Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak wspaniałe mamy państwo pod rządami PIS oraz jak bardzo wyszkoloną policję to można sobie zobaczyć tu:

Podobno mamy państwo prawa i policję, która to prawo szanuje i wykonuje!

Jakby ktoś w te bajki uwierzył, to polecam poogladanie tego materiału.

Takie państwo i taką policję mam w dupie!

Nałapali nieumów zdolnych do pałowania kobiet a nie do znajomości prawa...

Kiedyś było inaczej...

A jak bedzie?

Adam M.

Co tam ""inokulacje", skoro grafen masz wszędzie.

Autor artykułu z jednego z szurtali, na które się powołujesz zebrał go przecież z parapetu i jest absolutnie przekonany, że został tam rozsiany przez przelatujące poprzedniego dnia samoloty pozostawiające smugi kondensacyjne.

Ja tam w smugi nigdy nie wierzyłem ale jakiś czas temu zastanawiałem się nad tym bo patrze w niebo i lecą dwa fligry jak by na skrzyżowaniu czyli prawie przecinały swój tor i jeden miał smugę może 20 metrów a drugi ciągnłą tę smugę za sobą chyba z 10 kilometrów hm , na czerwonej ropie jechał czy co ?:rolleyes::rolleyes:

Oczywiście że się zaszczepiłem .Ale całyy czas zadaję jedno pytanie inikt nie umie odpowiedzić co stracę na zaszczeoieniu reszty ale może spróboję uprościć.

Czy uważasz że obecne szczepionki mogą mieć chociaż 5-10% skuteczności?

Czy zaszczepienie całej populacji szczepionką o skuteczności 5-10% . Zmniejszy czy zwiększy moje ryzyko zachorowania?

Czy jeśli zaczepisz 7miliadów ludzi oprócz kuliboba to czy kulibob może dostać NOPA jeśli nie zostanie ukłuty?

Chyba to wyjaśnia mój zysk nie moje ryzyko?

Cała ta twoja analiza ryzyka weźmie w łeb gdy zrozumiesz że osoby zaszczepione 200 razy bardziej roznoszą wirusa.

Ja chorowanie bardzo lekko w marcu 2020 oraz lipcu br. Ale 3 raz mnie trafił dziś mija 31 dni od 9 jestem w szpitalu i jesze do samodzielności bytowej to kosmos jestem cały czas pod tlenem na max i bez tego nie da rady. I. Dlatego jak tylko będę mógł to się zaszepie. Tak to brak oddechu wpływa na punkt widzenia

Poproś lekarzy (masz ich pod ręką) żeby Ci zrobili badanie poziomu witaminy "D".

Wynik powie ci wszystko dlaczego tak często chorujesz.

No, ministra mamy że swiat nie widział!

Skarzy się, biedaczysko...

https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-biegali-po-pokojach-i-siali-wyzwiska-interwencja-poslow-konf,nId,5704704#crp_state=1

Bzdury opowiada, a jak było naprawdę to jest w poprzednim linku.

Kto na takich ludzi głosuje?

Adam M.

https://tvn24.pl/polska/amantadyna-w-leczeniu-covid-19-minister-zdrowia-adam-niedzielski-odpowiada-na-list-wiceministra-marcina-warchola-5524821

Ile sieczki trzeba mieć we łbie, aby się powoływać na brak badań klinicznych nad amantadyną i twierdzić, ŻE NIGDY NIE ZOSTANIE DOPUSZCZONY LEK BEZ TAKICH BADAŃ w czasie prowadzenia eksperymentu medycznego "szczepionki" nad którą badania zakończą się za kilka lat.

Adam M.

https://tvn24.pl/polska/amantadyna-w-leczeniu-covid-19-minister-zdrowia-adam-niedzielski-odpowiada-na-list-wiceministra-marcina-warchola-5524821

Ile sieczki trzeba mieć we łbie, aby się powoływać na brak badań klinicznych nad amantadyną i twierdzić, ŻE NIGDY NIE ZOSTANIE DOPUSZCZONY LEK BEZ TAKICH BADAŃ w czasie prowadzenia eksperymentu medycznego "szczepionki" nad którą badania zakończą się za kilka lat.

Adam M.

Adamie już niedługo dowiesz się po co plandemia być może nawet jeszcze przez świętami będą początki .

To musi być jakiś NOP.

Jak można tak bredzić w obliczu faktów?

Jakich faktów? Fakty są jedne cieżkich nopów praktycznie brak tzn. W obliczu ilości podanych dawek jest to pomijalne. Również faktem jest że szczepienie zmniejsza znacznie ryzyko poważnego przejścia choroby ze zgonem włącznie.

Nie zgadzasz się z tymi faktami?

Jak wspaniałe mamy państwo pod rządami PIS oraz jak bardzo wyszkoloną policję to można sobie zobaczyć tu:

Podobno mamy państwo prawa i policję, która to prawo szanuje i wykonuje!

Jakby ktoś w te bajki uwierzył, to polecam poogladanie tego materiału.

Takie państwo i taką policję mam w dupie!

Nałapali nieumów zdolnych do pałowania kobiet a nie do znajomości prawa...

Kiedyś było inaczej...

A jak bedzie?

Adam M.

Szczęść Boże adasiu

Życie ludzkie w niebezpieczeństwie to niemiecki film propagandowy zrealizowany w 1941 roku przez Herberta Gerdesa na zlecenie Film und Propagandamittel Vertriebsgesellschaft. Obraz był jednym z elementów szeroko zakrojonej kampanii mającej na celu przekonanie społeczeństwa polskiego o słuszności odizolowania Żydów z uwagi na (rzekome) zagrożenie tyfusem.

Powstały trzy wersje językowe filmu (polska, niemiecka i ukraińska) oraz dwa jego warianty: pełny i skrócony. Ten drugi przeznaczony był prawdopodobnie dla niemieckich kin objazdowych, które odwiedzały wsie Generalnego Gubernatorstwa.

W zbiorach Filmoteki Narodowej Instytutu Audiowizualnego (FINA) znajduje się wariant skrócony w polskiej wersji językowej. Wariant pełny zachował się jedynie w wersji bez ścieżki dźwiękowej.

Prezentowany film stanowi odtworzenie pełnej wersji. Podstawą rekonstrukcji była skrócona kopia w polskiej wersji językowej, którą uzupełniono brakującymi scenami z pełnej, niemej kopii filmu. W efekcie niektóre fragmenty nie mają dźwięku.

Na kilometr pachnie propagandą: koniecznie zaszprycujcie swoje dzieci, bo inaczej dostaną udarów.

Nie tylko propagandą ale kłamstwem.

Dziwne że w tamtym roku trąbili naukowcy że dzieci się nie zarażają ale gdy weszły te śmieszne szczepionki i okazało się że chętnych jest mniej aniżeli się wydawało to robią sztuczny szum medialny i nagonkę aby szczepić dzieci bo szczepionka nie schodzi tak jak sobie założyli w swych obliczeniach. Dlatego teraz jest trzecia a za chwile będzie i czwarta a może i piąta dawka a ludzie zaszczepieni mają tak mózgi zjarane że w to wierzą i będą się szczepić nawet dziesiątą dawką jak im będą kazać