Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To czy się zaszczepiłem czy nie porównujesz do moralności? ok można to w jakiś sposób podciągnąć ale oszustwo i kradzież że to jest moralne i patriotyczne!!!!!!!!!!!!!!!! I przypomnę bo widzę że do innych bredni masz pamięć dobra a do ważnych spraw kruuuuuuuuuciutką - otóż pisałem i kilka razy to powtarzałem, nie jestem przeciw szczepionce, nie mówię że się nie zaszczepię ale na pewno nie teraz w dobie eksperymentu.

Ja zostałem tak wychowany aby drugiemu nie robić krzywdy i tak wychowałem i wychowuje swoje dzieci. Nie mają prawa wyciągać ręki nie po swoje.

Skoro Chiny kłują cie w oko to po jakiego u chinoli kupujesz? Przecież nikt do tego cię nie zmusza.

Inna planeta

Planeta porażki mentalnej i wiecznego przodownika pracy

Genialne, publikuj się w prasie medycznej z tymi rewelacjami o chorobach matki przenoszonych na noworodka ze śmiercią włącznie . Z post cukrzycowymi krwotokami zewnętrznymi i wewnętrznymi. Niech i medycy mają ubaw z twego "odkrycia"

Jakimi rewelacjami? Że musiała mieć poważne problemy zdrowotne, że dostała szczepionkę w czasie ciąży? Czy że na 99,99% w tej sytuacji podawano jej w związku z tą pierwotną chorobą otrzymywała jakieś lekarstwa. Ale mąż obwinia nie stan zdrowie, czy te medykamenty - tylko szczepionkę?

A zastanawiający jest twój brak stanowiska do umieszczonego wcześniej linków:

Bo to obraża inteligencję. Ale jak drążysz... Uważasz, że to niezwykłe, że zmarło 1223 osoby spośród zgłoszonych (nie udowodniono związku przyczynowo-skutkowego) w ciągu trzech miesięcy od rozpoczęcia szczepień? Może zaskakiwać tak mała liczba, gdy uwzględnimy, że wtedy były szczepione osoby z grup ryzyka - medycy, ale też osoby po przeszczepach, schorowane i sędziwe?

Ciekawe, w jak wielu miejscach ten "tajny dokument" leży w sieci. Zastanawiające jest też, że brakuje w nim ważnej liczby.

"It is estimated that approximately (b) (4) doses of BNT162b2 were shipped worldwide from the receipt of the first temporary authorisation for emergency supply on 01 December2020 through 28 February 2021.

Cumulatively, through 28 February 2021, there was a total of 42,086 case reports (25,379 medically confirmed and 16,707 non-medically confirmed) containing 158,893 events. Most cases (34,762) were received from United States (13,739), United Kingdom (13,404) Italy (2,578), Germany (1913), France (1506), Portugal (866) and Spain (756); the remaining 7,324 were distributed among 56 other countries."

Wiesz, ile wynosi to "(b) (4)"? Ile zostało shipped nie znalazłem danych - natomiast znalazłem, że wstrzykniętych zostało 268 610 000 dawek. Więc wszystkich zgłoszonych (nie zweryfikowanych) skutków ubocznych było 42 086 / 268 610 000 = 0,016%..

Warto też uwzględnić skalę. W tym czasie na Covid zmarło na świecie 1 091 440 osób. Pytanie, ile z nich jest w tej statystyce szczepionkowej, bo przez 1,5 miesiące te osoby nie miały pełnej ochrony poszczepiennej.

przerażająca lista schorzeń, które firma Pfizer miała monitorować,

Fakt, zaskakujące to, że jakichś schorzeń miał nie monitorować. W końcu do tego zobowiązuje warunkowe dopuszczenie.

I co tu niezwykłego? Nie dezynfekują łapek, wciągają co znajdą na okaszlanej powierzchni - to i mają na sobie wirusa. Dobre jest to, że muchy nie bardzo się panoszą w sezonie, gdy mamy suche powietrze i siedzimy w pomieszczeniach. A przy wilgotnym powietrzu covid (zresztą podobnie jak grypa) nie są tak zakaźne.

Bo chyba nie odczytujesz tego, że z obecności materiału genetycznego wirusa na muchach wynika, ze chorują one na COVID?

A tak z czystej ciekawości: w czym Ci maseczki u innych przeszkadzają ??

Mnie przeszkadzają!

Jest to klasyczny przykład uwidocznienia własnej głupoty u zaszmaconych.

Nie myślałem, ze głupoli jest aż tak dużo, chyba, że część z nich to trzęsidupki.

Na jedno wychodzi...

Bydło się pasie, a jak chorują sztuki - to się je utylizuje.

Generalnie - trzyma się krótko na postronku, bo jak się rozbryka - to kijem !

No i mamy potulne bydełko zaszmacone...

Sam MINISTER powiedział - maseczki nie działaja, ale to jest SYMBOL!

No tak...

Symbol zbydlęcenia społeczeństwa.

Będzie trzeba to część pójdzie do rzeźni.

No i idzie... potulnie...

w namordnikach...

Nie wiem, czy zrozumiesz.

Adam M.

Czy ta twoja wieczna chęć do odstrzelenia kogoś to nie jest właśnie

https://pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87_dyssocjalna ??

Twój link nie ma niczego wspólnego z wpisem @kulibob .

Coś na siłę chcesz przekazać ale to nie ten temat i nie to Forum.

Wiem. Temat na forum dla psychicznych...

Poczytałbyś coś o psychopatach...

Moze byś zrozumiał...

Chociaż... Ty też wykazujesz objawy pewnych aberracji.

Wielu Ci to wytykało a Ty dalej tego nie przyjmujesz.

Twój problem...

Na moje szczęście.

Adam M.

Jest jakaś "szczepionka" na psią grypę zamiast podwyżki pensji o 1000zł?

Moze trzeba by psy wyszczepić na wscikliznę i kilka razy na kovida?

Ale czy to pomoze?

https://www.money.pl/gospodarka/policjanci-protestuja-psia-grypa-dotarla-do-warszawy-6686594559584832a.html

Wpis jednego z komentujacych.

popieram!

"Exżołnierz

3 miesiące temu

Zero podwyżek! Najpierw należy powołać komisję śledcza do zbadania przestępstw popełnionych przez obecnych funkcjonariuszy polskiej policji w okresie ostatnich dwóch lat. 1. Egzekwowanie bezprawnych rozporządzen morawieckiego, czyli postępowanie wbrew art.58 pkt 2 ustawy o policji, czyli przestępstwa z art 231kk. 2. Wyjaśnić i ukarać wszystkich winnych, którzy doprowadzili do śmierci osoby, wobec których podejmowano nieudolne, brutalne interwencję. 3. Ukarać wszystkich funkcjonariuszy, którzy czynnie pacyfikowali ,, marsze kobiet,, , podczas których dopuścili się przekroczenia uprawnień poprzez brutalne używanie siły fizycznej. Przed sąd powinien także trafić przełożony, z komendantem głównym na czele. Reasumując, kazdy policjant, którego nazwisko przewinęło się na mandacie, czy zostało zapisane przez osoby poszkodowane , powinien stanąć przed sądem, i z wyrokiem skazujacym zostac usunięty że służby. Nie może być przyzwolenia na pozostanie w tej jedynej znienawidzonej formacji mundurowej w Polsce przestępców, którzy zamiast ,, stac na straży prawa,, , gwakca je jak pospolicji gangsterzy. Po zrobieniu czystki w szeregach, dopiero wówczas można rozważa podwyżki dla funkcjonariuszy tej formacji."

Adam M.

Mnie przeszkadzają!

Jest to klasyczny przykład uwidocznienia własnej głupoty u zaszmaconych.

Nie myślałem, ze głupoli jest aż tak dużo, chyba, że część z nich to trzęsidupki.

Na jedno wychodzi...

Bydło się pasie, a jak chorują sztuki - to się je utylizuje.

Generalnie - trzyma się krótko na postronku, bo jak się rozbryka - to kijem !

No i mamy potulne bydełko zaszmacone...

Sam MINISTER powiedział - maseczki nie działaja, ale to jest SYMBOL!

No tak...

Symbol zbydlęcenia społeczeństwa.

Będzie trzeba to część pójdzie do rzeźni.

No i idzie... potulnie...

w namordnikach...

Nie wiem, czy zrozumiesz.

Adam M.

Już pytałem kiedyś innych szurów. I odpowiedz była głupia "Ponieważ chca zachować mądrzejszych"

Ale zapytam ciebie Poco Twoje NWO ma depopulowac zaszczepionych. My jesteśmy bezproblemowi, posłuszni kamieniami nię będziemy rzucać. Poco nas depopulować ? Nie lepiej "IM" zdepopulować tych buntownik? Klei się kupy? Ja bym chciał zlikwidować wroga a w zasadzie aby wróg zlikwidował się swoją głupota.

Użyłbym broni biologicznej Obecne szczepionki chroniły by przed tym co nadejdzie a wyeliminowałyby tych niebezpiecznych. Sam nazwałeśmnie "psychopatą" to dlaczego nie dopuszczasz tej wersji? Starzy wkrótce sami wymra a młodzi przygłupi umra od cov22 dzieci pozostaną. Zostanie elita potulności i narybek do ułożenia.

Ja bym tak zrobił pozwoliłbym aby wróg wybił się sam swoją głupotą. Selekcja idealna zostają spokojniejsze i mądrzejsze osobniki. Nie dopuszczasz tej wersji?

Jeśli nawet to sami oznaczyliście się jako problematyczne jednostki nie szczepiąc się i w przyszłości wiadomo kogo gnoić i ja to popieram

Wiem. Temat na forum dla psychicznych...

Poczytałbyś coś o psychopatach...

Moze byś zrozumiał...

Chociaż... Ty też wykazujesz objawy pewnych aberracji.

Wielu Ci to wytykało a Ty dalej tego nie przyjmujesz.

Twój problem...

Na moje szczęście.

Adam M.

Z takimi problemami jakie zgłaszasz to publikuj się na forum dla psychicznych".

Co do "Wielu Ci to wytykało..." to ty nieustannie piszesz, że "większość to idioci".

więc twoje powoływanie się na "wielu" świadczy o powoływaniu się przez ciebie na idiotów

Skoro oni są dla ciebie wyrocznią i opoką to cóż można dodać ... :D

Większość to idioci....

Może pozbycie się idiotów na ich własne życzenie i ich własny koszt ma sens?

Wiecej wszystkiego dla mądrych zostanie. :lol:

Adam M.

Oczekuję nagłego odkrycia tlenku trójkata, czworokata czy wręcz MONALIZY! (wszystkie płaskie)

Potrzebuje ktoś lepszego dowodu, ze wiekszość - to idioci?

Adam M.

Większość to idioci...

Do roboty są chamy i traktor - z czym się zgadzasz przecież.

Adam M.

Gotowanie zaby w pełnym toku.

Korwin ma rację!

Większość to idioci...

Adam M.

Demokracja - to większość!

Większość to idioci....

Przykre ale prawdziwe.

Adam M.

Większość to idioci...

Dobrze postraszony idiota staje się agresywny, bo strach rodzi agresję, co wiadomo od dawna.

.

Adam M.

Obejrzyj sobie kilka odcinków "matura to bzdura" to może coś w końcu zrozumiesz.

To kraj z dykty, i to mokrej, wystrzępionej a większość to idioci.

Na razie większość rządzi.

Demokracja, cholerny świat!

Adam M.

Można więcej takich mądrych wypowiedzi przytoczyć :)

"fizer poinformował w piątek, że badania laboratoryjne nad jego szczepionką na COVID-19 dla dzieci wykazały, że nie jest ona skuteczna w przedziale wiekowym 2-5 lat po podaniu dwóch dawek, zatem do następnych testów wprowadzony zostanie trzeci zastrzyk."

bebechy mi się wywracają. mało dwie to damy trzy, mało trzy to cztery spróbujemy.

szkoda na to wszystko słów.