Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Linka nie otworze bo tam pewnie virus z bioczipami czycha.

Gdybym uważał że szczepienia to nie mój interes to bym ich nie użyłł.Gdyby stosunek zysku do ryzyka był marny to bym tego nie przyjął.

Duszy niema jestem jednym z ostatnich w kolejce do niewoli.

Ale niewolnik, nie myśli, tyra i umiera.On widzi że maseczka wolność zabiera a kajdanów swoich nie widzi:)

Czystą prawdę napisałeś uważasz jedynie, szkoda że niezgodnie z prawdą . Ale uważać możesz dalej, twoja wolna wola. Ale na wszelki wypadek nie polegaj tylko na kłuciu wydaj ten równoważnik najtańszej półlitrówki w gotówce na naproksen. Bo: przezorny ubezpieczony jak rzekła Balbina nakładając prezerwatywę na kij od szczotki

"Ponadto w badaniu wykazano, że podczas terapii Naproksenem, po godzinie od podania leku, ilość wirusa w zakażonych tkankach pęcherzyków płucnych, spadła nawet o 73-82%.

Lek działa nie tylko na wirusa Covid, ale także ma działanie przeciwwirusowe na wirusy grypy typu A oraz B.

Wynika z tego, że przyjmowany Naproksen w okresie zarażenia słynnym wirusem oraz grypą bierze udział w redukcji procesu zapalenia, namnażania i rozprzestrzeniania się wirusów w organizmie człowieka."

Edytowane przez gnago

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trudno nazwać to skakaniem, ale obserwować zamknięty światek, pod rządami kowidian, warto. Maseczki i potrójne wyszczepienie dały efekt w postaci kolejnych infekcji. Jeżeli ktoś nie wie, to może przeczytać, że dwa razy testować człowieka trzeba, żeby wiedzieć czy kaszle na cowida, czy tak zwyczajnie i może kichać na wszystko z góry :popcorn:

https://sport.interia.pl/skoki-narciarskie/news-jakub-wolny-i-pawel-wasek-chorzy-nie-mieli-sily-rozmawiac-z-,nId,5748735

i otrzymujemy wyniki :

https://www.google.com/search?client=opera&q="Considerations+in+boosting+COVID-19+vaccine+immune+responses"&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

I pierwsza pozycja https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02046-8/fulltext

]

Although the idea of further reducing the number of COVID-19 cases by enhancing immunity in vaccinated people is appealing, any decision to do so should be evidence-based and consider the benefits and risks for individuals and society. COVID-19 vaccines continue to be effective against severe disease, including that caused by the delta variant.

no i to jest pożyteczna informacja, a śmiertelność w Polsce i np Hiszpanii tylko ją potwierdza

rozpaczliwa negacja rzeczywistości

Rozumiem że nie pasuje do twych przekonań, tu wyrażanych mimo że podane przypadki tego patologa i aferałą są prawdziwe, to negujesz widoczne podobieństwa.

Nop absorbcji propagandy blokuje ci analizę czy to wredne boty te które nie istnieją:p

Źle rozumujesz.

Dyrektor Instytutu Patologii Peter Schirmacher opublikował swoje spostrzeżenia i apelował o dalsze badania.

Normalna rzecz, działa prawidłowo.

Szumowski to były minister który nie sprawdził się jako minister.

Można przypuszczać że jest lepszym biznesmenem niż ministrem. Może jest dobrym lekarzem.

Szumowski nie został wyciszony. Ukręcił swoje dal swoich i podziękował.

Porównanie Petera Schirmachera do Szumowskiego jest obrazą dla tego pierwszego.

Może to zrozumiesz.

Problem w tym, że ten "kij ma dwa końce".

Wystarczy postawić pytanie, jakie niepożądane działania długoterminowe wywołują "szczepionki" mRMA.

Tu niestety jak do tej pory odpowiedź jest tylko jedna, nie wiem, bo nawet świat naukowy nie jest w stanie odpowiedzieć na takie pytanie z prozaicznej przyczyny, braku takich badań.

Edytowane przez Ryni

Znakomity tekst. Brawo!!

Jedni utwierdzą się w mądrości i zdobyciu szczytu mądrości będąc w rzeczywistości w okolicy Szczytu Głupoty a drudzy znają swoją wiedzę i realnie oceniają swoje kompetencje.

Znakomity tekst. Brawo!!

Jedni utwierdzą się w mądrości i zdobyciu szczytu mądrości będąc w rzeczywistości w okolicy Szczytu Głupoty a drudzy znają swoją wiedzę i realnie oceniają swoje kompetencje.

Wdrapałeś się na szczyt i dopiero tam zauważyłeś że to szczyt głupoty?

Bo: przezorny ubezpieczony jak rzekła Balbina nakładając prezerwatywę na kij od szczotki

."[/color][/size]

Powiedz mi jakie jest prawdopodobieństwo że wygnie kogoś bez chorób ok 40 po dwóch dawkach i łagodnym przechorowaniu nieimplementującego się rutinacea max D3

W planach za ok 40 dni trzecia dawka tylko nie wiem czy moderna czy Pfizer. Pfaizera mam pod domem a za Moderną trzeba jechać. Tylko modena podobno lepsza?

Źle rozumujesz.

Dyrektor Instytutu Patologii Peter Schirmacher opublikował swoje spostrzeżenia i apelował o dalsze badania.

Normalna rzecz, działa prawidłowo.

Szumowski to były minister który nie sprawdził się jako minister.

Można przypuszczać że jest lepszym biznesmenem niż ministrem. Może jest dobrym lekarzem.

Szumowski nie został wyciszony. Ukręcił swoje dal swoich i podziękował.

Porównanie Petera Schirmachera do Szumowskiego jest obrazą dla tego pierwszego.

Może to zrozumiesz.

A ty dalej jak w tym kawale:

Sędzia pyta oskarżonego czy przyznaje się pan do gwałtu w lasku przy drodze gminnej w X . Oskarżony na to: Wysoki Sądzie, jaki tam las te kilka drzew i krzaczorów

Edytowane przez gnago

Powiedz mi jakie jest prawdopodobieństwo że wygnie kogoś bez chorób ok 40 po dwóch dawkach i łagodnym przechorowaniu nieimplementującego się rutinacea max D3

W planach za ok 40 dni trzecia dawka tylko nie wiem czy moderna czy Pfizer. Pfaizera mam pod domem a za Moderną trzeba jechać. Tylko modena podobno lepsza?

Weź to na co producent daje gwarancję:lol2:

Czyli naproksen amantadynę etc. przy pierwszych objawach przeziębienia wszystkie te produkty mają gwarancję

Ale co tam jakiś Izrael. Nie wiem, czy wiesz, ale na Florydzie to dopiero strasznie jest.

content://com.samsung.android.memo/file/fda70bf7-76f0-de8b-0000-017e290902cf

Covid "uderzył ogromną siłą"

https://www.tvp.info/57777197/epidemia-covid-19-usa-liczba-zakazen-koronawirusem-na-florydzie-wzrosla-o-niemal-1000-proc

Wiem co się dzieje na "moim podwórku". Ty wiesz co na Twoim?

Porównaj ilość wykonanych testów w stosunku do zachorowań oraz liczby ofiar śmiertelnych.

Problem w tym, że ten "kij ma dwa końce".

Wystarczy postawić pytanie, jakie niepożądane działania długoterminowe wywołują "szczepionki" mRMA.

Tu niestety jak do tej pory odpowiedź jest tylko jedna, nie wiem, bo nawet świat naukowy nie jest w stanie odpowiedzieć na takie pytanie z prozaicznej przyczyny, braku takich badań.

Jak to nie wiesz? ... (np grafen tnący powoli tętnice).

Nie czytasz co piszą forumowicze adam, gnago, stos i jeszcze kilku innych?

Twierdzą przy tym, że informacje które tutaj przekazują, pochodzą ze sprawdzonych i bardzo wiarygodnych źródeł.

no i to jest pożyteczna informacja, a śmiertelność w Polsce i np Hiszpanii tylko ją potwierdza

Znów wycinanie zdań z całości. Może robisz to podświadomie. Bierz całość pod uwagę , nie tylko na końcowy dupochron. Bo czy na Oiomie kogoś jeszcze kłują tym konglomeratem o wiadomym pochodzeniu i nieznanym oficjalnie składzie, bez gwarancji producenta