fotohobby 19.04.2022 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Ach, 'zawsze i wszędzie", ale w Chinach ? A ja pytałem o ciebie, ale skoro nie potrafisz udzielić odpowiedzi, to właśnie ją poznałem Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.04.2022 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 poszukaj w sieci jak ludzie w chinach popełniają samobójstwa, jak coś to zamieszczę tu parę filmików. gnębiony naród już nie wytrzymuje. a takie twoje ironizowanie z czyjegoś nieszczęścia nadaje się do zgłoszenia. w sumie to sam powinieneś na siebie donieść do moderacji, wszak pieklisz się do takich czynności. Podaj "jak" popełniają. Zastanów się "dlaczego" popełniają jeżeli popełniają. Filmiki na YT to za mało ale może dla ciebie jest to wystarczające. Zamieść parę "filmików". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 20.04.2022 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 20.04.2022 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Podaj "jak" popełniają. Zastanów się "dlaczego" popełniają jeżeli popełniają. Filmiki na YT to za mało ale może dla ciebie jest to wystarczające. Zamieść parę "filmików".No i co – kopara opadła – czy jeszcze masz coś do tego – a tak do tego, to dlaczego nic nie podałeś w kontrargumencie i się domagasz dowodów na to czego zdementować nie możesz, bo wiesz dobrze jak z tym jest. Nie idź dalej tą droga, bo tylko takich i podobnych horrorów dostaniesz więcej i jeszcze Tobie jak @fotohobby współczuć trzeba będzie, by do łączenia się w bólu nie doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 20.04.2022 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 O to jest film dobry i do myślenia daje wiele – jak to powiadają w każdej bajce jest ziarko prawdy. Po tym co widać i słychać, to co niektórzy od C19 już uzależnili się chyba a i na to też ani lekarstwa ani wyszczepienia nima. Oni żyją 1988r. (Lektor pl.) https://www.youtube.com/watch?v=6k0cPTh82gs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.04.2022 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 No i co – kopara opadła – czy jeszcze masz coś do tego – a tak do tego, to dlaczego nic nie podałeś w kontrargumencie i się domagasz dowodów na to czego zdementować nie możesz, bo wiesz dobrze jak z tym jest. Nie idź dalej tą droga, bo tylko takich i podobnych horrorów dostaniesz więcej i jeszcze Tobie jak @fotohobby współczuć trzeba będzie, by do łączenia się w bólu nie doszło. Te filmik to jest dowód "na co" ? "Kopara opada" - niektórzy to mają dziwne upodobania szukając i publikując tego typu wydarzenia. Współczuję upodobań i strachu przed nieznanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.04.2022 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Zamieść parę "filmików". paranoi kowidowej ciąg dalszy. wystarczy nastraszyć ludzi żeby uwolnili w sobie zwierzęce zachowania. https://wolnemedia.net/glodni-chinczycy-rzucaja-sie-na-jedzenie/ terror kowidowy w pełnym obliczu. zamordyści forumowi zapewne się cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.04.2022 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 A kogo uważasz za forumowego zamordystę - z krótkim uzasadnieniem i linkami ? Mam pytanie - kiedy po raz ostatni można było chodzić po ulicach chińskich miast bez maseczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 24.04.2022 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 A kogo uważasz za forumowego zamordystę - z krótkim uzasadnieniem i linkami ? Ja np. uważam Ciebie za osobę ze skłonnościami do wprowadzania "zamordyzmu". Jeżeli uważasz, że jesteś "wolnościowcem", a nie "zamordystą", to poproszę krótkie uzasadnienie i linki... Poniżej masz przykład kolejnego kandydata na "oświeconego zamordystę" promującego totalitaryzm pięknymi hasłami w stylu polityki "zero covid": Pandemia się skończy. Covid nie. Cały świat musiałby zadziałać jak Chiny - wtedy można by go całkiem wyrezać. a ile to dało i jak wygląda w praktyce... masz w postach powyżej, a wymiar medyczny - w linku poniżej https://www.scmp.com/business/china-business/article/3175277/coronavirus-shanghais-new-cases-rebound-after-five-day?module=perpetual_scroll_0&pgtype=article&campaign=3175277 Czas zderzyć sie z prawdą - skompromitowaliście się swoją postawą, i to zarówno w wymiarze oceny sytuacji pandemicznej, jak i skłonnością do bezrefleksyjnego poddawania się absurdalnym wytycznym reżyserów tej pandemicznej szopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.04.2022 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 paranoi kowidowej ciąg dalszy. wystarczy nastraszyć ludzi żeby uwolnili w sobie zwierzęce zachowania. https://wolnemedia.net/glodni-chinczycy-rzucaja-sie-na-jedzenie/ terror kowidowy w pełnym obliczu. zamordyści forumowi zapewne się cieszą. Antycovidowy strasznie się boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.04.2022 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Ja np. uważam Ciebie za osobę ze skłonnościami do wprowadzania "zamordyzmu". Poproszę o uzasadnienie i linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.04.2022 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 A kogo uważasz za forumowego zamordystę - z krótkim uzasadnieniem i linkami ? no chyba nie poczułeś się wywołany do tablicy? uderz w stół a nożyce się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.04.2022 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Nie nie poczułem się. Ale jestem ciekaw kogo tak odbierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.04.2022 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Antycovidowy strasznie się boją czegóż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.04.2022 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Ale jestem ciekaw kogo tak odbierasz. weź mi tu przestań pitolić. zgłaszasz do skasowania posty, które interpretujesz sobie jako obraźliwe czy prześmiewcze. to już pierwszy krok do zamordyzmu. oczywiście politycznie poprawna redakcja łaskawie przychyla się do twoich sugestii. z resztą taki "trynd" widzimy we wszystkich poprawnych politycznie massmediach. już w radiu słyszałem kwiczenie, że elon kupił twitera i zapowiedział w nim wolność słowa. od razu nie omieszkano poinformować słuchaczy jaki to ten musk jest zły człowiek, że zapalił dżointa i w ogóle mówi to co myśli. biedny ten wasz świat. W telewizji MSNBC jakaś kobieta ubolewała, że jeśli Musk przejmie Twittera, to „będzie mógł kontrolować, co ludzie myślą, a to nasza robota”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.04.2022 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 weź mi tu przestań pitolić. zgłaszasz do skasowania posty, które interpretujesz sobie jako obraźliwe czy prześmiewcze. to już pierwszy krok do zamordyzmu. oczywiście politycznie poprawna redakcja łaskawie przychyla się do twoich sugestii. ] Ha, ha, ha, - dobre. Czyli ja jestem zamordystą, moderatorzy są zamordystami, a ty biedaczku taki uciśniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.04.2022 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 nie jestem osamotniony w swej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.04.2022 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Wiem, wiem - wystarczy poczytać wątek Uwagi o Forum - jest kilku wiecznie ucieśnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.04.2022 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 czegóż? Covida, szczepionek, zamknięcia, zamordyzmu i innych takich Normalni nie boją się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.04.2022 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Covida, szczepionek, zamknięcia, zamordyzmu i innych takich Normalni nie boją się. biedaku, wszystko ci się pomieszało z tego przerażenia. covida to wy się boicie - my go przechodzimy. zamknięcia i zamordyzmu po prostu nie tolerujemy. a na szczepionki eksperymentalne się nie godzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts