Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1,5h

mnie interesują fakty anie kim on jest.

Sprawdź w ulotce, czy osobowość mnoga występuje jako możliwy NOP? Jeżeli nie - zgłoś.

Tak jestem mięsem i tylko moje mięso mnie interesuje. I raczej niewielu tak ltwo zaadaptowało się do tych warunków.

System mnie nie wydymał ja pobieram z sytemu więcej niż wkładam,, Jeśli dożyje emerytury to prawdopodobnie wyjmę swój wkład z nawiązką..

Płacę małe podatki , żadne lub odroczone w "nieskończoność" ilu z działalnością czy na etacie tak ma.

Z mojego punktu widzenia system sam się dyma a ja kożystam ze większość to idioci.

Sądzisz że będę pierwszy do wydymania czy ostatni? Może inaczej wszyscy jesteśmy dymani ale ja przyjmę małego c***

Mało mnie interesuje co wkładasz i wyjmujesz, gdzie i skąd. Niewiele zrozumiałeś z mojego wpisu. Ale też nie Ciebie traktuję jako docelowego adresata tego co piszę...

Fajny link i wszystko wydaje się być w porządku i rzetelnie.

Ale gdyby nie jeden malutki fakt, że służba zdrowia za pacjenta covidowego dostaje znacznie lepsze pieniążki i wpisuje to po prostu gdzie się da. To by można było w to wierzyć.

Problem w tym, że prawdy nie da się chyba nigdzie wygrzebać.

Jedno jest pewne, szczepienie to nie lekarstwo na covid. Wszczepienie całej naszej populacji i tak nie da nam nic... covid wciąż będzie istniał. Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że trzeba się już pogodzić z tym?

Stwierdzona śmiertelność wirusa jest tak niska, że jak ktoś chce to wszystko udowadnia.

To, że są szczepionki skuteczne i to, że nic nie dają.

Nawet pro szczepionkowcy którzy biegli z łokciami po szczepionki 1 i 2 już zaczynają zastanawiać się czy aby na pewno ktoś ich w ... nie robi z tą pandemią i skutecznością obiecanek cacanek.

Sądzisz, że WOLF to pseudonim? To już grali w jakimś filmie :cool:

w całym tym zakłamanym świecie uderza jedna rzecz. mianowicie to, że we wszelakich oficjalnych mediach występuje tylko jedna narracja... proszczepionkowa. zwolennicy szczepień są w mniejszości, ale to tylko oni brylują we wszelakich środkach przekazu.

ale nawet jeśli nie byliby w mniejszości tylko załóżmy pół na pół to i tak przeciwnicy nie mają prawa zaistnieć w oficjalnej narracji. tak działa zamordystyczny terroryzm szczepionkowy. zesrany ze strachu dziennikarz w kółko gada co mu każą na wizji.

w całym tym zakłamanym świecie uderza jedna rzecz. mianowicie to, że we wszelakich oficjalnych mediach występuje tylko jedna narracja... proszczepionkowa. zwolennicy szczepień są w mniejszości,.

Rozumiem, że ta znacząca większość ZASZCZEPIONYCH dorosłych Polaków to antyszczepionkowcy ?

Zaszczepieni siłą ?

:)

Rozumiem, że ta znacząca większość ZASZCZEPIONYCH dorosłych Polaków to antyszczepionkowcy ?

Zaszczepieni siłą ?

:)

bo pęknę ze śmiechu. a nie wiesz, że miliony polaków się zaszczepiło bo bało się tego terroru? groźba wywalenia z pracy, niemożność korzystania z restauracji, kin, barów... zastanawiam się czy jesteś taki naiwny czy taki obłudny.

Doprawdy ?

Do której restauracji cię nie wpuścili ?

Na jaki seans ? Bo ja regularnie jadam z rodziną w restauracji, czasem chodzimy do kina.

Syn nie jest szczepiony, nigdy nie miał problemów z wejściem

Zastanawiam się czy jesteś taki naiwny czy taki obłudny.

Na >200 zaszczepionych osób, które znam osobiście, 5 osób zaszczepiło się, aby wyjechać za granice latem.

I - co musisz przyznać - nie zrobili tego na skutek TERRORU, tylko z własnej woli, żeby mieć święty spokój z testami.

Gdyby byli antyszczepami nawet nie pomyśleliby o takim rozwiązaniu.

Żal mi Ciebie, bo żyjesz na tej granicy województw w przekonaniu, że mieszkasz w zamordystycznym kraju gdzie władza terroryzuje mieszkańców.

Już mnie Twoje wpisy nie dziwią.

Edytowane przez fotohobby