stos 02.01.2022 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 mniej niż kropla Ale przecież tu nie chodzi o to że ktoś zarobi te 137 milionów na budowie fabryki testów na covid. Pomyśl, wierzę że zrozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.01.2022 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Piszesz brednie a potem się chcesz nieudolnie wybielić, sam trollujesz i wypisujesz brednie choćby o tych kilku zgonach na covid w Chinach. propagandziarz jesteś pierwszy sort. Oczywiście ciężko przyznać się do błędu to tak jakby twoje życie od te]go zależało, lepiej dalej brnąc i kłamać i na dokładkę jeszcze oczerniać i wyśmiewać innego. Kiedyś udowadniał że ciało o temperaturze ponad 300C nie emituje podczerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.01.2022 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 https://psnlin.pl/artykuly,protokol-profilaktyki-i-leczenia-covid-19-na-podstawie-doniesien-naukowych,21,154.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.01.2022 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 "Amerykańska agencja CDC nie zaleca już stosowania testów PCR do wykrywania COVIDa " https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/amerykanska-agencja-cdc-nie-zaleca-juz-stosowania-testow-pcr-do-wykrywania-covida Testów PCR jest kilkadziesiąt, wycofali jeden na rzecz innych, dokładniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.01.2022 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Ale przecież tu nie chodzi o to że ktoś zarobi te 137 milionów na budowie fabryki testów na covid. Pomyśl, wierzę że zrozumiesz. Chodzi o skale Nawet jeśli zarobi na tym rocznie 1000% to tylko 1,37 mijarda $ (biliona po amerykańsku) To ciągle grosze. Nie rozumiecie skali ? Głupie PZU ma przychodu 5-6mld (bilonów $) a zysku netto ok 1 mld(bilona )?. PZU w skali spółek notowanych na SP500 to ledwie się łapie a unas to jedna z największych spółek. Mam nadzieję że zobrazowałem Ci czym jest 137ml $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.01.2022 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Chodzi o skale Nawet jeśli zarobi na tym rocznie 1000% to tylko 1,37 mijarda $ (biliona po amerykańsku) To ciągle grosze. Nie rozumiecie skali ? Głupie PZU ma przychodu 5-6mld (bilonów $) a zysku netto ok 1 mld(bilona )?. PZU w skali spółek notowanych na SP500 to ledwie się łapie a unas to jedna z największych spółek. Mam nadzieję że zobrazowałem Ci czym jest 137ml $ Zupełnie nie rozumiesz sytuacji bo patrzysz tylko na jednorazowe dochody. Tu chodzi o wykreowanie rynku na przymusową sprzedaż produktu który tylko "my" produkujemy. "Zapewniamy" sobie w ten sposób dochody na długie lata nie ponosząc żadnej odpowiedzialności za śmierć jaką ten produkt przynosi. Czysty dochód bez konsekwencji prawnych. W myśl zasady łatwiej jest ukraść 1$ tysiącu ludziom niż $1000 jednemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.01.2022 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Tu chodzi o wykreowanie rynku na przymusową sprzedaż produktu który tylko "my" produkujemy. "Zapewniamy" sobie w ten sposób dochody na długie lata nie ponosząc żadnej odpowiedzialności za śmierć jaką ten produkt przynosi. . Testy paskowe przynoszą śmierć ? Edytowane 2 Stycznia 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2022 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Testy paskowe przynoszą śmierć ? Może zarażają niczym szczepionki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.01.2022 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Biden podpisał umowę na budowę fabryki testów na covid. Koszt $137 mln, budowa rozpocznie się w 2022 i potrwa 3 lata. Ale przecież tu nie chodzi o to że ktoś zarobi te 137 milionów na budowie fabryki testów na covid. Pomyśl, wierzę że zrozumiesz. Pytanie formalne: Kto może zarobić 137 mln $ na budowie fabryki testów na covid której budowa kosztuje 137 mln $ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 02.01.2022 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Testy paskowe przynoszą śmierć ? Zabawne nie? A można zrozumieć różnie. Test który wyszedł negatywny albo pozytywny chociaż rzeczywistość jest odwrotna. Może utrudnić czyjś dostęp do służby zdrowia. Co może wystarczyć aby nie doczekał się odpowiedniej pomocy. Wszystko przy odpowiednich założeniach może stać się prawdą. I każdy widzi to co chciał by widzieć. Ty i Chef Troll widzicie same głupoty i spiski do wyśmiewania. Ja widzę mało prawdopodobne scenariusze... co nie znaczy, że nie są one też głupie. Każdy tu ma swojego bzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.01.2022 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Acha, czyli lepiej nie produkować testów, bo "niosą śmierć" ?Widzisz, pasy samochodowe w pewnych okolicznościach tez mogą być "zabójcze", ale nikt zdrowy na umyśle nie polemizuje z tym, że w przytłaczającej większości przypadków chronią.Sprowadzanie rozmowy do absurdu, aby obronić absurdalną tezę ? * celowe przeinaczanie nicków bardzo źle świadczy o autorze i poziomie dyskusji, jaką proponuje. Ponieważ wcześniej zgłaszałem takie posty do moderacji, zgłaszam i Twój. Edytowane 2 Stycznia 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.01.2022 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Może zarażają niczym szczepionki ? Tego się pewnie nie dowiemy, bo pewnie znów włączył mu się wybiórczy system odpowiedzi na moje posty. Widocznie się nie "wylogował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 02.01.2022 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Acha, czyli lepiej nie produkować testów, bo "niosą śmierć" ? * celowe przeinaczanie nicków bardzo źle świadczy o autorze i poziomie dyskusji, jaką proponuje. Ponieważ wcześniej zgłaszałem takie posty do moderacji, zgłaszam i Twój. Niczego więcej nie oczekiwałem po Tobie. Dobra robota. Przynajmniej zostaną usunięte wpisy trolowate. Tutaj sedno sprawy nie jest typu czy produkować lub nie. Chodzi o potrzeby rynkowe, jest zapotrzebowanie. Musi być na tyle pewne i trwałe, że warto im inwestować taką kwotę. Ale nie wiemy też wszystkiego, może ta "fabryka" będzie też mieć inne funkcje. Głupie takie wyrokowanie, że tylko do testów i że inwestorzy są pewni tego, że zapotrzebowanie na testy covidowe potrwa latami. Chociaż... kto ich tam wie... bo wirus nie zniknie już nigdy. Może być medialnie zapomniany co najwyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.01.2022 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 https://nczas.com/2021/12/29/szczepionka-moze-byc-przyczyna-30-40-proc-zgonow-ludzi-po-szczepieniu-uwaza-glowny-patolog-uniwersytetu-w-heidelbergu/ Duże wydatki na u kłutych na środki przeciw emocjonalnej awarii zwieracza w tym roku widzę. I to nie ja , a patolog z Niemiec stwierdził, fakt roboty sobie dodał. Ale w końcu roboty mu nie brakuje. A mógłby siedzieć nic nie robiąc, w końcu musi być patolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.01.2022 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Niczego więcej nie oczekiwałem po Tobie Za to ja trochę więcej, ale się pomyliłem... Głupie takie wyrokowanie, że tylko do testów i że inwestorzy są pewni tego, że zapotrzebowanie na testy covidowe potrwa latami. To testy paskowe, więc drobna modyfikacje i nie tylko do covida się nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 02.01.2022 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 To testy paskowe, więc drobna modyfikacje i nie tylko do covida się nadają Co nie zmienia faktu, że covid jest globalny i zapotrzebowanie na inne testy paskowe raczej było by niszowe. Więc to jest ciekawa informacja dla oby grup zainteresowanych szczepionkami. Nie uwzględniając kuliboba, bo dla niego gra nie warta świeczki. On tam w piwnicy lepsze dochody ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.01.2022 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 zero odzewu paraliż czy strach nie pozwala kliknąć w linka to służę cytatem: Szczepionka może być przyczyną 30-40 proc. zgonów ludzi po szczepieniu – uważa główny patolog Uniwersytetu w Heidelbergu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.01.2022 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 A im wiek poważniejszy, siwy włos na głowie to szanse się odwracają na 60-70% ryzyka zgonu. A paskudne usposobienie te ryzyko jeszcze zwiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.01.2022 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 https://nczas.com/2021/12/29/szczepionka-moze-byc-przyczyna-30-40-proc-zgonow-ludzi-po-szczepieniu-uwaza-glowny-patolog-uniwersytetu-w-heidelbergu/ Duże wydatki na u kłutych na środki przeciw emocjonalnej awarii zwieracza w tym roku widzę. I to nie ja , a patolog z Niemiec stwierdził, fakt roboty sobie dodał. Ale w końcu roboty mu nie brakuje. A mógłby siedzieć nic nie robiąc, w końcu musi być patolog. Tak, takie sekcje zwłok powinny być wykonywane zawsze. Warto przeczytać cały artykuł z 2 sierpnia 2021 https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/126061/Heidelberger-Pathologe-pocht-auf-mehr-Obduktionen-von-Geimpften Trochę późno się nczas.com obudziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.01.2022 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 (edytowane) https://nczas.com/2022/01/02/wszyscy-w-pelni-zaszczepieni-wszyscy-przeszli-kwarantanne-i-wielokrotne-testy-i-wszystko-na-nic/ I cuda panie się dzieją cuda wbrew dogmatom Horbana jego sitwy i morderczego thebilla na stanowisku ministra Ale to nic .. Edytowane 2 Stycznia 2022 przez gnago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts