firmer 15.10.2022 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2022 Wyznawcy prawdy telewizorkowej w obronie... pocieszające https://www.youtube.com/watch?v=xAXwrs2oPG4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.10.2022 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2022 Dawno tu nie bylem...Poczytałem kilka ostatnich stron.FASCYNUJĄCE !Kurwa... Polecam abyście też poczytali tak ze trzy strony wstecz... Wariatkowa pozamykali i wolno biegacie? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 15.10.2022 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2022 Dawno tu nie bylem... Poczytałem kilka ostatnich stron. FASCYNUJĄCE ! Kurwa... Polecam abyście też poczytali tak ze trzy strony wstecz... Wariatkowa pozamykali i wolno biegacie? Adam M. Nic dodać nic ująć:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 15.10.2022 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2022 Dawno tu nie bylem... Poczytałem kilka ostatnich stron. FASCYNUJĄCE ! Kurwa... Polecam abyście też poczytali tak ze trzy strony wstecz... Wariatkowa pozamykali i wolno biegacie? Adam M. od covida po zawalające się budynki. Eksperci jednym słowem .....witamy w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 16.10.2022 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Narracja covid'owa też runęła, więc jakaś analogia do zawalonych budynków jest Moja poprzednia zagadka pozostała bez odpowiedzi... ale nie zniechęci mnie to przed kolejnymi "Ci z was, którzy myślą, że szczepionka zabija ludzi, mogą użyć mnie jako testu. Jeśli umrę, miałeś rację. Jeśli nie umrę i nie mam żadnych złych skutków, to byliście w błędzie i powinniście to przyznać (przynajmniej sobie). Co więcej, powinieneś przyznać, że zostałeś wprowadzony w błąd i powiedzieć światu, kto cię zmylił, aby inni ludzie mogli skorzystać i unikanąć tych siewców strachu" Kto to powiedział? Dodam tylko, że właśnie zmarł... nagle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.10.2022 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Dawno tu nie bylem... Poczytałem kilka ostatnich stron. FASCYNUJĄCE ! Kurwa... Polecam abyście też poczytali tak ze trzy strony wstecz... Wariatkowa pozamykali i wolno biegacie? Adam M. Jako fizyk możesz sprawdzić (potwierdzić lub zaprzeczyć) czy budynki zawaliły się zgodnie z prawami fizyki. I czy ta zgodność lub niezgodność z prawami fizyki zależy od pożarów lub kontrolowanych wybuchów. Potwierdzam - fascynujący temat jak i wszelkie inne teorie spiskowe związane z tematem WTC ! PS Gdzie byłeś, że dawno Ciebie tu nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 16.10.2022 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Jako fizyk możesz sprawdzić (potwierdzić lub zaprzeczyć) czy budynki zawaliły się zgodnie z prawami fizyki. I czy ta zgodność lub niezgodność z prawami fizyki zależy od pożarów lub kontrolowanych wybuchów. Adam to konserwatysta, policzyłby "na równaniach" i byś nie uznał wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.10.2022 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Jeżeli Adam przyjmie prawidłowe założenia to wszystko wyjdzie poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.10.2022 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Adam to konserwatysta, policzyłby "na równaniach" i byś nie uznał wyniku Adaś to młotkowy/rzemieślnik/rzeźbiarz nic nie policzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 17.10.2022 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2022 panowie wyście tematów nie pomylili? dziwne, że fotohobby jeszcze nie doniósł i w dodatku udziela się nie na temat. "Według nowego badania, prawie trzy na 10 dzieci, które otrzymały szczepionkę Pfizera COVID-19, doświadczyło później skutków ubocznych dotyczących serca."https://psnlin.pl/artykuly,badania-w-tajlandii-wykazaly-problemy-z-sercem-u-29-procent-zaszczepionej-mlodziezy,34,248.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 18.10.2022 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2022 Adaś to młotkowy/rzemieślnik/rzeźbiarz nic nie policzy. O... pojawił się mój ulubiony satanista laveyański... już po czwartej dawce, zgodnie ze swoją maksymą "za mordę i pod igłę"? Czy łagodniej, zgodnie z nowymi zaleceniami szczypawkowych pseudonaukowców: "Trzeba straszyć. Trzeba mądrze straszyć. Odrobić straty w walce z antyszczepionkowcami, opowiadać o groźnych skutkach przechorowania, o długim covidzie" https://www.termedia.pl/mz/Panel-zakaznikow,48942.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.10.2022 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2022 O... pojawił się mój ulubiony satanista laveyański... już po czwartej dawce, zgodnie ze swoją maksymą "za mordę i pod igłę"? Czy łagodniej, zgodnie z nowymi zaleceniami szczypawkowych pseudonaukowców: "Trzeba straszyć. Trzeba mądrze straszyć. Odrobić straty w walce z antyszczepionkowcami, opowiadać o groźnych skutkach przechorowania, o długim covidzie" https://www.termedia.pl/mz/Panel-zakaznikow,48942.html Pod koniec miesiąca idę optymalniejszy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 19.10.2022 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2022 A która teraz jest fala, bo już się zgubiłem. I czy mam się po raz trzeci obawiać jesieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.10.2022 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2022 A która teraz jest fala, bo już się zgubiłem. I czy mam się po raz trzeci obawiać jesieni? Jeżeli wcześniej obawiałeś się to obawiaj się. Jeżeli nie obawiałeś się to nadal się nie obawiaj. Numer fali nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 23.10.2022 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Numer fali nie ma znaczenia Trawestując znaną piosenkę Dawida Podsiadło "Fal, Nie ma fal, Nie ma fal...jest kowidiański waterfall" d7d - kto Ci przychodzi na myśl patrząc na tego, w pierwszej łódeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.10.2022 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Trawestując znaną piosenkę Dawida Podsiadło "Fal, Nie ma fal, Nie ma fal...jest kowidiański waterfall" d7d - kto Ci przychodzi na myśl patrząc na tego, w pierwszej łódeczce? To jest właśnie ten przekaz idealnie trafia do maluczkich intelektualnie. Łykasz jodek potasu w razie wybuchu jądrowego lub rozwalenia reaktora i niekorzystnego wiatru ? Kolejny Hit temat u foljarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 24.10.2022 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2022 To jest właśnie ten przekaz idealnie trafia do maluczkich intelektualnie. Łykasz jodek potasu w razie wybuchu jądrowego lub rozwalenia reaktora i niekorzystnego wiatru ? Kolejny Hit temat u foljarzy Ty widzę, zająłeś drugą łódeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 24.10.2022 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2022 d7d - kto Ci przychodzi na myśl patrząc na tego, w pierwszej łódeczce? A co, mieli uwierzyć bez weryfikacji? Dać się wyrolować? Niektórzy wierzą jakiemuś cwaniaczkowi co wali farmazony, zamiast zweryfikować je najpierw. Jak się okazuje niektórzy na etapie plemnika jeszcze tacy głupi nie byli. Pytanie, czy teraz są, czy z innych chcą zrobić idiotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 24.10.2022 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Niektórzy wierzą jakiemuś cwaniaczkowi co wali farmazony, zamiast zweryfikować je najpierw. Mówiąc o cwaniaczku, masz na myśli Fauci'ego, Niedzielskiego, czy innego Gates'a? ps. przypominam Ci, że nie odniosłeś się nijak do paraliżu służby zdrowia spowodowanego przez NOP'y zaszczypanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 24.10.2022 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2022 masz na myśli Fauci'ego, Niedzielskiego, czy innego Gates'a? Pytasz o źródło? To ma znaczenie, czy byle leszczowi na brzegu wierzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts