kemot_p 06.02.2022 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 A moja żona, też w służbie zdrowia,jako sekretarka medyczna(...) Aha, czyli to jest to Twoje "medyczne" źródło informacji o covidzie Może jeszcze palaczom w szpitalach powinni dać dodatek covidowy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.02.2022 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Aha, czyli to jest to Twoje "medyczne" źródło informacji o covidzie Może jeszcze palaczom w szpitalach powinni dać dodatek covidowy, co? Brat o podejściu fojarskim to raczej też nie jest dobre źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 06.02.2022 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Raczej zdroworozsądkowe. Foliarstwo to wiara w teorie spiskowe, również w wirusa który miał spowodować zagładę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.02.2022 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Prosimy uczestników dyskusji o refleksję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 06.02.2022 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Prosimy uczestników dyskusji o refleksję. Jakichś konkretnych macie na myśli? czy to takie redakcyjne "słowo na niedzielę" dla wszystkich, którzy "udzielają się" w tym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.02.2022 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Raczej zdroworozsądkowe. Foliarstwo to wiara w teorie spiskowe, również w wirusa który miał spowodować zagładę Mamy rożne definicje zdroworozsądkowego podejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.02.2022 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Prosimy uczestników dyskusji o refleksję. Nie banując Szurów propagujących śmierć przykładacie do tego łapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 06.02.2022 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 od tygodnia jestem chory na covida. przechodzę to jak mocną grypę. kaszel katar dreszcze osłabienie. troche już przechodzi ale nadal leżę pod kołdrą poce się i odpoczywam. zaraziłem kilka osób dookoła. bo w pierwszym dniu myślałem że to zwykłe przeziębienie i zlekceważyłem. dodam że pol roku temu miałem dwie szczepionki phizera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 06.02.2022 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Nie banując Szurów propagujących śmierć przykładacie do tego łapę Ja tobie bym bana strzelił na 6 miesięcy za te bzdury które wypisujesz od samego początku , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 06.02.2022 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 od tygodnia jestem chory na covida. przechodzę to jak mocną grypę. kaszel katar dreszcze osłabienie. troche już przechodzi ale nadal leżę pod kołdrą poce się i odpoczywam. zaraziłem kilka osób dookoła. bo w pierwszym dniu myślałem że to zwykłe przeziębienie i zlekceważyłem. dodam że pol roku temu miałem dwie szczepionki phizera Ja żadnej tak zwanej protoszczepionki nie przyjąłem i nie przyjmę a moje chorowanie trwało niespełna 1 dzień gorączki nic poza tym to obecnie , żona miała w grudniu i nie dostałem tego , wg mnie przerost formy nad treścią i to zauważono już chyba bo po kolei coraz więcej krajów wycofuje wszystkie wariactwa o czym u nas jakoś mało się mówi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.02.2022 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Ja tobie bym bana strzelił na 6 miesięcy za te bzdury które wypisujesz od samego początku , Za wspieranie gospodarki, walkę o zdrowie i życie ludzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.02.2022 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Ja żadnej tak zwanej protoszczepionki nie przyjąłem i nie przyjmę a moje chorowanie trwało niespełna 1 dzień gorączki nic poza tym to obecnie , żona miała w grudniu i nie dostałem tego , wg mnie przerost formy nad treścią i to zauważono już chyba bo po kolei coraz więcej krajów wycofuje wszystkie wariactwa o czym u nas jakoś mało się mówi . Bo w cywilizowanych krajach masz wysokie wyszczepinie i szkodliwość covida znacznie spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.02.2022 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) Pierdoły na resorach dobrze wiesz więc nie udawaj durnia , to polityka a nie gospodarka kiedy ty chłopie otrzeźwiejesz ? wyjdź z letargu medialnego . To mój interes anie poityka . Mediami (tv) się nie interesuje.Interesuje mnie jak tu parę złotych więcej wycisnąć. Tematy główne ile RPP podniesie stopy im więcej tym lepiej. i czy ruski zatakują Ukrainę tak to dobrze (tanie zakupy) nie też dobrze (mniejsze ryzyko). Obecny stan jest zły niepewność. Codo covida anty DDM anty szczepionkowcy to zło, szkodniki i nic więcej Edytowane 6 Lutego 2022 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 06.02.2022 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 To mój interes anie poityka . Mediami (tv) się nie interesuje.Interesuje mnie jak tu parę złotych więcej wycisnąć. Tematy główne ile RPP podniesie stopy im więcej tym lepiej. i czy ruski zatakują Ukrainę tak to dobrze (tanie zakupy) nie też dobrze (mniejsze ryzyko). Obecny stan jest zły niepewność. Codo covida anty DDM anty szczepionkowcy to zło, szkodniki i nic więcej Ruski maja w dupie Ukrainę , to jankesom zależy aby tam ferment był wszak jedwaby szlak tam miał iść a to straty niepoczytane więc myśleć myśleć , zablokować dostawy wszelkimi możliwymi sposobami , Gdzie jankesy tam tysiące istnień,Libia,Irak,Syria i tak dalej nie wspomnę o emigrantach , o covid też szło by porozmawiać ale kogo to interesuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom1000k 06.02.2022 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Prosimy uczestników dyskusji o refleksję.Refleksja jest taka, że cenzura usuwa posty, w których nie było nic złego, tylko o tym że d2d, fotohobby i kaizen pracują tu na zmiany w obronie pandemii. Panowie, dobrze płacą przynajmniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 06.02.2022 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Refleksja jest taka, że cenzura usuwa posty, w których nie było nic złego, tylko o tym że d2d, fotohobby i kaizen pracują tu na zmiany w obronie pandemii. Panowie, dobrze płacą przynajmniej? Wiesz jak to działa , wszystkie media dostają milionowe granty na szerzenie grozy covidowej , nie wiem czy to forum też dostaje a jeśli nie to aby się nie narażać na krytykę przynajmniej i tak źle i tak źle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.02.2022 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Ruski maja w dupie Ukrainę , to jankesom zależy aby tam ferment był wszak jedwaby szlak tam miał iść a to straty niepoczytane więc myśleć myśleć , zablokować dostawy wszelkimi możliwymi sposobami , Gdzie jankesy tam tysiące istnień,Libia,Irak,Syria i tak dalej nie wspomnę o emigrantach , o covid też szło by porozmawiać ale kogo to interesuje . korwinowe mundrości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 06.02.2022 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 korwinowe mundrości? Logiką się posługuj a nie propagandą , tego pierwszego brakuje nam najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.02.2022 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Logiką się posługuj a nie propagandą , tego pierwszego brakuje nam najbardziej . Ja się posługuję logiką to ty masz z tym problem i to ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.02.2022 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) Jaka ta twoja logika to obserwuję od prawie 2 lat jednym słowem żenada . Wystarczy spojrzeć na twój awatar. Ja się z konfy wyleczyłem poza paroma słusznymi ideami to intelektualne dno Edytowane 7 Lutego 2022 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts