcioma dawkami przypominającymi zanim zapadnie jakikolwiek wyrok. No ale foliarze przynajmniej dowiedzą jaki to wyrik zapadnie za tą dekadę dwie

A jest o co trząść bo

https://www.youtube.com/watch?v=bmAUoHZEnls.

Ale cóż frajerów do kłucia nie zmuszano, ot zawiódł rozum w tym newralgicznym momencie życiorysu tak drastycznie skróconego. ale namawiam do obejrzenia relacji jest iskierka nadziei

A ile zgonów przed upływem 14 dni od drugiej dawki?

Taki który zmarł przed upływem tych 14 dni jest uznawany za "niezaszczepionego".

Niedługo i to nie będzie miało znaczenia bo zmieniają definicję "zaszczepionego".

Teraz to będzie ten co był kłuty 3 razy. Następna definicja będzie dla kłutych 4 razy.

A ty będziesz nadal udowadniał, przy pomocy takich kłamstw, że umierają głównie niezaszczepieni.

Aby to było wiarygodne powinni podać ile osób zmarło w 2018, 2019,2020 i 2021 roku np w miesiącu wrzesień. Każdy zobaczyłby ile tak naprawdę osób umiera . Czy jest faktycznie wysyp czy ktoś manipuluje matematyką

Aby to było wiarygodne powinni podać ile osób zmarło w 2018, 2019,2020 i 2021 roku np w miesiącu wrzesień. Każdy zobaczyłby ile tak naprawdę osób umiera . Czy jest faktycznie wysyp czy ktoś manipuluje matematyką

nawet bez pandemii są wahania między takimi danymi znacznie większe niż ogólna liczba zgonów na covid. Ciężko było by komukolwiek cokolwiek udowodnić.

No cóż... jak się nie da udowodnić to nie da się też obalić. Róbta co chceta :)

nawet bez pandemii są wahania między takimi danymi znacznie większe niż ogólna liczba zgonów na covid. Ciężko było by komukolwiek cokolwiek udowodnić.

No cóż... jak się nie da udowodnić to nie da się też obalić. Róbta co chceta :)

Spoko, kilka osób jakoś się przeżyje bo są wyże i niże demograficzne. Ale ponoć umiera ludzi na potęgę i to w liczbach raczej byłoby widać

Ładnie udowadniasz, że coś nie tak jest z Angielskimi statystykami.

Najpierw oskarżałeś mnie o manipulowanie angielskimi danymi, a teraz oskarżasz Anglików?

Przypomnę tylko, że głównym motywem wynikającym z angielskich danych było to, że jest duża nadumieralność młodych w grupie zaszczepionych

Ale mniejsza o to, ponieważ... wygląda na to, że "nasze" dane są jeszcze ciekawsze. Zaraz wyjaśnię, o co chodzi, ale polecam zaciągnąć ten dokument, bo jak się skapną, jak nieudolnie manipulują, to go zaraz zdejmą...wg mnie to właściwie prokurator...

Do tego pojawił się ciekawy "Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych przeciw COVID-19"

Fajne tabelki są. Wrzuciłem sobie do arkusza i analizuję.

Faktycznie fajne tabele, z których wynika, że kolumna nr 9 w obydwu tabelach została wpisana z ręki tak, aby dać oczekiwany dla kowidiańskiej narracji wynik. Kolumna nr 9 jest bardzo ważna, ponieważ w praktyce służy jako mianownik w obliczeniu "ryzyka zgonu zaszczepionych "

Czemu tak twierdzę:

- po pierwsze, liczby w kolumnie nr 9 są inne w tabeli nr 1 i tabeli nr 2, chociaż nie ma żadnego powodu, aby się różniły choćby o jeden???

ale to jeszcze nic, ponieważ

- po drugie

e09dd2dc414d.jpg

skoro ok. 0.5mln zaszczepinych nastolatków żyje łącznie ok. 100mln osobodni od zaszczepenia, tzn. że średnio, każdy nastolatek jest zaszczepiony od ok. 200dni licząc od 10.10.2021.

Jak nic wychodzi 6.5 miesiąca, czyli wygląda na to, że nastolatkowie byli szczepieni w marcu. Lepiej - w marcu byli po drugiej dawce+14dni.Wg mnie to niemożliwe, ale czekam na jakiegoś kowidiańskiego foliarza, który mnie przekona, że jest inaczej.

Temat jet o tyle ciekawy, że jeżeli wpisać w kolumnie nr 9 w wierszu dla nastolatków "coś bliższego rzeczywistości", to nadumieralność zaszczepionych zaczyna przypominać to, co wynika z angielskich danych...Kaizen, wykaż się - już to wrzuciłeś do arkusza i liczysz jakieś bzdury, nie widząc lasu spoza drzew.

Edytowane przez firmer

po co rozmywać temat. z d7d założyliśmy, że rok temu nikt się nie szczepił. dziś zaszczepionych jest ok. 18mln ludzi a śmiertelność na podobnym poziomie.

Chcesz udowadniać tezę, że tylko i wyłącznie szczepienia wpływają na liczbę zgonów z powodu Covid? Nie masz szans na sukces. Odsyłam tutaj

Najpierw oskarżałeś mnie o manipulowanie angielskimi danymi, a teraz oskarżasz Anglików?

Nie wiem, jakie dane przywołujesz. Jakoś linkami nie sypiesz. Obstawiam, tak jak i niżej, problemy ze zrozumieniem i pomroczność jasną.

- po pierwsze, liczby w kolumnie nr 9 są inne w tabeli nr 1 i tabeli nr 2, chociaż nie ma żadnego powodu, aby się różniły choćby o jeden???

Masz to wyjaśnione na stronie 4.

A co do nastolatków zauważ, że zaszczepionych z nich jest zaledwie 13% a pełnoletnich ponad 22%. Przy takim procencie zaszczepienia pewnie znaczący udział mają z grup ryzyka (np. już od 27 grudnia 2020 studenci kierunków medycznych).

Edytowane przez Kaizen

Nie wiem, jakie dane przywołujesz. Jakoś linkami nie sypiesz. Obstawiam, tak jak i niżej, problemy ze zrozumieniem i pomroczność jasną.

Zapomniałeś "wątek angielski". Może zgłoś to jako NOP? Bo jeżeli faktycznie to nieporządane działanie szczepionki, to i po boosterek zapomnisz pójść?

Masz to wyjaśnione na stronie 4.

Z niecierpliwością czekam, aż wskażesz mi miejsce, które wyjaśnia, że "Czas od zaszczepienia osób, które żyją" zmienia się w zależności od tego, na co zmarły? Folia zbytnio nie uciska?

A co do nastolatków zauważ, że zaszczepionych z nich jest zaledwie 13% a pełnoletnich ponad 22%. Przy takim procencie zaszczepienia pewnie znaczący udział mają z grup ryzyka (np. już od 27 grudnia 2020 studenci kierunków medycznych).

To mamy teorię nr 1 a'la Kaizen - studenci 1-go roku kierunków medycznych

Zapomniałeś "wątek angielski".

Masz na myśli ten wykres, źródła którego tak się wstydzisz i ciągle nie podałeś?

No smuteczek... ale wyobraź sobie Kaizen, że dane liczbowe daje się przedstawić w formie wykresu, co nniejszym jeszcze raz dla Ciebie czynię. Podpowiem Ci tylko, że ten wykres to na podstawie tabeli nr 4 danych brytyjskiego GUS'u, który pierwotnie nazwałeś "foliarskim źródłem", :

Dasz linka wreszcie do tego wykresu? Bo oczerniasz brytyjski urząd przypisując mu ten wykres.

Z niecierpliwością czekam, aż wskażesz mi miejsce,

Wskazałem. Porównaj wzory.

To mamy teorię nr 1 a'la Kaizen - studenci 1-go roku kierunków medycznych

Nie tylko pierwszego. Ja znam takiego, co poszedł do podstawówki rok wcześniej a w liceum z drugiej klasy "awansował" do czwartej mając już indeks uczelni medycznej za drugie miejsce w międzynarodowej olimpiadzie biologicznej. Na którym roku był, gdy miał 20 lat?

Do tego dochodzą szczepieni z grup ryzyka.

Edytowane przez Kaizen

Wskazałem. Porównaj wzory.

Znowu dopadł Cię syndrom "Ciechocinka" i widzisz rzeczy, których nie ma...to też zgłoś jako NOP

Nie tylko pierwszego. Ja znam takiego, co poszedł do podstawówki rok wcześniej a w liceum z drugiej klasy "awansował" do czwartej mając już indeks uczelni medycznej za drugie miejsce w międzynarodowej olimpiadzie biologicznej. Na którym roku był, gdy miał 20 lat?

Do tego dochodzą szczepieni z grup ryzyka.

Ok, uzupełniam teorię nr 1 a'la Kaizen - studenci 1-go roku kierunków medycznych + geniusze studiujący na wyższych rocznikach.

każdy kumaty to wie że szczepionka chroni przed wścieklizną czy inną chorobą której zapobiega. Przeciw czemu chroni całkowicie ten "preparat" przez głupców warunkowanych propagandą zwana na wyrost i kłamliwie szczepionką? Udowodniono że nie chroni przed zachorowaniem czy powikłaniami nie chroni przed roznoszeniem tej zarazy.

Jesteś epidemiologiem specjalistą biologiem wirusologiem?

Nie zatem przekazujesz jedynie brednie propagandowe i co tydzień mimowolnie masz reset pamieci. przypomnij sobie jakie to prawdy przekazywałeś na początku tego wątku

Dokładnie znam kilka osób i chorują w tym roku aż miło mimo że się zaszczepili