Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie odpowiedziałeś na pytanie, tylko zadałeś swoje. Powtórzę więc: A co, jeśli to prawda?

To nie jest prawda.

Jak chcesz to mogę tobie zadać podobnie głupie pytanie z postawioną tezą tylko będzie na takim samym głupim poziomie.

I będziesz mógł zaprzeczać a i tak zapytam "a co powiesz jeśli jest to prawda" .

Przedstaw dowody na to że to jest prawda i będziemy mogli dyskutować.

To nie jest prawda.

Jak chcesz to mogę tobie zadać podobnie głupie pytanie z postawioną tezą tylko będzie na takim samym głupim poziomie.

I będziesz mógł zaprzeczać a i tak zapytam "a co powiesz jeśli jest to prawda" .

Przedstaw dowody na to że to jest prawda i będziemy mogli dyskutować.

To nie jest postawiona teza a pytanie jest proste: nie pytam o to czy to prawda, tylko co byś powiedział, gdyby okazało się, że to jest prawda?

Potrafisz choć raz odpowiedzieć na proste pytanie?

Nie odpowiedziałeś na pytanie, tylko zadałeś swoje. Powtórzę więc: A co, jeśli to prawda?

Żeby się przekonać co, to ci "mocni zza klawiatury" powinni zamiast pisać obelgi powiadomić prokuraturę.

Ale oni wolą powyzywać i poprawić sobie tym nastrój...

To nie jest postawiona teza a pytanie jest proste: nie pytam o to czy to prawda, tylko co byś powiedział, gdyby okazało się, że to jest prawda?

Tom, co byś powiedział gdyby ktoś twierdził, że jesteś idiotą?

Nie pytam czy to prawda. Pytam tylko co byś powiedział gdyby okazało się to prawdą.

Odpowiedz proszę na tak proste pytanie.

Nie okaże się prawdę więc nie siej kolejnej głupoty.

A co powiesz jeżeli okaże się że kula ziemska jest płaska :D

A co powiesz jeżeli okaże się że jesteś ruskim botem?

Trochę w stylu botów odpowiadasz . :)

PS Możliwe że nie rozumiesz poniższych stwierdzeń:

"Mordercy, faszyści, ludobójcy, którzy zabijają dla pieniędzy"

i dlatego nawijasz jak bot.

Edytowane przez d7d

Tom, co byś powiedział gdyby ktoś twierdził, że jesteś idiotą?

Nie pytam czy to prawda. Pytam tylko co byś powiedział gdyby okazało się to prawdą.

Odpowiedz proszę na tak proste pytanie.

To akurat jest proste, zaczął bym zastanawiać się jak doszło do tego, że zostałem idiota i jak to zmienić.

Widzisz, to jest tak: powiesz głupiemu, że jest głupi to się obrazi, powiesz mądremu to zacznie się zastanawiać o co chodzi.

Nie okaże się prawdę więc nie siej kolejnej głupoty.

A co powiesz jeżeli okaże się że kula ziemska jest płaska :D

A co powiesz jeżeli okaże się że jesteś ruskim botem?

Trochę w stylu botów odpowiadasz . :)

PS Możliwe że nie rozumiesz poniższych stwierdzeń:

"Mordercy, faszyści, ludobójcy, którzy zabijają dla pieniędzy"

i dlatego nawijasz jak bot.

Czyli nie dopuszczasz myśli, że ktoś zabija dla pieniędzy? Nie było w historii takich przypadków? I sądzisz, że nie ma takich ludzi na świecie?

Czyli nie dopuszczasz myśli, że ktoś zabija dla pieniędzy? Nie było w historii takich przypadków? I sądzisz, że nie ma takich ludzi na świecie?

Prawdopodobieństwo znikome.

Natomiast jakie by nie było, to wysuwanie takich oskarżeń pod adresem osób, które nie zostały osądzone podlega pod KK, jest penalizowane, więc powinno być scigane i karane

Tak, są takie przypadki.

Nawet udowodnione, później były procesy i kara.

Są tez przypadki nieudowodnione i nie było procesu i kary.

Przypadki znane nawet we współczesnej historii.

Wyjaśnij jeszcze czy to jest oddzielny zbiór

"Morderców którzy zabijają dla pieniędzy"

"faszystów którzy zabijają dla pieniędzy"

"ludobójców którzy zabijają dla pieniędzy"

czy muszą być jednocześnie mordercami i ludobójcami i do tego faszystami?

To akurat jest proste, zaczął bym zastanawiać się jak doszło do tego, że zostałem idiota i jak to zmienić.

Widzisz, to jest tak: powiesz głupiemu, że jest głupi to się obrazi, powiesz mądremu to zacznie się zastanawiać o co chodzi.

Optymistyczne dla siebie przyjąłeś założenie... "zaczął bym się zastanawiać..."

Sądzę, że może byś się nie obraził ale byś się nie zgodził :)

A było takich od liku , byli Austriacy w szeregach SS wykształceni z tytułami szlacheckimi byli też lekarze , ale chyba zapomnieli o tym , Tom1000k widać niektórym propaganda zamkła logikę i dociekliwość oraz wykształciła bezgraniczne zaufanie a to prosta droga do tragedi niestety.

Prawdopodobieństwo znikome.

Natomiast jakie by nie było, to wysuwanie takich oskarżeń pod adresem osób, które nie zostały osądzone podlega pod KK, jest penalizowane, więc powinno być scigane i karane

Tak samo powinno być karane dopuszczenie do szczepień preparatem bez zakończonych badań nie prawdaż ? w tą stronę też to powinno działać chyba się zgodzisz ?

Tak samo powinno być karane dopuszczenie do szczepień preparatem bez zakończonych badań nie prawdaż ? w tą stronę też to powinno działać chyba się zgodzisz ?

Ja wiem, że masz słabą pamięć (zakład), ale nie raz podawany były tutaj harmonogram badań (np Pfizera) jakie przeprowadzono przed wprowadzeń szepionek na rynek.

Ja wiem, że masz słabą pamięć (zakład), ale nie raz podawany były tutaj harmonogram badań (np Pfizera) jakie przeprowadzono przed wprowadzeń szepionek na rynek.

Mnie nie interesuje harmonogram ja pytam czy został zakończony etap wszystkich badać ? nie nie został więc o tym mowa