Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odpowiedź jest banalna. Bo mogłem. Odniosłem się tylko do jednego zdania, co zaznaczyłem wielokropkiem.

Nawet to moje zdanie mówi o leczeniu się. A artykuł, który linkujesz zaleca konsultacje lekarskie i nie ignorowanie sytuacji. Dokładne przeciwieństwo działań, które ja opisywałem.

Gdzie ten link do Lanceta? Bo pismaki często nie rozumieją co tłumaczą. Zwłaszcza w tak "szanowanych" źródłach. A sam przywołuje źródła inne, niż Lancet - czyli zabawa w głuchy telefon.

Autor: Paweł Zdziarski

Źródło: DoRzeczy.pl, rmf24.pl

Naprawdę nie masz nic z szanowanych źródeł? Same ścieki linkujesz...

Żal że NOP zabrał umiejętności wyszukiwanie z wyszukiwarki (Nop redukcji IQ?)zatem z tekstu zalinkowanego :

We wnioskach publikacji zatytułowanej "Considerations in boosting COVID-19 vaccine immune responses", specjaliści piszą, że "potrzebna jest uważna i jawna analiza napływających danych tak, by decyzje były powodowane wiarygodnymi przesłankami naukowymi, a nie politycznymi"

w google wklejamy : "Considerations in boosting COVID-19 vaccine immune responses"

i otrzymujemy wyniki :

https://www.google.com/search?client=opera&q="Considerations+in+boosting+COVID-19+vaccine+immune+responses"&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

I pierwsza pozycja https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02046-8/fulltext

Trochę rozumu i wysiłku i mamy efekt poważne źródło. Ale cóż, kłutym tylko wysiłek został

Dla odwrócenia złowrogich tendencji i nopów spróbuj zrozumieć :

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

i te niewiarygodne źródła z linkami...... te na niebiesko :p

https://bialczynski.pl/2021/12/30/1-skutecznosc-naturalnego-ukladu-immunologicznego-na-covid-wynosi-w-okresie-obserwacji-14-miesiecy-99-7-2-co-laczy-tvn-pfizera-moderne-i-johnsonjohnson-wlasciciele/

https://www.odkrywamyzakryte.com/popularny-naproksen-skutecznie-zwalcza-wirusy/

To drugie ważne pozwli wam nie trafić pod łapy konowałów z procedurami. TANIO

Nawet to moje zdanie mówi o leczeniu się. A artykuł, który linkujesz zaleca konsultacje lekarskie i nie ignorowanie sytuacji. Dokładne przeciwieństwo działań, które ja opisywałem.

Więc sprawa sprowadza się do tego kto ma racje.

Dlatego napiszę, że tak masz rację, nie powinienem interpretować tego co napisałeś w dowolny sposób.

Podsumowując. informacje która chciałem przekazać grupie przekazałem, Ty ją nagłośniłeś za co dziękuje, do tego przyznałem Ci rację, więc sprawę uważam za zamkniętą.

Masz kredyt?

Zamierzałem bankowy , ale cięgiem próbują namówić :p . Zero kredytu zaufania u Kuliboba, nawet linka nie chcesz otworzyć smuci :sick:

Ale sens taki że niewolnik bankowy daje majątek i ciało ty z kłuciem dusze oddałeś za iluzję bezpieczeństwa

Edytowane przez gnago

Zamierzałem bankowy , ale cięgiem próbują namówić :p . Zero kredytu zaufania u Kuliboba, nawet linka nie chcesz otworzyć smuci :sick:

Ale sens taki że niewolnik bankowy daje majątek i ciało ty z kłuciem dusze oddałeś za iluzję bezpieczeństwa

Linka nie otworze bo tam pewnie virus z bioczipami czycha.

Gdybym uważał że szczepienia to nie mój interes to bym ich nie użyłł.Gdyby stosunek zysku do ryzyka był marny to bym tego nie przyjął.

Duszy niema jestem jednym z ostatnich w kolejce do niewoli.

Ale niewolnik, nie myśli, tyra i umiera.On widzi że maseczka wolność zabiera a kajdanów swoich nie widzi:)

Linka nie otworze bo tam pewnie virus z bioczipami czycha.

Gdybym uważał że szczepienia to nie mój interes to bym ich nie użyłł.Gdyby stosunek zysku do ryzyka był marny to bym tego nie przyjął.

Duszy niema jestem jednym z ostatnich w kolejce do niewoli.

Ale niewolnik, nie myśli, tyra i umiera.On widzi że maseczka wolność zabiera a kajdanów swoich nie widzi:)

Czystą prawdę napisałeś uważasz jedynie, szkoda że niezgodnie z prawdą . Ale uważać możesz dalej, twoja wolna wola. Ale na wszelki wypadek nie polegaj tylko na kłuciu wydaj ten równoważnik najtańszej półlitrówki w gotówce na naproksen. Bo: przezorny ubezpieczony jak rzekła Balbina nakładając prezerwatywę na kij od szczotki

"Ponadto w badaniu wykazano, że podczas terapii Naproksenem, po godzinie od podania leku, ilość wirusa w zakażonych tkankach pęcherzyków płucnych, spadła nawet o 73-82%.

Lek działa nie tylko na wirusa Covid, ale także ma działanie przeciwwirusowe na wirusy grypy typu A oraz B.

Wynika z tego, że przyjmowany Naproksen w okresie zarażenia słynnym wirusem oraz grypą bierze udział w redukcji procesu zapalenia, namnażania i rozprzestrzeniania się wirusów w organizmie człowieka."

Edytowane przez gnago

Trudno nazwać to skakaniem, ale obserwować zamknięty światek, pod rządami kowidian, warto. Maseczki i potrójne wyszczepienie dały efekt w postaci kolejnych infekcji. Jeżeli ktoś nie wie, to może przeczytać, że dwa razy testować człowieka trzeba, żeby wiedzieć czy kaszle na cowida, czy tak zwyczajnie i może kichać na wszystko z góry :popcorn:

https://sport.interia.pl/skoki-narciarskie/news-jakub-wolny-i-pawel-wasek-chorzy-nie-mieli-sily-rozmawiac-z-,nId,5748735

i otrzymujemy wyniki :

https://www.google.com/search?client=opera&q="Considerations+in+boosting+COVID-19+vaccine+immune+responses"&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

I pierwsza pozycja https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02046-8/fulltext

]

Although the idea of further reducing the number of COVID-19 cases by enhancing immunity in vaccinated people is appealing, any decision to do so should be evidence-based and consider the benefits and risks for individuals and society. COVID-19 vaccines continue to be effective against severe disease, including that caused by the delta variant.

no i to jest pożyteczna informacja, a śmiertelność w Polsce i np Hiszpanii tylko ją potwierdza

rozpaczliwa negacja rzeczywistości

Rozumiem że nie pasuje do twych przekonań, tu wyrażanych mimo że podane przypadki tego patologa i aferałą są prawdziwe, to negujesz widoczne podobieństwa.

Nop absorbcji propagandy blokuje ci analizę czy to wredne boty te które nie istnieją:p

Źle rozumujesz.

Dyrektor Instytutu Patologii Peter Schirmacher opublikował swoje spostrzeżenia i apelował o dalsze badania.

Normalna rzecz, działa prawidłowo.

Szumowski to były minister który nie sprawdził się jako minister.

Można przypuszczać że jest lepszym biznesmenem niż ministrem. Może jest dobrym lekarzem.

Szumowski nie został wyciszony. Ukręcił swoje dal swoich i podziękował.

Porównanie Petera Schirmachera do Szumowskiego jest obrazą dla tego pierwszego.

Może to zrozumiesz.