Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"HA" to wg Ciebie tlenek grafenu posiada wykluczające się właściwości?

Może zależy to od labolatorium i badaczy?

W jednym "tnie" w drugim "oblepia" ;)

dawaj te wykluczające się właściwości :lol2: Synu, ojcu , uczniu, sąsiedzie, mędrku i to wszystko w jednej osobie. Pewnie w niepomierne zdziwienie wprawia cie zwykła woda raz wiaderko takiej moczy, a zimą ta sama woda z wiaderka potrafi zabić, odpowiednio podgrzana mogłaby cię obłupić ze skóry. Już jarzysz, czy dłużej wyjaśniać rzeczywistość? :D

Namawiam odśwież sobie info spod podanych linków , bo kreujesz się na .......

Nie wiem jak w Jankesowie u na do "ofiar covida" będą wysyłane esemesy przypominające o tzw. przypominającym kłuciu.. No kiedyś było jasne na grypę co sezon teraz co kilka miesiecy , potem raz w miesiącu. Zyski rosną , a frajerstwo kłutych również . Ale dalej za darmo

Edytowane przez gnago

Popatrz, po prostu, na takie proste informacje.

Może ogarniesz... ??

Weekly Trends

World

"Deaths in the last 7 days" i "Deaths i preceding 7 days"

Polska na mało zaszczytnym 3 miejscu na świecie w liczbie zgonów.

Pierwsze miejsce USA, drugie Rosja a trzecie Polska (niestety).

Indie 4 miejsce, Niemcy 5 miejsce, Portugalia 39 miejsce, Szwecja 71 miejsce.

https://www.worldometers.info/coronavirus/weekly-trends/#weekly_table

tak tak, ciekawe kto na przykład finansuje Indie w kwestii tych testów covidowych u zmarłych skoro po miastach rankiem ściąga się setki zwłok zmarłych na ulicach. Żadnego z tych osób nie stać było na lekarza, a tu nagle full wypas :lol2: Nie prościej zakwalifikować takiego do ofiar covida bez nadmiernych wydatków

nie idiioci tylko zmanipulowani !!!

To jeden z ujemnych stron kłucia, NOP redukcji IQ i zaniku logiki u kłutych w konfrontacji z pandemiczną propagandą, QA jak taki dostanie jeszcze osobistego esmsa . A parę lat temu śmiali się z frajerów kupujących okazyjnie w promocji z gwarantowanym upominkiem : garnki pościel czy cud urządzenia

dawaj te wykluczające się właściwości :lol2: Synu, ojcu , uczniu, sąsiedzie, mędrku i to wszystko w jednej osobie. Pewnie w niepomierne zdziwienie wprawia cie zwykła woda raz wiaderko takiej moczy, a zimą ta sama woda z wiaderka potrafi zabić, odpowiednio podgrzana mogłaby cię obłupić ze skóry. Już jarzysz, czy dłużej wyjaśniać rzeczywistość? :D

Namawiam odśwież sobie info spod podanych linków , bo kreujesz się na .......

Nie wiem jak w Jankesowie u na do "ofiar covida" będą wysyłane esemesy przypominające o tzw. przypominającym kłuciu.. No kiedyś było jasne na grypę co sezon teraz co kilka miesiecy , potem raz w miesiącu. Zyski rosną , a frajerstwo kłutych również . Ale dalej za darmo

Jestem pełen podziwu dla Twej wszechstronnej wiedzy na wiele tematów (szczególnie wiedzy medycznej oraz chemicznej) :)

Uważaj by Cię coś nie "oblepiło" "tnąc" zarazem, gdyż jak wiemy "szczepionką można się zarazć" (o czym poinformował swego czasu forumowicz stos w tym temacie) ;)

Powodzenia w dalszym odkrywaniu kolejnych spisków.

Jestem pełen podziwu dla Twej wszechstronnej wiedzy na wiele tematów (szczególnie wiedzy medycznej oraz chemicznej) :)

Uważaj by Cię coś nie "oblepiło" "tnąc" zarazem, gdyż jak wiemy "szczepionką można się zarazć" (o czym poinformował swego czasu forumowicz stos w tym temacie) ;)

Wiem , wielu nawet na tym forum przyłapałem na próbach ubóstwienia imputujących mi wszechwiedzę. I jakich spisków relacje linki od uznanych naukowców nazywasz spiskami Zajmij się lepiej "ciemną flotą" część jego członków tej formacji pewnie urlop robi sobie na Florydzie :p albo stargate bezpośrednio na Marsa :D

I rada, pisz o tym na czym się znasz.

A stos stwierdza znany fakt że kłujki z wymuszoną odpowiedzią immunologiczną nie radzą sobie z eliminacją zakażenia u nosiciela i zakażeniem innych osób.

A takie stare np: gruźlicze bez problemu chronią przez dekady. Pewnie dlatego że producent był pewien tamtych szczepionek że dawał gwarancję . A producenci kłujek takiej nie dają , ba wymusili na rządach ustawodawcach bezkarność w tej mierze jak i wykonujących funkcje kata również. Bo wciskają kit i nie wiadomo co i na co.

Edytowane przez gnago

Mało tego, jak informuje jeden z portali, przytaczanych tu przez @gnago, ów morderczy grafen rozpylany jest przez samoloty i osadza się na szybach okien dachowych i parapetach.

Mycie okien tylko w maseczkach FFP2

Mało tego, jak informuje jeden z portali, przytaczanych tu przez @gnago, ów morderczy grafen rozpylany jest przez samoloty i osadza się na szybach okien dachowych i parapetach.

Mycie okien tylko w maseczkach FFP2

Moze skarbusiu cytacik , a nie przerobione przez grafen NOPy i wynurzenia w mgle mózgowej

Mgła mózgowa to pojęcie, które służy do opisu zespołu objawów zaburzeń neurologicznych. Ostatnio coraz częściej to charakterystyczne określenie pojawia się w kontekście powikłań choroby COVID-19. Mgła mózgowa może pojawić się na długo po zakażeniu Sars-CoV-2, powodując obniżenie komfortu życia.

A d-dimery zweryfikowane? To minimum u kłutych

https://www.mp.pl/covid19/zalecenia/242565,covid-19-a-zaburzenia-hemostazy, aaa wiem to trzeba płacić z własnej kieszeni

Moze skarbusiu cytacik , a nie przerobione przez grafen NOPy i wynurzenia w mgle mózgowej

i

Ależ służę:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8082502&viewfull=1#post8082502

portal d3konspiracja.neon24, który sam linkowałeś

Jeśli nie pamiętasz tej wymiany zdań odwiedź specjalistę, z biegiem czasu będzie tylko gorzej.

A to nagłówek artykułu z własnoręcznie przez ciebie wklejonego linka w poście #12097 :

Żadna substancja na ziemi nie komunikuje się lepiej z 5G niż tlenek grafenu i żadna substancja nie jest bardziej skuteczna w penetrowaniu ludzkiego mózgu i manipulowaniu ludzkimi myślami i uczuciami, niż tlenek grafenu.

Jest lepszy, niż C₁₁H₁₅NO₂ ?

:lol:

Edytowane przez fotohobby

...

A to nagłówek artykułu z własnoręcznie przez ciebie wklejonego linka w poście #12097 ...

Jak możesz? Przecież to "uznani specjaliści" publikują tam swe epokowe odkrycia :)

Ponadto:

Określenia w stylu "skarbusiu", "chłopcze", "biedaczysko" czy "słodyczy ty moja" są zapewne zapożyczone od zwrotów jakimi zwracają się do pacjentów pracownicy szpitala o wąskiej specjalności :)

... Zajmij się lepiej "ciemną flotą" część jego członków tej formacji pewnie urlop robi sobie na Florydzie :p albo stargate bezpośrednio na Marsa :D

I rada, pisz o tym na czym się znasz.

...

Chciałbyś o tym porozmawiać?

ps - "rada" której udzielasz innym, w Twoim przypadku rodzi skutki odmienne od zamierzonych ;)

Ależ służę:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8082502&viewfull=1#post8082502

portal d3konspiracja.neon24, który sam linkowałeś

Jeśli nie pamiętasz tej wymiany zdań odwiedź specjalistę, z biegiem czasu będzie tylko gorzej.

A to nagłówek artykułu z własnoręcznie przez ciebie wklejonego linka w poście #12097 :

Jest lepszy, niż C₁₁H₁₅NO₂ ?

aaa to tam gdzie wyjaśniałem że grafen tworzy się w produktach spalania świecy , drewna węgla etc.

obawiam się że stopień saturacji twego mózgu jest wielce poniżej normy. Nie zauważasz różnicy między grafenem i tlenkiem grafenu. Sugeruję udać się do specjalisty.

Już wtedy wytknąłem postawę: nie wiem ale się wypowiem. BO WIEM z postawą badawczą gościa który zaniepokoił się istnieniem tajemniczej substancji i usiłował ją zbadać.

Poproś bliską ci osobę o wymierzenie 20 plag mokrym rzemieniem o średnicy 4 mm na gółkę. Mam nadzieje przywróci to częściowo pamieć i znormalizuje proces myślenia. Zredukuje to znacznie bóle kręgosłupa bo powszechnie wiadomo noszenie zadu wyżej głowy oznacza liczne schorzenia układu kostnego.

Zabiegi balneologiczne jakie zalecam naszemu D7 tez pomogą

Jak możesz? Przecież to "uznani specjaliści" publikują tam swe epokowe odkrycia :)

Ponadto:

Określenia w stylu "skarbusiu", "chłopcze", "biedaczysko" czy "słodyczy ty moja" są zapewne zapożyczone od zwrotów jakimi zwracają się do pacjentów pracownicy szpitala o wąskiej specjalności :)

Chciałbyś o tym porozmawiać?

ps - "rada" której udzielasz innym, w Twoim przypadku rodzi skutki odmienne od zamierzonych ;)

Hm twego doświadczenia w tej mierze nikt nie przeskoczy, zgodnie z starą prawdą o dyskusji sprowadzaniu na poziom i pokonaniu doświadczeniem.

Służyłeś/ służysz jako kuchcik na okręcie kosmicznym tej domniemanej floty? Dowiodę żem wart tak okazanego zaufania ani pary z gęby nie puszczę poza forum

Edytowane przez gnago

aaa to tam gdzie wyjaśniałem że grafen tworzy się w produktach spalania świecy , drewna węgla etc.

No przecież to ja Ci napisałem, że to sadza, a nie żadne pozostałości po przelotach samolotów

Faktycznie "wyjaśniłeś":

rozkmiń gdzie twoje emanacje z kominów domowych się osadzają i jakie wysokości osiągają. A na jakiej te samoloty wypuszczają celem chłodzenia Ziemi

zaniepokoił się istnieniem tajemniczej substancji

O zrzut której pewnie do dziś obwinia samoloty ;)

Szurowska ekstraklasa...

Ale to tylko pokazuje na jakich portalach bazujesz, skąd czerpiesz swoją nieustannie rozśmieszającą pseudowiedzę..

Edytowane przez fotohobby

Hm twego doświadczenia w tej mierze nikt nie przeskoczy, zgodnie z starą prawdą o dyskusji sprowadzaniu na poziom i pokonaniu doświadczeniem.

Służyłeś/ służysz jako kuchcik na okręcie kosmicznym tej domniemanej floty? Dowiodę żem wart tak okazanego zaufania ani pary z gęby nie puszczę poza forum

Czy Ty czasami się sam siebie nie boisz? :)

Jesteś niczym aktywny wulkan wiedzy wszelakiej i w swych erupcjach wylewasz ogromne ilości specjalistycznej lawy w wielu dziedzinach, bawiąc forumową publikę :D