kulibob 19.01.2022 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 W sumie ciut straciła ok 200 zł ale za to przygotowania do świąt szły jak burza :D Przelicz teraz te 200 zł na roboczogodziny. Sam zysk ..... lepiej obiad ugotować i obejrzeć film za te pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.01.2022 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 A kto stracił już na tzw nowym ładzie ? mnie skubnięto dokładnie 73 zł . Nie wiem czy to ład czy nie ale ok 50 zł krusu mam więcej na kwartał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 19.01.2022 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Aż dziwne że Novak Djokovic na to nie wpadł przed Australian Open On właśnie tą metodę zastosował. Kangury go wywalili żeby nie był przykładem dla antyszczepionkowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.01.2022 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 A kto stracił już na tzw nowym ładzie ? mnie skubnięto dokładnie 73 zł . Wszystkich skubnięto tylko nie wszyscy o tym wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 19.01.2022 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Szczepionka nie działa.Dziś fan szczepień skoczył do mnie z tekstem,że został przed świętami zarażony przez nie szczepionego gościa:lol2:,ale przeszedł lekko bo szczepiony 3 dawkami i piekli się mi nad uchem. Mówię panie weź pan tabletkę od bólu głowy bo mnie głowa zaczyna boleć od tego co pierdo.....isz,jak pan weźmiesz to mi przejdzie,a ja wezmę też i panu przejdzie . Zrobił wielkie oczy i poszedł.A i jeszcze o bez objawowej chorobie mi gadał w drodze powrotnej. Niby wykształcony, z dużymi pieniędzmi ,ale tępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.01.2022 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Fascynująca opowieść tylko nic z tego nie wynika. To że mu mówisz "co pierdo.....isz" nie znaczy że masz rację. Masz "swoją" wybiórczą rację. Ty też twierdzisz że nie ma "bezobjawowej choroby" ? PS Nie wie,m czy jesteś "wykształcony, z dużymi pieniędzmi", o ostatnie nie zapytam bo nie wypada Nie jest ładnie tak opluwać bliźnich. To że ma inny pogląd nie znaczy że jest "tępy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.01.2022 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Raczej ten gość jest tępy bo logicznie jak by myślał to byłby spokojny jak baranek wszak mu tłumaczono przez cały rok z 30 tysięcy razy na tydzień że szczepionka go zabezpieczy i będzie wolny dostanie paszport na wieczne czasy itp itd a tu wychodzi że to tępy burak skoro nie zrozumiał telewizyjnych zapewnień , burak i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.01.2022 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Niby wykształcony, z dużymi pieniędzmi ,ale tępy. Czyli trafił swój na swego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 20.01.2022 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 W sumie 18 dni chorobowego miała z tym że sam covid trwał ok 5 dni ot taka lajtowa grypa jak by o zakończeniu decyduje lekarz oczywiście po poradzie telefonicznej no bo jakże by inaczej , wpisała że żona zdrowa i za dwie godziny przyszedł SMS że kwarantanna zakończona dla niej bo ja musiałem dalej kiblować mimo że nie chorowałem w tym SMS było coś o pobraniu statusu ozdrowieńca z strony ministerstwa zdrowia , dokładni ci aż tak tego nie powiem bo ja do takich rzeczy nie przykładam wagi . Żona próbowała dowiedzieć się jak to w praktyce wygląda, na infolinii sanepidu 95 osób w kolejce A później się dziwią, że ludzie się nie testują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 20.01.2022 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Jak pobrać Unijny Certyfikat Covid? Internetowe Konto Pacjenta 1.Zaloguj się do Internetowego Konta Pacjenta dostępnego pod adresem: pacjent.gov.pl/internetowe-konto-pacjenta. Możesz to zrobić za pomocą profilu zaufanego lub potwierdzając tożsamość poprzez bankowość elektroniczną. 2.Wejdź w zakładkę ,,Certyfikaty”. 3.Wybierz rodzaj dokumentu adekwatny do Twojej sytuacji (osoba zaszczepiona, ozdrowieniec, test na COVID-19 z negatywnym wynikiem). 4.Pobierz kod QR i zapisz go na swoim urządzeniu lub wydrukuj. Źródło: https://upacjenta.pl/poradnik/unijny-certyfikat-covid-jak-go-pozyskac-i-jakie-informacje-zawiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 20.01.2022 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 "Wojna z pandemią i „antyszczepionkowcami” służy obecnie wielu ludziom jako zastępczy sens ich życia, mobilizuje ich nadzieję i wiarę w jutro. Pozwala identyfikować się z grupą niezłomnie wierzącą w swoje posłannictwo, uważającą siebie za oświeconą, racjonalną, szlachetną, patriotyczną i progresywną. Można też poczuć krzepiącą pogardę wobec niepodzielających naszych racji i przekonań i bezkarnie poniżać ich obrażać i dehumanizować. To groźny w swoich potencjalnych skutkach proces." Wypisz/wymaluj ten wątek - zachęcam do poczytania o covidianach "okiem naukowca" Artykuł daje też covidianom mocne argumenty w kwesti marnej skuteczności "preparatu" - wszystko bowiem wskazuje, że to nie wina "preparatu", a tylko strachliwy covidianin jest "niekompatybilny" z preparatem - wyjaśniałoby to ostatnio sporą nadreprezentację dziabniętych w statystykach zakażeń w PL. https://polskatimes.pl/wojciech-eicheleberger-poziom-leku-smutku-i-depresji-jest-naprawde-alarmujacy/ar/c1-16000395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.01.2022 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 epizod 10 https://vsecretscc.com/episodes-10-live/?mpweb=1603-539-173017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 20.01.2022 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 https://www.zerohedge.com/covid-19/experts-zero-covid-plan-was-total-failure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 20.01.2022 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Wszystko idzie zgodnie z planem:popcorn: Polski Związek Narciarski nie zmienia powodów dla których wyszczepiono naszą reprezentację. Zakaził się Piotrek: https://sport.interia.pl/skoki-narciarskie/news-piotr-zyla-zakazony-koronawirusem,nId,5781727 A tu wyszukana taktyka Norwegów na okoliczność, jeżeli znajoma dziewczyny zakaziła Mariusa, który nocował u Andrego, żeby pojechać do Wuhan:stirthepot:https://sport.tvp.pl/58035933/skoki-narciarskie-daniel-andre-tande-z-koronawirlsem-marius-lindvik-prawdopodobnie-opusci-ps-w-titisee-neustadt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.01.2022 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 ciekawe https://vokalnow.com/video/4612?utm_source=Backorders%2010%2F26%2F21&utm_medium=email&utm_campaign=Dr.%20Ardis%20Interviews%20Dr.%20Zev%20Zelenko%3A%20DR.%20ZELENKO%20REVEALS%20THE%20TRUTH%20ABOUT%20THE%20COVID%2019%20VARIANTS%21%20%28Xpifuk%29&_kx=a7iUSq4ggHIFhBMYX4fgqLuzdJYAtp9nvDaABEjvOms%3D.SwvL6p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 20.01.2022 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.01.2022 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Wszystko idzie zgodnie z planem:popcorn: Polski Związek Narciarski nie zmienia powodów dla których wyszczepiono naszą reprezentację. Zakaził się Piotrek: https://sport.interia.pl/skoki-narciarskie/news-piotr-zyla-zakazony-koronawirusem,nId,5781727 A tu wyszukana taktyka Norwegów na okoliczność, jeżeli znajoma dziewczyny zakaziła Mariusa, który nocował u Andrego, żeby pojechać do Wuhan:stirthepot: https://sport.tvp.pl/58035933/skoki-narciarskie-daniel-andre-tande-z-koronawirlsem-marius-lindvik-prawdopodobnie-opusci-ps-w-titisee-neustadt Śledzenie i zainteresowanie sportem świadczy o intelekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.01.2022 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 "Wojna z pandemią i „antyszczepionkowcami” służy obecnie wielu ludziom jako zastępczy sens ich życia, mobilizuje ich nadzieję i wiarę w jutro. Pozwala identyfikować się z grupą niezłomnie wierzącą w swoje posłannictwo, uważającą siebie za oświeconą, racjonalną, szlachetną, patriotyczną i progresywną. Można też poczuć krzepiącą pogardę wobec niepodzielających naszych racji i przekonań i bezkarnie poniżać ich obrażać i dehumanizować. To groźny w swoich potencjalnych skutkach proces." Wypisz/wymaluj ten wątek - zachęcam do poczytania o covidianach "okiem naukowca" Artykuł daje też covidianom mocne argumenty w kwesti marnej skuteczności "preparatu" - wszystko bowiem wskazuje, że to nie wina "preparatu", a tylko strachliwy covidianin jest "niekompatybilny" z preparatem - wyjaśniałoby to ostatnio sporą nadreprezentację dziabniętych w statystykach zakażeń w PL. https://polskatimes.pl/wojciech-eicheleberger-poziom-leku-smutku-i-depresji-jest-naprawde-alarmujacy/ar/c1-16000395 Ja nie mogę się doczekać palenia czarownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.01.2022 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Wczoraj słucham pewnego gościa który czyta wycinek gazety wyborczej (ja nie czytam bo się brzydzę nią ) i w tym wycinku pisało że mężczyźni którzy zachorowali na covid zostali oszukani przez covida bo zmniejsza się męskie przyrodzenie , normalnie się posmarkałem ale kto wie kto to wie może to i prawda .:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.01.2022 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Żona próbowała dowiedzieć się jak to w praktyce wygląda, na infolinii sanepidu 95 osób w kolejce A później się dziwią, że ludzie się nie testują... Ęby mieć skierowanie to wystarczy poklikać w IKP. Ale testowanie jes tdo dupy. Ja mam mieć test pod domem od ręki anie jechać do miasta i czekać w kolejce również mam mieć chorobowe jako rolnik a nie mam. Płaca za kwarantane i hospitalizacje za izolację już nie a chorobowe to 1/2 najniżej krajowej. Więc mam miałem wywalone nie testowałem się Tylko bawiłem się pulsoksymetrem. Nie miąłem zysku więc miąłem wywalone biedronka stała otworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts