Chef Paul 25.12.2021 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Dwa kołki, jeden krótszy od drugiego. Zapomniałeś dodać że dwa kolki nieociosane:p:p Życzenia Świąteczne ? ps - od dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 25.12.2021 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Skaczemy Epidemia w testowym światku, zarządzanym przez kowidian, TRWA i zbiera żniwo. Padło na Tomasza Pilcha. https://sport.interia.pl/skoki-narciarskie/news-fatalnie-czolowy-polski-skoczek-zakazony-koronawirusem,nId,5728189 Symptomatyczne że w powodach kłucia nie odwołują się do strachu przed pandemią/zachorowaniem ale przez ograniczenia administracyjne/wyjazdowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 25.12.2021 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Symptomatyczne że w powodach kłucia nie odwołują się do strachu przed pandemią/zachorowaniem ale przez ograniczenia administracyjne/wyjazdowe No i to są ci którzy dobrowolnie poddali się tym "szczepieniom". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 25.12.2021 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 A tu znów płaskoziemcy z kupionym,zapewne , wykształceniem negują plandemię i światłe procedury uśmiercania, pardon, leczenia covida https://psnlin.pl/nasze-dzialania,apel-o-podjecie-natychmiastowych-krokow-w-celu-wprowadzenia-dzialan-profilaktycznych-i-leczniczych-o,27,129.html https://psnlin.pl/artykuly.html A to dla nauki tej bez propagandy Zdrowia życzę choć kłutym niewiele go zostało, bo Gates wygadał się z oczywista prawdą że skutki uboczne po dwóch latach wyjdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.12.2021 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Ty to jesteś jeden wieki błąd, koronaceptyku. Brawo, znalazłeś. Oczywiście to, że w poprzednim poście było napisane poprawnie nie zapaliło ci lampki, że to zwykła literówka Ale tak jest, przytrafiają mi się. Jednym literówki, drugim orty. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 25.12.2021 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Brawo, znalazłeś. Oczywiście to, że w poprzednim poście było napisane poprawnie nie zapaliło ci lampki, że to zwykłą literówka Ale tak jest, przytrafiają mi się. Jednym literówki, drugim orty. Skąd ja wiedziałem że to napiszesz. Ty robisz literówki a inni błędy. Narcyzm w czystej postaci. Ty mojego drugiego "Goebbelsa" też nie zauważyłeś bo po twoim donosie cały wpis moderator wykasował. Brawo ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.12.2021 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Skąd ja wiedziałem że to napiszesz. Ty robisz literówki a inni błędy No cóż, trudno to ze sobą zrównać. Ale dziękuję za zwrócenie uwagi, dokonam wszelkich starań, aby uderzać w klawiaturę staranniej, ufam, iż ty również się przyłożysz. Ty mojego drugiego "Goebbelsa" też nie zauważyłeś bo po twoim donosie cały wpis moderator wykasował. Brawo ty.[ Widocznie był powód, ale cieszę się, że dzięki mojej uwadze napisałeś to nazwisko poprawnie. Nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 25.12.2021 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 No cóż, trudno to ze sobą zrównać. Ale dziękuję za zwrócenie uwagi, dokonam wszelkich starań, aby uderzać w klawiaturę staranniej, ufam, iż ty również się przyłożysz. Widocznie był powód, ale cieszę się, że dzięki mojej uwadze napisałeś to nazwisko poprawnie. Nie ma za co. Kop dalej. Do Chin się zaraz dokopiesz. Tylko uważaj żeby cię nie przysypało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 25.12.2021 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 A tu relacja ofiary Nop-a ze stronki wyżej podanej: "14.01.2021 podano mi 1. dawkę Comirnaty EL1491. W dniu podania pierwszej dawki 14.01 wieczorem wystąpiły silne dreszcze, bóle stawów dużych i drobnych dłoni, stóp, mięśni, ból i obrzęk w miejscu wkłucia, ogólne rozbicie, zmęczenie. Te objawy utrzymywały się do 16 stycznia. Od 16.01 również ból głowy prawostronny, zagałkowy i w rzucie n. twarzowego prawostronnie w skali bólu 8. . . . Nie mogłam: czytać i pamiętać co przeczytałam,nie mogłam przeczytać książki, nie mogłam wysłuchać wykładu, bo nie rozumiałam dłuższych wypowiedzi, oglądać filmu, nie rozumiałam treści filmu, nie mogłam rozmawiać przez telefon, gdyż trudno było mi się skupić na rozmowie, zrozumieć o czym mówimy i z sensem odpowiadać, zapominałam co miałam powiedzieć. Nie mogłam się uczyć, nie rozumiałam trudniejszych stwierdzeń, nie pamiętałam. Wciąż wszystko zapominałam. Nie mogłam niczego zaplanować, bo nawet jeśli zanotowałam, co mam do wykonania, zapominałam,że taką listę zrobiłam. Nie czytałam maili, nie odpowiadałam na maile. Nie kończyłam, tego co rozpoczęłam. Nie odbierałam telefonu. Miałam problem z wypowiadaniem się, myliłam składnie z innych języków, słowa. Mówiłam nieskładnie, czasem trudno było mnie zrozumieć. Brakowało mi słów i nie umiałam nazwać przedmiotów. Nie potrafiłam znależć pasującego słowa.Potrafiłam uruchomić samochód, ale w trakcie jazdy zapominałam, którą stroną jezdni się jeździ, wjechałam na rondzie prosto pod inny samochód. Wobec tego unikałam prowadzenia samochodu. Odbierałam świat jak za szklaną szybą, odrealniony. Zwolniła się moja reakcja .Nie miałam poczucia czasu, żyłam jakby poza czasem, nie odbierałam upływu czasu. Wciąż czułam echo bólu w prawej połowie głowy, leki p/bólowe jedynie tłumiły ból. Bolało cały czas, ale dużo mniej, niż na początku. Byłam zmęczona, nie miałam siły, by wykonywać zwykłe czynności, nie miałam siły iść na spacer z psem, czy sprzątnąć. Nie miałam siły, by się wykąpać, czy wymyć zęby. Nie mogłam spać. Byłam zmęczona, ale spałam krótko. Brzmi znajomo objawy u niektórych kłutych na forum widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.12.2021 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 No cóż, trudno to ze sobą zrównać. Ale dziękuję za zwrócenie uwagi, dokonam wszelkich starań, aby uderzać w klawiaturę staranniej, ufam, iż ty również się przyłożysz. Widocznie był powód, ale cieszę się, że dzięki mojej uwadze napisałeś to nazwisko poprawnie. Nie ma za co. Eeee, zapominasz się, a gdzie wpis że - *zgłoszone do moderacji, jako wpis nie na temat Nie krępuj się tylko zgłaszaj do usunięcia, prawda taka że kasują tylko po zgłoszenia d7d i twoich, innych zgłoszeń nie dopuszczają rządzący tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.12.2021 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Życzenia Świąteczne ? ps - od dwóch *zgłoszone do moderacji, jako wpis nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.12.2021 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Eeee, zapominasz się, a gdzie wpis że - *zgłoszone do moderacji, jako wpis nie na temat Nie zgłaszam do moderacji, gdyż to była pożyteczna uwaga, za którą podziękowałem. |Widzisz - nie wiem, to ty zgłaszasz, ale ja zgłaszam posty z niepochlebnymi epitetami, porównaniami, generalnie z atakami ad personam . Obraźliwe i niewnoszące nic do tematu (kołki niociosane) , a także z celowo przekręconymi nickami. I te posty znikają, więc jak sądzę moje rozumienie regulaminu Forum pokrywa się z rozumieniem moderacji. Wskaz mi moje posty, które zgłosiłeś, a nie zostały usunięte. Widzę, że zgłosiłeś ostatni post @Chef Paul I bardzo słusznie, powinien polecieć zaraz po bezsensownym #15182 autorstwa @stos (który rozpoczął ten niepotrzebny wątek) i twoim #15187 (po co go napisałeś?). I byłyby trzy niepotrzebne (w tym dwa obraźliwe) posty mniej Edytowane 25 Grudnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 25.12.2021 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Te twoje podziękowania są ironią napisane. A gdzie twoja znajomość przenośni, porównań i alegorii, co? straciłeś już wyczucie tak samo jak d7d ale tylko wtedy gdy owe czynniki dotyczą was, gdy są skierowane pod adresem innych to już jest ok. Hipokryta do kwadratu. Narcyzm maniakalny w twoim wykonie nie zna granic a oczernianie innych i zarzucanie kłamstwa gdy sam jesteś tu jednym wielkim chodzącym kłamstwem wybija się już na wyżyny twoich teorii spiskowych że każdy kłamie tylko nie ty. Kto specjalnie przekręca nicki? Nie kłam po raz kolejny ohydnie pod moim adresem bo sam walisz knoty ale cóż tobie wolno ty robisz literówki A teraz najważniejsze - Zgłoś do moderacji bo to post atakujący twoją personę. daj spokój statystycznie i tak im życie dokopało, skazani na wlewki tlenku grafenu i skrzepy dożywotnio . Żaden z kłutych badań d -dimerów nie robił . 40 złociszy kosztuje to badanie, może zdrowie , albo i życie uratować. Zachęcałem, ale żaden się nie pochwalił na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.12.2021 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) D-dimery to akurat po przejściu covid warto zrobić, bo przechorowanie może być przyczyną zakrzepicy. Już nie mówią o przypadkach zakrzepicy w rodzinie - bo to genetycznie. W Polsce 60tys osób rocznie zapada na tę chorobę, a z tego powodu umiera w Europie prawie 540 tys. osób rocznie. Więc generalnie, będąc po czterdziestce warto to sprawdzić. A badanie kosztuje 30zł Żaden z kłutych badań d -dimerów nie robił . Co za bzdura... Edytowane 25 Grudnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 25.12.2021 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Nie deklarował ich wykonania, ani nie chwalił sie ich wynikiem. A wg relacji lubią rosnąc po kłuciach Ja napisałem:Żaden z kłutych badań d -dimerów nie robił . 40 złociszy kosztuje to badanie, może zdrowie , albo i życie uratować. Zachęcałem, ale żaden się nie pochwalił na forum A nasz naśladowca kurdupla se wyciął zdanie "Żaden z kłutych badań d -dimerów nie robił ." I skomentował swe dzieło: Co za bzdury. dobra rada nie wycinaj tendencyjnie nie będziesz musiał się wyzywać od bzdur. Ale dobrze że niekiedy stosujesz samokrytykę Edytowane 25 Grudnia 2021 przez gnago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.12.2021 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Nie deklarował ich wykonania, ani nie chwalił sie ich wynikiem. Ooooo... widzisz to już trochę inaczej brzmi, niż: Żaden z kłutych badań d -dimerów nie robił brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.12.2021 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 daj spokój statystycznie i tak im życie dokopało, skazani na wlewki tlenku grafenu i skrzepy dożywotnio . Żaden z kłutych badań d -dimerów nie robił . 40 złociszy kosztuje to badanie, może zdrowie , albo i życie uratować. Zachęcałem, ale żaden się nie pochwalił na forum Uważaj bo zaraz zostanie Twój post zgłoszony do moderacji lub usunięcia bo narusza dobra osobiste i nie jest przeznaczony dla ludzi o słabych nerwach:p:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.12.2021 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 I skomentował swe dzieło: Co za bzdury. To był komentarz do twojego tekstu I dobra rada - nie używaj tak ochoczo słów "nikt", "żaden", "nigdy" bo możesz się łatwo samozaorać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.12.2021 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Jako póki co powikłanie po kowidowym zapaleniu płuc mam zatorowość płucną i biorę silne leki rozrzedzające krew profilaktycznie przez 3 miesiące. No właśnie, ale Ty przynajmniej wiedziałeś, że przeszedłeś go ciężko, zostałeś hospitalizowany, więc byłeś od razu pod obserwacją. Wielu przechodzących go lekko i umiarkowanie (w domu) o tym nie wie. I woli bajdurzyć o żyletkach z grafenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.12.2021 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 CZytam, staram się zrozumieć i coraz bardziej dostrzegam, ze DOBRZE zrobiono ten kovid i otoczkę!Banda zagorzałych covidiotów rzuca się do gardła bandzie koronasceptyków!(zidentyfikujcie się kto i gdzie jest)Efektów - brak!Są donosy, bany, usuwanie postów...Pieknie podzielono ten naród!Tak pięknie, ze WSZYSCY mają w dupie to co nas otacza i dotyczy, bo maja TEMAT!Ktoś w tym wątku jest jeszcze normalny?Nie?- DOBRZE zrobiono tę operację COVID 2019 !Co do zgonów nadmiarowych jest pełna zgoda! - SĄ! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts