d7d 02.01.2022 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 zero odzewu paraliż czy strach nie pozwala kliknąć w linka to służę cytatem: Szczepionka może być przyczyną 30-40 proc. zgonów ludzi po szczepieniu – uważa główny patolog Uniwersytetu w Heidelbergu Proszę Mehr als 40 Menschen habe man bereits obduziert, die binnen zwei Wochen nach einer Impfung gestorben sind. Schirmacher geht davon aus, dass 30 bis 40 Prozent davon an der Impfung gestorben sind. Die Häufigkeit tödlicher Impffolgen wird aus seiner Sicht unterschätzt – eine politisch brisante Aussage in Zeiten, in denen die Impfkampagne an Fahrt verliert, die Delta-Variante sich rasant ausbreitet und Einschränkungen von Nichtgeimpften diskutiert werden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2022 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Zabawne nie? A można zrozumieć różnie. Test który wyszedł negatywny albo pozytywny chociaż rzeczywistość jest odwrotna. Może utrudnić czyjś dostęp do służby zdrowia. Co może wystarczyć aby nie doczekał się odpowiedniej pomocy. Wszystko przy odpowiednich założeniach może stać się prawdą. I każdy widzi to co chciał by widzieć. Ty i Chef Troll widzicie same głupoty i spiski do wyśmiewania. Ja widzę mało prawdopodobne scenariusze... co nie znaczy, że nie są one też głupie. Każdy tu ma swojego bzika. Pięknie to rozbudowałeś i przedstawiłeś (być może przez rostargnienie zapomniałeś dodać, że będzie to śmierć na masową skalę). Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, iż "każdy tu ma swojego bzika", o swej osobie trafnie napisałeś. Nie ulega to wątpliwości, czytając te Twoje "filozoficzne" wpisy Wypisywane w tym wątku spiskowe teorie, są jak najbardziej powodem do wyśmiewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.01.2022 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Z ostatniej chwili: nawet według podrasowanych danych rządowych odsetek „zaszczepionych” wśród zakażonych osiągnął wartość 57% (czyli wyższą od odsetka zaszczepionych). Zaś w ciągu ostatnich 4 tygodni liczba zakażonych niezaszczepionych spadła o 20%, a wśród zaszczepionych wzrosła o 15%. Co można było przewidzieć na podstawie statystyk zakażeń w znacznie bardziej niż Polska „wyszczepionych” krajach. Prawie wszystkie pobiły swoje wcześniejsze rekordy, np. Australia 25-krotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2022 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 zero odzewu paraliż czy strach nie pozwala kliknąć w linka to służę cytatem: Szczepionka może być przyczyną 30-40 proc. zgonów ludzi po szczepieniu – uważa główny patolog Uniwersytetu w Heidelbergu Zapewne "grafen tnący tętnice" jest tego przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.01.2022 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Zapewne "grafen tnący tętnice" jest tego przyczyną Może ludzie zaszczepieni przez szczepionkę umierają ze starości? Albo w wypadkach komunikacyjnych, których by nie dożyli umierając na covid. To taka logika, jak zabijaniem przez nadwagę czy cukrzycę gdy towarzyszy jej Covid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 02.01.2022 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Pięknie to rozbudowałeś i przedstawiłeś (być może przez rostargnienie zapomniałeś dodać, że będzie to śmierć na masową skalę). Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, iż "każdy tu ma swojego bzika", o swej osobie trafnie napisałeś. Nie ulega to wątpliwości, czytając te Twoje "filozoficzne" wpisy Wypisywane w tym wątku spiskowe teorie, są jak najbardziej powodem do wyśmiewania. Skąd takie wnioski, że na masową skale... .W sumie nadmiarowych zgonów też jakoś nie brakuje, różne są ich powodu. I takie przedstawione przeze mnie też bywają. Zaprzeczasz i wyśmiewasz? Ps. Nie udzielasz się merytorycznie w wątku. Wpadasz i wyśmiewasz samemu nic sensownego nie pisząc. To ten Twój bzik. Stąd moje przekręcenie nicku. Mam gdzieś czy mi wierzysz, ale założę się, że wiele osób się uśmiechnęło na trafność mojego "żarciku" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.01.2022 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Z ostatniej chwili: nawet według podrasowanych danych rządowych odsetek „zaszczepionych” wśród zakażonych osiągnął wartość 57% (czyli wyższą od odsetka zaszczepionych). Do lekarza poszli ci, co musieli - stąd tak mało zakażeń mamy (ostatnie dwa tygodnie 2021 niespełna 185K zakażeń, wcześniejsze dwa ponad 300K za to zgonów odpowiednio 6182 i 5746, czyli wzrost). Poczekajmy na najbliższe tygodnie i otwarcie szkół, z której dziecko z gorączką zazwyczaj zostaje odesłane do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.01.2022 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Co nie zmienia faktu, że covid jest globalny i zapotrzebowanie na inne testy paskowe raczej było by niszowe. Więc to jest ciekawa informacja dla oby grup zainteresowanych szczepionkami. . No dobrze - administracja Bidena była krytykowana za brak testów, podpisali kontrakt na budowę fabryki. Ale trudno chyba obronić tezę, że: "Zapewniamy" sobie w ten sposób dochody na długie lata nie ponosząc żadnej odpowiedzialności za śmierć jaką ten produkt przynosi. Czysty dochód bez konsekwencji prawnych. Edytowane 2 Stycznia 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2022 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Skąd takie wnioski, że na masową skale... .W sumie nadmiarowych zgonów też jakoś nie brakuje, różne są ich powodu. I takie przedstawione przeze mnie też bywają. Zaprzeczasz i wyśmiewasz? Ps. Nie udzielasz się merytorycznie w wątku. Wpadasz i wyśmiewasz samemu nic sensownego nie pisząc. To ten Twój bzik. Stąd moje przekręcenie nicku. Mam gdzieś czy mi wierzysz, ale założę się, że wiele osób się uśmiechnęło na trafność mojego "żarciku" . To nie wnioski, to przypuszczenia (Twoje teorie dają ku temu powody). Bzdurne teorie zwykłem wyśmiewać, gdyż dyskutowanie z nimi nie ma żadnego sensu (w mojej opinii). Usprawiedliwiać się nie musisz a co "masz gdzieś" mnie nie interesuje. Niewątpliwie Twój "żarcik" ucieszył wielu aktywnych tutaj "odkrywców zakrytego" (to Twój poziom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 02.01.2022 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 No dobrze - administracja Bidena była krytykowana za brak testów, podpisali kontrakt na budowę fabryki. Ale trudno chyba obronić tezę, że "Zapewniamy" sobie w ten sposób dochody na długie lata nie ponosząc żadnej odpowiedzialności za śmierć jaką ten produkt przynosi. Czysty dochód bez konsekwencji prawnych. : Ciężko nawet dyskutować o takich wnioskach... co dopiero ich bronić. Ale sam wiesz dobrze, że używając taaakich grubych argumentów mamy super clickbaita. Znajdując jednak pozytywy to powinniśmy się cieszyć, że nie znaleziono jeszcze spisu u producentów noży kuchennych, bo mogą mieć powiązania z terorystami i masowymi mordercami. Ale lepiej o tym się nie rozpisywać bo to też świetny temat na artykuł w portalu jakie tu często cytują. Wniosek.. wszystkie medialne informacje trzeba filtrować... najgorsze jest to, że te oficjalne i niby prawdziwe też. Bo oni również lubią nam bajki i clickbajty sprzedawać. A pandemia to temat na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.01.2022 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Ciężko nawet dyskutować o takich wnioskach... co dopiero ich bronić. Ale sam wiesz dobrze, że używając taaakich grubych argumentów mamy super clickbaita. . Twoim zdaniem @stos tworzy clickbaity ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 02.01.2022 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Twoim zdaniem @stos tworzy clickbaity ? Nie wiem, może kopiuje skądś takie rewelacje. Utnijmy na tym spekulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.01.2022 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Ale tu nie ma co spekulować, nie ma podstaw, żeby sądzić, że to był cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 02.01.2022 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 ta pani na pewno jest po trzech dawkach szczepionki... wyczuwa się ten spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.01.2022 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 "ciekawe" https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1026639%2Cwlochy-nawrocony-antyszczepionkowiec-apeluje-szczepcie-sie-covid-19-pieklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.01.2022 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 ta pani na pewno jest po trzech dawkach szczepionki... wyczuwa się ten spokój A można prosić o jakąś inteligentną wypowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.01.2022 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 ta pani na pewno jest po trzech dawkach szczepionki... wyczuwa się ten spokój Przebijam. Miał "fobię na Covid-19" już w latach siedemdziesiątych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 02.01.2022 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Nie wiem czy prawacka TV pokazała jak debil konfederacyjny lub pisowski ( bo jedynie tam takie debile występują) zaatakował osobę, która zwróciła mu uwagę na temat "braku zapięcia pasów w aucie"Ale TVN dzisiaj to pokazał...https://dziennikzachodni.pl/bandyta-pobil-w-zabrzu-pracowniczke-poczty-bo-zwrocila-mu-uwage-na-brak-maseczki/ar/c1-15978857 Ten incydent był w Zabrzu, ciekawy jestem czy ten i podobne mu debile (konfederacyjne czy pisowskie) wyskoczą z piesciami do osób, które pojawią się przed domem i stwierdza,że syfi z komina. Od 2022r w woj.Slaskim wprowadzono ustawę, która nakłada mandaty za "palenie syfem"...I będę pierwszy, który będzie to zgłaszał Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 03.01.2022 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Nie wiem czy prawacka TV pokazała jak debil konfederacyjny lub pisowski ( bo jedynie tam takie debile występują) zaatakował osobę, która zwróciła mu uwagę na temat "braku zapięcia pasów w aucie" Ale TVN dzisiaj to pokazał... https://dziennikzachodni.pl/bandyta-pobil-w-zabrzu-pracowniczke-poczty-bo-zwrocila-mu-uwage-na-brak-maseczki/ar/c1-15978857 Ten incydent był w Zabrzu, ciekawy jestem czy ten i podobne mu debile (konfederacyjne czy pisowskie) wyskoczą z piesciami do osób, które pojawią się przed domem i stwierdza,że syfi z komina. Od 2022r w woj.Slaskim wprowadzono ustawę, która nakłada mandaty za "palenie syfem"... I będę pierwszy, który będzie to zgłaszał Dawaj filmik, bo gdzieś słyszałem, że ten "bandyta" na czapce miał napis ***** *** i pracowniczka poczty poczuła się dotknięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 03.01.2022 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 (edytowane) Zapewne "grafen tnący tętnice" jest tego przyczyną słodyczy zgrzybiałości, tlenek grafenu, tlenek. Postaraj się zapamiętać poprawnie. Naukowcy udowodnili doświadczalnie że trening mózgu powoduje budowę nowych neuronów w mózgu. Staraj się dalej może się uda mimo widocznych nopów i płytek tlenku grafenu : https://careexperts.pl/starzenie-sie-organizmu Satysfakcji z resztki życia życzę wbrew proroctwom BIla Gatesa dla kłutych:sick: W zadowalającym zdrowiu w Nowym Roku..... 2022, przynajmniej Edytowane 3 Stycznia 2022 przez gnago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts