kulibob 02.09.2020 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 no własnie te zasoby głupoty miałem na myśli. Widzisz ja właśnie uważam ciebie za kopalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.09.2020 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Widzisz ja właśnie uważam ciebie za kopalnie kopalnie wiedzy - dziękuję za uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.09.2020 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Daj mi numery w lotka jak jesteś pewien Tylko lotto to ślepy traf, a tu wystarczy użyć logiki. Państwo i tak szasta kasą na socjal, i na kolejne Tarcze po prostu nie ma już środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 02.09.2020 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Ja wczoraj kupiłem fajną działkę za ok. 50% wartości, zamiast trzymać kasę w banku na minusie. Za 5 lat sprzedam z duuuużym zyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 02.09.2020 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 A co do zamknięcia gospodarki to WHO prześle trochę kasy do cudotwórcy i "cyk" sprawa załatwiona. Zresztą Euroobligacje będą. Przecież "szwabka" i "makaron" nie po to się na to zgodzili, żeby nic z tego nie mieli. Podobno niezłe są zapisy w tej dyrektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.09.2020 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Tylko lotto to ślepy traf, a tu wystarczy użyć logiki. Państwo i tak szasta kasą na socjal, i na kolejne Tarcze po prostu nie ma już środków. No ja liczę na drugi dołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.09.2020 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 No ja liczę na drugi dołek Pewne branże pewnie znów trafią w dołek, turystyka, gastronomia, linie lotnicze. Ja dla odmiany życzę wszystkim, żeby suchà nogą przeszli ten okres, no, ale ja "Modlitwy Polaka" co wieczór nie zmawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 02.09.2020 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 No ja liczę na drugi dołek Kuźwa może po nowym roku trafi się jeszcze jakaś ziemia. Kupił bym co jeszcze, bo teraz w banku prawie tak jak w skarpecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.09.2020 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Kuźwa może po nowym roku trafi się jeszcze jakaś ziemia. Kupił bym co jeszcze, bo teraz w banku prawie tak jak w skarpecie. Poszerzyć długo terminowe GPW ale przydałoby się jeszcze jeden dołek. I kusi mnie wywalenie blachy ale to nie było do tego przeznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 02.09.2020 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Poszerzyć długo terminowe GPW ale przydałoby się jeszcze jeden dołek. I kusi mnie wywalenie blachy ale to nie było do tego przeznaczone. Na giełdzie się nie znam. Nie mam. I tak nie wiedziabym co kupic. Wózek stary ale jary. Rower też spoko. Co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.09.2020 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.09.2020 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.09.2020 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Wrzucam, bo w mediach nie pojawiają się zbyt często takie wykresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.09.2020 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Ja dla odmiany życzę wszystkim, żeby suchà nogą przeszli ten okres, no, ale ja "Modlitwy Polaka" co wieczór nie zmawiam... Ooooo, to twoja polskość jest mooocno wątpliwa! Wiesz dlaczego słowo miłość nie jest słowem czysto polskim? Bo słowem w 100% polskim jest słowo żółć. Składa się z liter czysto polskich, których nie ma w innych językach, no i wyraża ducha "Modlitwy Polaka" ...żeby dostał pałą w łeb, żeby mu spalili sklep, żeby mu się córka z czarnym i żeby w ogóle miał marnie... Za film Koterski powinien dostać Oskara, jak na razie prawdziwe Polaki najchętniej trzasnęliby go oskardem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.09.2020 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 (edytowane) Liczba hospitalizowanych oraz zajętych respiratorów, nie ulega znaczącym zmianom Edytowane 2 Września 2020 przez _Grisza_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.09.2020 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 (edytowane) Od miesiąca nie widać znaczących wzrostów w ilości nowych przypadków (przy zbliżonej liczbie dziennej testów) Trend opadający przyrostu nowych przypadków do aktywnych przypadków - społeczeństwo zdrowieje. Edytowane 2 Września 2020 przez _Grisza_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.09.2020 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 (edytowane) Liczba zgonów na dobę od czerwiec również nie ulega większym zmianom: kwiecień - 20 maj - 14 czerwiec - 13 lipiec - 8 sierpień - 10 Rekordy którymi nas straszą w TV i internecie póki co nie mają potwierdzenia w danych statystycznych. Edytowane 2 Września 2020 przez _Grisza_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 02.09.2020 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Grisza - znowu zapytam - skad są te dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.09.2020 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Grisza - znowu zapytam - skad są te dane? Gość robi super zastawienia - zebrał jakąś ekipie i na bieżąco wszystko aktualizują https://twitter.com/micalrg https://t.co/x3FPs7mtfl?amp=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.09.2020 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Na giełdzie się nie znam. Nie mam. I tak nie wiedziabym co kupic. Wózek stary ale jary. Rower też spoko. Co jeszcze? to tk się pytam co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts