Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pierwszy przypadek polio w Izraelu od 1989 r. Może wywołać trwały paraliż i groźne powikłania

W Izraelu wykryto pierwszy przypadek polio od 1989 r.

Dotyczy czteroletniego chłopca. Ani on, ani jego rodzice nie byli zaszczepieni przeciwko temu wirusowi.

"Chłopiec jest w stanie osłabienia, co może przejść w paraliż" – informuje tamtejszy resort zdrowia.

https://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,pierwszy-przypadek-polio-w-izraelu-od-1989-r--moze-wywolac-trwaly-paraliz-i-grozne-powiklania,artykul,10650972.html

masz jeszcze jakieś sensacje?

może nie wpuszczać izraelczyków do polski? no ale na ukrainie więcej polio niż w izraelu. to może zawrócić ukraińców?

Te rewelacje

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8125974&viewfull=1#post8125974

oraz twoja pisownia nie potrzebują kolejnych.

:)

To znaleźli DNA w szczepionce mRNA? No proszą, z próżnego nalali. Tam też nie ma ŻADNEGO DNA.

Robiłeś samodzielne autorskie badania zawartości fiolki czy dajesz wyraz swemu frajerstwu/ naiwności i wiary w uczciwość i kompetencję Big Farmy.

Tu przypomnę casus czeski sprawdzenia zawartości poprzedniego panaceum na świńską grypę pewnej partii "szczepionki" z pełni zjadliwymi wirusami tej morderczej świńskiej grypy. Do wyszukania w archiwach prasowych i w necie

Publikują dwa przewodniki w j. angielskim ale

??

Dla zrozumienia zerwij miętę, a lepiej dziurawiec i sprzedawaj na alledrogo. Po paru miesiącach zrozumiesz jak, zgodnie z dyrektywami KE funkcjonariusze ci uświadomią konieczność takich wpisów. No i kontynuuj zalecone zabiegi balneologiczne

Edytowane przez gnago

Kolce z krwi ci nie znikną a jesień okaże skutki uboczne

Symptomatyczne że zignorowałeś link z poradami dla ofiar własnego frajerstwa kłucia eksperymentalnego.

h

A ty już mądrzejszy już nie będziesz...

Po tym, jak się nie raz i nie dwa ośmieszyłeś (hydrożel, bioroboty), twoje linki mają dla mnie wartość porównywalną z serisem informacyjnym Radia Moskwa...

Dla zrozumienia zerwij miętę, a lepiej dziurawiec i sprzedawaj na alledrogo. Po paru miesiącach zrozumiesz jak, zgodnie z dyrektywami KE funkcjonariusze ci uświadomią konieczność takich wpisów. No i kontynuuj zalecone zabiegi balneologiczne

Dla zrozumienia

Ważna uwaga:

przewodniki te mają charakter wyłącznie edukacyjny.

Jeśli zachorujesz lub jesteś po szczepieniu i obserwujesz u siebie dolegliwości, zwróć się o pomoc do lekarza.

koniec cytatu

Robiłeś samodzielne autorskie badania zawartości fiolki czy dajesz wyraz swemu frajerstwu/ naiwności i wiary w uczciwość i kompetencję Big Farmy.

Fiolki? To już nie rozmawiamy o pochodzeniu wirusa?

Laboratoryjne pochodzenie SARS-CoV-2 staje się oczywiste po tym, jak naukowcy odkryli nić DNA na białku kolca

Skąd Ci się tu wzięła fiolka? I fiolka czego?

NOP-y po szczepionkach mRNA na COVID-19. Ogromne badanie z USA i jasny wniosek

Obawa przed skutkami ubocznymi to jeden z najczęstszych powodów rezygnacji ze szczepienia przeciw COVID-19.

Eksperci przypominali, że efekty uboczne są rzadkie i zwykle mało dolegliwe oraz że bezpieczeństwo szczepionek jest wciąż monitorowane.

Właśnie ukazały się wyniki ogromnego badania nad preparatami mRNA. Dane zebrano po podaniu prawie 300 mln dawek.

Pracę opublikowano w "The Lancet Infectious Diseases".

https://www.medonet.pl/porozmawiajmyoszczepionce/szczepionka-na-covid-19,nop-y-po-szczepionkach-mrna-na-covid-19--ogromne-badanie-z-usa-i-jasny-wniosek,artykul,07487426.html

NOP-y po szczepionkach mRNA na COVID-19. Ogromne badanie z USA i jasny wniosek

Obawa przed skutkami ubocznymi to jeden z najczęstszych powodów rezygnacji ze szczepienia przeciw COVID-19.

Eksperci przypominali, że efekty uboczne są rzadkie i zwykle mało dolegliwe oraz że bezpieczeństwo szczepionek jest wciąż monitorowane.

Właśnie ukazały się wyniki ogromnego badania nad preparatami mRNA. Dane zebrano po podaniu prawie 300 mln dawek.

Pracę opublikowano w "The Lancet Infectious Diseases".

https://www.medonet.pl/porozmawiajmyoszczepionce/szczepionka-na-covid-19,nop-y-po-szczepionkach-mrna-na-covid-19--ogromne-badanie-z-usa-i-jasny-wniosek,artykul,07487426.html

Przeczytałeś to ?:

"Trzeba pamiętać, że, ponieważ szczepionki przeciw COVID-19 zostały dopuszczone do użytku w nagłych wypadkach, pracownicy służby zdrowia są zobowiązani do zgłaszania wszystkich zgonów po szczepieniu, niezależnie od potencjalnego bezpośredniego związku ze szczepieniem"

Jak to się ma, do Twoich, @fotohobby i @Kaizen wpisów sprzed kilku miesięcy?

Żeby łatwiej było Ci znaleźć głupoty, które wtedy pisałeś - służe pomocą: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8099735&viewfull=1#post8099735

na granicy tłum widzę w tv, ludzie przeszli dużą liczbę km , nie ma dystansu, brak magicznych maseczek, nie wiem czy szczepieni czy nie bo póki co na czole jeszcze nie stemplują. I widzę,że żyją i mają się hmmm jakby dobrze w kwestii zdrowotnej, psychika nie wiem jak. Tak więc koronka to ściema była w dwa dni zniknęła. Kto chce to niech dalej myśli o szczepieniu czy to mrna czy inny wynalazek. Ja ewidentnie widzę,że ktoś kogoś w ciula robił i robi

na granicy tłum widzę w tv, ludzie przeszli dużą liczbę km , nie ma dystansu, brak magicznych maseczek, nie wiem czy szczepieni czy nie bo póki co na czole jeszcze nie stemplują. I widzę,że żyją i mają się hmmm jakby dobrze w kwestii zdrowotnej, psychika nie wiem jak. Tak więc koronka to ściema była w dwa dni zniknęła. Kto chce to niech dalej myśli o szczepieniu czy to mrna czy inny wynalazek. Ja ewidentnie widzę,że ktoś kogoś w ciula robił i robi

Też bym tak uważał gdybym nie chorował przez miesiąc.

Też bym tak uważał gdybym nie chorował przez miesiąc.

Ja też chorowałem i też dochodzenie do siebie trwało prawie miesiąc,ale ja to nazwałem grypą bo jestem starodawny, a powinienem nazwać to c19. Mało kto chorował z nas na grypę,a grypa z tego co mawiają ,,starsi" to nie przelewki.