adam_mk 27.12.2021 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Jak przygłupy się ogarną to najdalej w 2023r wrócimy do "starej" normalności.Łobuzy z wielu instytucji pójdą do pierdla a zdrajcy pod trybunał stanu.No, jak się ich połapie zanim zwieją.A jak się nie ogarną - niech biorą trzecią, czwartą, piątą i kolejne dawki. To nie są szczepionki tylko preparat W TESTACH !!!W związku z procedurą testową niektórzy dostają PLACEBO (nawet o tym nie wiedząc)No, ale kwit "zaszczepienia" dostają nie na placebo a na preparat. Zwykle, dla dobrego liczenia, grupa kontrolna jest równie liczna jak testowa.Jeżeli się tak da, a ty się da!To teraz te cudowne doniesienia wypadałoby przeliczyć.Jedne zmniejszyć a inne zwiększyć O POŁOWĘ !No i wszystkie te obecne misterne tabelki - w pizdu!Mają rozmach, s. syny! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.12.2021 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Czy w komunikacie szpitala była informacja o "zakłutych", czy "zaszczepionych" ? Więc to chyba wyjaśnia sprawę, prawda ? Bolesławiec nie leży w Izraelu, więc informacja o czwartej dawce średnio mnie interesuje Bolesławiec jest daleko więc informacja o nim średnio mnie interesuje. Tu nic sprawy nie wyjaśnia i jak nie jesteś przedskolakiem to o tym wiesz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.12.2021 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Czyli zmarł NIEZASZCZEPIONY! Adam M. Nie znasz tematu. Nie udowadniaj swojej niewiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.12.2021 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Bolesławiec jest daleko więc informacja o nim średnio mnie interesuje. . Masz racje. Za to zauważyłem, że bardzo Cię interesują wiadomości z Izraela, bo często przytaczasz. Może tam masz bliżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.12.2021 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Ciężkie czasy dla konowałów ! Tną im kasę o połowę! https://www.termedia.pl/koronawirus/Rozne-stawki-za-leczenie-pacjenta-covidowego,40137.html Bankructwo zaglada im w oczy... Cholernie jestem ciekawy jak zmienią się statystyki. Bo żeby łapiduch "wyszedł na swoje" to muszą się zmienić! Pandemia nagle wygaśnie czy nastąpi tsunami stanów ciężkich? :lol: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.12.2021 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Nie znasz tematu. Nie udowadniaj swojej niewiedzy. Czytać umiesz? WIESZ CO PISZESZ?!!! Zakłuty 16 grudnia... Zmarł 18 grudnia - jak podajesz. TO ZNACZY ZMARŁ NIEZASZCZEPIONY! Dopiero co wkejałem definicję rządową - KTO JEST ZASZCZEPIONY. Te statystyki to można psu w dupę wsadzić. Kazdy liczy tak, jak mu wygdnie. KASA, misiu... KASA!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.12.2021 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Masz racje. Za to zauważyłem, że bardzo Cię interesują wiadomości z Izraela, bo często przytaczasz. Może tam masz bliżej.... Nie. Koszula mi bliższa! A wroga należy obserwować. Nie chcę aby mi ją zabrali. Kumasz? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.12.2021 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Czytać umiesz? WIESZ CO PISZESZ?!!! Zakłuty 16 grudnia... Zmarł 18 grudnia - jak podajesz. TO ZNACZY ZMARŁ NIEZASZCZEPIONY! Dopiero co wkejałem definicję rządową - KTO JEST ZASZCZEPIONY. Te statystyki to można psu w dupę wsadzić. Kazdy liczy tak, jak mu wygdnie. KASA, misiu... KASA!!! Adam M. Nie zamieszczaj dokumentów których nie rozumiesz. Nie zajmuj stanowiska w sprawach na których się nie znasz. Co znaczy określenie "zakłuty" ? Zdolny jesteś jeżeli wg twoich obliczeń między lipcem 2021 a 18 grudniem 2021 jest mniej niż 2 tygodnie!! Może masz "superakademicki" pomiar czasu bo: Kazdy liczy tak, jak mu wygdnie. Edytowane 27 Grudnia 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.12.2021 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Czytać umiesz? WIESZ CO PISZESZ?!!! Zakłuty 16 grudnia... Zmarł 18 grudnia - jak podajesz. TO ZNACZY ZMARŁ NIEZASZCZEPIONY! Dopiero co wkejałem definicję rządową - KTO JEST ZASZCZEPIONY. Te statystyki to można psu w dupę wsadzić. Kazdy liczy tak, jak mu wygdnie. KASA, misiu... KASA!!! Adam M. Ty nawet nie czytałeś o tym redaktorze, prawda ? Jak możesz pisać, że zmarł niezaszczepiony, skoro w lipcu przyjął J&J ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.12.2021 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Inne źródła podają informację że Carlos Tejada otrzymał szczepionkę Moderna 16 grudnia. Zmarł 18 grudnia o 1:58 w nocy. Nie jest prawdą to co https://www.bibula.com/?p=130147 napisała: Zmarł więc w kilka godzin po przyjęciu „szczepionki”. Zmarł nie kilka a kilkadziesiąt godzin po otrzymaniu szczepionki a nie "szczepionki". Nikt nie stwierdził, że atak serca był spowodowany otrzymaną szczepionką. Autorem sugestii jest Alex Berenson: the former New York Times reporter, Yale-educated novelist, avid tweeter, online essayist, and all-around pandemic gadfly. https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2021/04/pandemics-wrongest-man/618475/ To samo co bibuła zamieścił znany antyszczepionkowy portal https://legaartis.pl/blog/2021/12/26/kolejny-przypadek-naglej-smieci-dobe-po-przyjeciu-boostera/ bez podania źródła. Ciekawe kto od kogo skopiował tekst. Bibula od legaartis czy odwrotnie? A może autorem jest ktoś inne ? Nie Ty to tu wkleiłeś? Czy fotohobby ? Adam M. Edytowane 28 Grudnia 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.12.2021 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Ty nawet nie czytałeś o tym redaktorze, prawda ? Jak możesz pisać, że zmarł niezaszczepiony, skoro w lipcu przyjął J&J ? Mam go gdzieś! A zmarł niezaszczepiony, jeśli wierzyć w to, co wkleiliście. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.12.2021 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Nie Ty to tu wkleiłeś? Czy fotohobby ? Adam M. Mam go gdzieś! A zmarł niezaszczepiony, jeśli wierzyć w to, co wkleiliście. Adam M. Rozum misu, rozum... Może do tego szczypta pomyślunku i logiki. Warto czytać artykuł który się komentuje Tejada w lipcu br. przyjął „szczepionkę” firmy Johnson&Johnson, z czego publicznie wyraził swoją radość na Instagramie publikując świadectwo zaszczepienia. „Dziękuję naukowcom i medycznym specjalistom, którzy chronią nas przed Covid, i za to że mogłem [szczepiąc się] ochronić swoją rodzinę.” – pisał. https://www.bibula.com/?p=130147 To że masz tam gdzie masz to u ciebie normalne. Brak kultury to u ciebie też normalne. Szkoda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.12.2021 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Inne źródła podają informację że Carlos Tejada otrzymał szczepionkę Moderna 16 grudnia. Zmarł 18 grudnia o 1:58 w nocy. Nie jest prawdą to co https://www.bibula.com/?p=130147 napisała: Zmarł więc w kilka godzin po przyjęciu „szczepionki”. Zmarł nie kilka a kilkadziesiąt godzin po otrzymaniu szczepionki a nie "szczepionki". Nikt nie stwierdził, że atak serca był spowodowany otrzymaną szczepionką. Bez komentarza. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.12.2021 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Tu jest kwiatuszek!CZYTAĆ PUKI JESZCZE SIĘ DA BO W WIELU MIEJSCACH JUŻ ZNIKNĄŁ!!! https://paradyzja.com/dziennikarka-dociera-do-tajnego-dokumentu-tylko-w-ciagu-pierwszych-trzech-miesiecy-pfizer-zarejestrowal-158-000-nopow-i-1223-zgony/ Wiarygodność duża bo to dane od Pfaizera.Oryginał...https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf Adam M. Edytowane 28 Grudnia 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.12.2021 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) https://www.rmf24.pl/nauka/news-prof-pyrc-w-rmf-fm-ta-wiosna-moze-byc-katastrofalna,nId,5731376#crp_state=1 tu jest nawet w miarę obiektywny artykuł/wywiad. ten fragment zacytowałem z dedykacja dla gawel i kulibob ....... Trochę mnie to dziw dlaczego kieruje ten artykuł do mnie jako do głównego odbiorcy? Bardzo ciekawy napisany w łagodnym tonie anty skrajnie foljarskim. Tylko jestem złym odbiorca ponieważ cały problem rozpatruję z punktu korzyści osobistych. Przed szczepinim szacowałem czy więcej zyskam czy stracę . W przypadku populacji niema znaczenia ich strata ważny jest mój zysk. To nie jest fanatyzm "za mordę i pod igłę" to wyrachowanie. Ten wywiad w ogóle nie trafia w mój punk widzenia ale jest bardzo fajnie napisany Nigdy nie negowąłemw witaminy D sam ją stosuje od początku pandemii element zwiększający szanse. Problemem są ludzi i to że mają wywalone. Ten co się nie zaszczepi "ten foljarz" prawdopodobnie się nie przetestuje , prawdopodobnie będzie łaził chory do sklepu, roboty... nigdy nie zastosuje DDMbo poco trzymać dystans od człowieka ? Cóż ja jestem za selekcją i pewni udzie powinni odpaść z puli genów widać kto jest słabym ogniwem ponieważ ma problemy z logicznym rozumowaniem. Nigdy nie warto ponosić ryzyka jeśli niema z tego korzyści. Ale jeśli koszt jest znikomy a potencjalny zysk ogromny to warto. Zawsze warto i w każdej dziedzinie Edit: Tylko dziwi mnie dlaczego jednostki nie mają celu zbieżnego z moim ponieważ ten punkt widzenia jest dobry nawet dla foljarza. Tylko z punktu widzenia foljarza powinno być zaszczepcie cały świat ale bezemnie. Edytowane 28 Grudnia 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 28.12.2021 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Ciężkie czasy dla konowałów ! Tną im kasę o połowę! https://www.termedia.pl/koronawirus/Rozne-stawki-za-leczenie-pacjenta-covidowego,40137.html Bankructwo zaglada im w oczy... Cholernie jestem ciekawy jak zmienią się statystyki. Bo żeby łapiduch "wyszedł na swoje" to muszą się zmienić! Pandemia nagle wygaśnie czy nastąpi tsunami stanów ciężkich? :lol: Adam M. Już dawno powinni to uporządkować, było by nieco bardziej wiarygodnie. Bo wpisywali covid komu się da. Tak jak przed pandemią fizycznie wypisywali ludzi jak najszybciej, a w papierach jeszcze sobie ze 2 dni leżeli... aby NFZ im refundował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.12.2021 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Tu jest kwiatuszek! CZYTAĆ PUKI JESZCZE SIĘ DA BO W WIELU MIEJSCACH JUŻ ZNIKNĄŁ!!! https://paradyzja.com/dziennikarka-dociera-do-tajnego-dokumentu-tylko-w-ciagu-pierwszych-trzech-miesiecy-pfizer-zarejestrowal-158-000-nopow-i-1223-zgony/ Wiarygodność duża bo to dane od Pfaizera. Oryginał... https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf Adam M. Najfajniej jest, jak sie Adam budzi i linkuje coś, coś kto inny wrzucał tu już trzy tygodnie temu i to jeszcze z krzykiem: CZYTAĆ PUKI JESZCZE SIĘ DA BO W WIELU MIEJSCACH JUŻ ZNIKNĄŁ!!! Edytowane 28 Grudnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 28.12.2021 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Przesłanie Arcybiskupa Viganò do Narodu Amerykańskiego Drodzy Amerykanie, Drodzy Przyjaciele! Od dwóch lat na całym świecie dokonywany jest globalny zamach stanu, planowany od pewnego czasu przez elitarną grupę spiskowców zniewolonych działaniami międzynarodowej finansjery. Przewrót ten był możliwy dzięki wykorzystaniu zjawiska nadzwyczajnej pandemii, która opiera się na istnieniu wirusa, którego śmiertelność jest niemal analogiczna do śmiertelności każdego innego sezonowego wirusa grypy, na delegitymizacji i zakazie skutecznych metod leczenia oraz na dystrybucji eksperymentalnego serum genowego, które jest oczywiście nieskuteczne i które również w oczywisty sposób niesie ze sobą niebezpieczeństwo poważnych, a nawet śmiertelnych skutków ubocznych. Wszyscy wiemy, jak bardzo media głównego nurtu przyczyniły się do wsparcia obłąkańczej narracji o pandemii, jakie interesy wchodzą w grę i jakie są cele tych ludzi. Dla przypomnienia, są to: zmniejszenie światowej populacji, uczynienie tych, którzy przeżyją, chronicznie chorymi oraz narzucenie form kontroli, które naruszają podstawowe prawa i naturalne wolności obywateli. Pomimo tego, dwa lata po rozpoczęciu tej groteskowej farsy, która pochłonęła więcej ofiar niż wojna i zniszczyła tkankę społeczną, gospodarki narodowe i podstawy państwa prawa; nadal nic się nie zmieniło w polityce państw i ich reakcji na tak zwaną pandemię. https://www.bibula.com/?p=130130 Ciekawe... Dobrze wie co gada , jego szef zresztą wie jeszcze lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 28.12.2021 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Ciężkie czasy dla konowałów ! Tną im kasę o połowę! https://www.termedia.pl/koronawirus/Rozne-stawki-za-leczenie-pacjenta-covidowego,40137.html Bankructwo zaglada im w oczy... Cholernie jestem ciekawy jak zmienią się statystyki. Bo żeby łapiduch "wyszedł na swoje" to muszą się zmienić! Pandemia nagle wygaśnie czy nastąpi tsunami stanów ciężkich? :lol: Adam M. Bo tak po prawdzie jak by odebrać dodatkową kasę za tak zwany covid konowałom oraz a może głównie dziennikarzom to mamy po pandemi w ciągu miesiąca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.12.2021 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Dobrze wie co gada , jego szef zresztą wie jeszcze lepiej . Myślisz, że sami "to" stworzyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts