Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Dr. Mathava Setty Physician, Engineer, Author

(inżynier elektryk)

Też ciekawie wypowiada się na temat WTC 9/11

The Official 9/11 Explanation is The Greatest “Coincidence Theory” Ever

Madhava Setty , September 11, 2019

https://www.activistpost.com/2019/09/the-official-9-11-explanation-is-the-greatest-coincidence-theory-ever.html

ale nie ma racji.

Czy wiesz jak z angielskiego na polski tłumaczy się słowo "Physician"?

Ja uważam że ma rację (911).

Czy wiesz że BBC ogłosiło zawalenie się "budynku 7" więcej niż 20 minut przed faktem? Potrafisz to wyjaśnić?

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy wiesz jak z angielskiego na polski tłumaczy się słowo "Physician"?

Ja uważam że ma rację (911).

Czy wiesz że BBC ogłosiło zawalenie się "budynku 7" więcej niż 20 minut przed faktem? Potrafisz to wyjaśnić?

Może być lekarz, nie o tym pisałem, zostawiłem w oryginale jak na linkowanym filmiku

Tłumaczyłem inżynier elektryk, nie inżynier konstrukcji budowlanych.

Na budownictwie nic się nie zna ale się wypowiada.

Nie zna przyczyn upadków WTC 1, WTC 2 i WTC 7.

Widocznie od lat uwielbia teorie spiskowe.

W zakresie WTC i 911 jest totalnym ignorantem.

Tak, BBC ogłosiło i to ma być dowód na wysadzenie przez siły rządowe lub siły specjalne??

Może to coś Tobie wyjaśni

https://fullfact.org/online/bbc-world-trade-center-7-september-11/

albo to

https://fakenews.pl/spoleczenstwo/smierc-i-pyl-teorie-spiskowe-dotyczace-zamachow-z-11-wrzesnia-czesc-iv-wtc-7/

Może być lekarz, nie o tym pisałem, zostawiłem w oryginale jak na linkowanym filmiku

Tłumaczyłem inżynier elektryk, nie inżynier konstrukcji budowlanych.

Na budownictwie nic się nie zna ale się wypowiada.

Nie zna przyczyn upadków WTC 1, WTC 2 i WTC 7.

Widocznie od lat uwielbia teorie spiskowe.

W zakresie WTC i 911 jest totalnym ignorantem.

Tak, BBC ogłosiło i to ma być dowód na wysadzenie przez siły rządowe lub siły specjalne??

Może to coś Tobie wyjaśni

https://fullfact.org/online/bbc-world-trade-center-7-september-11/

albo to

https://fakenews.pl/spoleczenstwo/smierc-i-pyl-teorie-spiskowe-dotyczace-zamachow-z-11-wrzesnia-czesc-iv-wtc-7/

Ty na czym się znasz?

Na czytaniu stron tak zwanych "fakt checkerów".

Przecież oni robią ludziom wodę z mózgu.

Odnośnie "bulding 7"

Tego BBC nie jest w stanie obronić.

W czasie relacji "life" reporterka BBC siedzi przed oknem w którym widać panoramę NY i w niej budynek 7, stojący, i z prostą twarzą mówi że się ten budynek zawalił. Transmisja się urywa na 20 minut przed faktycznym zawaleniem.

Jeśli to jest pomyłka to oni powinni grać w na giełdzie i popełniać takie pomyłki. :)

Jeżeli się na wszystkim znasz to powiedz w jaki sposób, bez pomocy materiałów wybuchowych, budynek może się zawalić z prędkością swobodnie spadającego ciała? Wszystkie trzy budynki WTC tak właśnie się zawaliły.

Edytowane przez stos

Ty na czym się znasz?

Na czytaniu stron tak zwanych "fakt checkerów".

Przecież oni robią ludziom wodę z mózgu.

Odnośnie "bulding 7"

Tego BBC nie jest w stanie obronić.

W czasie relacji "life" reporterka BBC siedzi przed oknem w którym widać panoramę NY i w niej budynek 7, stojący, i z prostą twarzą mówi że się ten budynek zawalił. Transmisja się urywa na 20 minut przed faktycznym zawaleniem.

Jeśli to jest pomyłka to oni powinni grać w na giełdzie i popełniać takie pomyłki. :)

Jeżeli się na wszystkim znasz to powiedz w jaki sposób, bez pomocy materiałów wybuchowych, budynek może się zawalić z prędkością swobodnie spadającego ciała? Wszystkie trzy budynki WTC tak właśnie się zawaliły.

Znam się na konstrukcjach budowlanych.

Nie tylko BBC podało taką informację. To był błąd w komunikacji.

O tym, że budynek WTC 7 się zawali było wiadomo dużo wcześniej.

Dlatego zarządzono ewakuację i w chwili zawalenia nikogo nie było budynku. Nie było żadnych ofiar.

Trzeba nie mieć zdolności poznawczych aby wierzyć w teoria spiskowe dotyczące WTC 1, WTC 2 i WTC 7.

Dlatego Dr. Mathava Setty Physician, Engineer, Author jest niewiarygodny w sprawie WTC i także w sprawie C-19 i szcepień.

Na czy zna się Dr. Mathava Setty ??

Na czym Ty się znasz?

Na WTC i na katastrofie smoleńskiej?

Nie znasz się.

Z jaką szybkością powinny zawalić się budynki "bez pomocy materiałów wybuchowych" żebyś nie miał wątpliwości ??

Znam się na konstrukcjach budowlanych.

Nie tylko BBC podało taką informację. To był błąd w komunikacji.

O tym, że budynek WTC 7 się zawali było wiadomo dużo wcześniej.

Dlatego zarządzono ewakuację i w chwili zawalenia nikogo nie było budynku. Nie było żadnych ofiar.

Trzeba nie mieć zdolności poznawczych aby wierzyć w teoria spiskowe dotyczące WTC 1, WTC 2 i WTC 7.

Dlatego Dr. Mathava Setty Physician, Engineer, Author jest niewiarygodny w sprawie WTC i także w sprawie C-19 i szcepień.

Na czy zna się Dr. Mathava Setty ??

Na czym Ty się znasz?

Na WTC i na katastrofie smoleńskiej?

Nie znasz się.

Z jaką szybkością powinny zawalić się budynki "bez pomocy materiałów wybuchowych" żebyś nie miał wątpliwości ??

Tylko BBC podał informację o zawaleniu WTC7 mając w tle ten budynek stojący.

Amerykański reporter też zaczął o tym mówić ale nie skończył bo popatrzył na panoramę miasta i zauważył że WTC7 nadal stoi. Zmienił więc swoją relację na "możliwość zawalenia".

Gadanie że wiedziano że budynek się zawali nie ma żadnych podstaw bo w historii budowli stalowego szkieletu nigdy dotąd taki budynek się nie zawalił w wyniku pożaru.

Trzeba nie mieć zdolności logicznego myślenia żeby wierzyć w oficjalną narrację tej katastrofy. Brak wiedzy z podstaw fizyki też się kłania.

Dr. Mathava Setty ma w przeciwieństwie do Ciebie otwarty umysł i zdolność analizowania danych.

Jego wypowiedź, do której link podałem, nie wymagała wiedzy medycznej. Potrzeba było tylko znać postawy statystyki o analizy danych.

Jeśli dla Ciebie normalnym jest że budynki WTC1 i 2 zawalają się przez ok 10 sekund to gratuluję "wiedzy" z fizyki, a raczej jej braku.

Co do szybkości zawalenia to chyba pamiętasz oficjalne wytłumaczenie "pankace theory". Gdyby przyjąć że każde kolejne piętro zatrzyma opadanie tych ją poprzedzających choćby na 0.5 sekundy to cały budynek zawalałby się kilkadziesiąt sekund a nie 10.

Wykonawcy kontrolowanych wyburzeń zastanawiają się teraz czy ktoś ich będzie kiedykolwiek chciał zatrudnić skoro kilkudziesięcio-piętrowy budynek, w centrum ciasnej zabudowy, można zawalić, bez uszkodzenia budynków sąsiednich, przy pomocy tylko pożaru na kilku piętrach.

Edytowane przez stos

Amerykański reporter też zaczął o tym mówić ale nie skończył bo popatrzył na panoramę miasta i zauważył że WTC7 nadal stoi. Zmienił więc swoją relację na "możliwość zawalenia".

Gadanie że wiedziano że budynek się zawali nie ma żadnych podstaw bo w historii budowli stalowego szkieletu nigdy dotąd taki budynek się nie zawalił w wyniku pożaru.

Trzeba nie mieć zdolności logicznego myślenia żeby wierzyć w oficjalną narrację tej katastrofy. Brak wiedzy z podstaw fizyki też się kłania.

Dr. Mathava Setty ma w przeciwieństwie do Ciebie otwarty umysł i zdolność analizowania danych.

Jego wypowiedź, do której link podałem, nie wymagała wiedzy medycznej. Potrzeba było tylko znać postawy statystyki o analizy danych.

Jeśli dla Ciebie normalnym jest że budynki WTC1 i 2 zawalają się przez ok 10 sekund to gratuluję "wiedzy" z fizyki, a raczej jej braku.

Co do szybkości zawalenia to chyba pamiętasz oficjalne wytłumaczenie "pankace teory". Gdyby przyjąć że każde kolejne piętro zatrzyma opadanie tych ją poprzedzających choćby na 0.5 sekundy to cały budynek zawalałby się kilkadziesiąt sekund a nie 10.

Wykonawcy kontrolowanych wyburzeń zastanawiają się teraz czy ktoś ich będzie kiedykolwiek chciał zatrudnić skoro kilkudziesięcio-piętrowy budynek, w centrum ciasnej zabudowy, można zawalić, bez uszkodzenia budynków sąsiednich, przy pomocy tylko pożaru na kilku piętrach.

Cytuję wpis aby zostawić te rewelacji i nowe zasady konstrukcji, wytrzymałości i fizyki dla potomnych.

Później ustosunkuję się do bzdur które powielasz.

Jak już to pankace theory - jesteś zwolennikiem tej teorii czy przeciwnikiem?

Edytowane przez d7d
literówka

Cytuję wpis aby zostawić te rewelacji i nowe zasady konstrukcji, wytrzymałości i fizyki dla potomnych.

Później ustosunkuję się do bzdur które powielasz.

Jak już to pankace theory - jesteś zwolennikiem tej teorii czy przeciwnikiem?

Ja się o to nie martwię, natomiast martwię się o te budowle którymi jako budowlaniec od konstrukcji się zajmujesz.

Mam nadzieję że one nie są wyższe niż parterowe.

Zacytuj tu jeszcze kilku "fake hunterów" którzy pojęcia o niczym nie mają ale wiedzą gdzie są pieniądze.

Edytowane przez stos

Ja się o to nie martwię, natomiast martwię się o te budowle którymi jako budowlaniec od konstrukcji się zajmujesz.

Zacytuj tu jeszcze kilku "fake hunterów" którzy pojęcia o niczym nie mają ale wiedzą gdzie są pieniądze.

Twoja nadzieja okazała się nieprawdziwa :)

BBC i WTC 7

Czego ma dowodzić ogłoszenie przez BBC upadku WTC 7 mimo, że nadal stał ale ratownicy i służby już wiedziały że padnie.WTC 7 ?

Tajne służby poinformowały BBC i inne stacje o tym, że wysadzą lub już wysadzili WTC 7?

Jaki był cel wysadzenia WTC 7 przez służby specjalne ?

Poczytaj https://www.bbc.co.uk/blogs/theeditors/2007/03/part_of_the_conspiracy_2.html

WTC 1 i WTC 2 też wysadziły tajne służby ?

Twoja nadzieja okazała się nieprawdziwa :)

BBC i WTC 7

Czego ma dowodzić ogłoszenie przez BBC upadku WTC 7 mimo, że nadal stał ale ratownicy i służby już wiedziały że padnie.WTC 7 ?

Tajne służby poinformowały BBC i inne stacje o tym, że wysadzą lub już wysadzili WTC 7?

Jaki był cel wysadzenia WTC 7 przez służby specjalne ?

Poczytaj https://www.bbc.co.uk/blogs/theeditors/2007/03/part_of_the_conspiracy_2.html

WTC 1 i WTC 2 też wysadziły tajne służby ?

Co mnie obchodzi co BBC napisze na swoją obronę?

Tylko winny się tłumaczy.

Zaliczyli wpadkę bo pomyliły im się strefy czasowe i tyle.

Ja nie wiem skąd BBC wiedziało że WTC7 się zawali i niczego nie sugeruję. To Ty się strasznie obawiasz że ta prawda wyjdzie na jaw.

Zaliczyli wpadkę bo pomyliły im się strefy czasowe i tyle.

Ja nie wiem skąd BBC wiedziało że WTC7 się zawali i niczego nie sugeruję. To Ty się strasznie obawiasz że ta prawda wyjdzie na jaw.

Wszyscy odpowiedzialni za bezpieczeństwo wiedzieli, że się zawali.

Wyciąganie z tego wniosku, że budynek został wysadzony świadczy o głupocie i małych rozumkach twórców i powielaczy takich teorii.

BBC nie pomyliły się strefy czasowe.

W chaosie który tam panował to nie była jedyna mylna informacja.

Odpowiedź:

świadczy o poziomie twojej wiedzy na ten temat.

Z czego BBC ma się tłumaczyć?

Może z tego, że widziało wcześniej o wysadzeniu WTC 7 przez siły specjalne?

Siły specjalne poinformowały BBC, że wysadzili budynek przed wysadzeniem.

Po co? Żeby tworzyć teorie spiskowe?

Mały rozumek trzeba mieć żeby w to uwierzyć

To się koopy nie trzyma.

Będziesz później edytował swoje wpisy i wstawiał " . " czyli kropkę?

Wszyscy odpowiedzialni za bezpieczeństwo wiedzieli, że się zawali.

Wyciąganie z tego wniosku, że budynek został wysadzony świadczy o głupocie i małych rozumkach twórców i powielaczy takich teorii.

BBC nie pomyliły się strefy czasowe.

W chaosie który tam panował to nie była jedyna mylna informacja.

Odpowiedź:

świadczy o poziomie twojej wiedzy na ten temat.

Z czego BBC ma się tłumaczyć?

Może z tego, że widziało wcześniej o wysadzeniu WTC 7 przez siły specjalne?

Siły specjalne poinformowały BBC, że wysadzili budynek przed wysadzeniem.

Po co? Żeby tworzyć teorie spiskowe?

Mały rozumek trzeba mieć żeby w to uwierzyć

To się koopy nie trzyma.

Będziesz później edytował swoje wpisy i wstawiał " . " czyli kropkę?

Przestań wymyślać te bzdury o silach specjalnych.

Jak mały rozumek trzeba mieć że takie brednie pisać.

Przestań wymyślać te bzdury o silach specjalnych.

Jak mały rozumek trzeba mieć że takie brednie pisać.

Napisz co spowodowało upadek WTC 7 i jak to się ma do powielanej teorii o tym, że BBC wcześniej wiedziało.

A'prop "mały rozumek" wymyśl coś od siebie a nie bądź powielaczem.

Co do szybkości zawalenia to chyba pamiętasz oficjalne wytłumaczenie "pankace theory". Gdyby przyjąć że każde kolejne piętro zatrzyma opadanie tych ją poprzedzających choćby na 0.5 sekundy to cały budynek zawalałby się kilkadziesiąt sekund a nie 10.

Nie masz pojęcia o tym co napisałeś.

Coś innego zaplanowane wyburzenie budynku lub obiektu budowlanego a coś innego zawalenie się budynków w wyniku pożaru lub innych przyczyn.

Nawet nie wiesz jakie szkody spowodował pożar "na kilku piętrach" i jaki to miało wpływ na zawalenie się WTC 1. WTC 2 i WTC 3.

(cytuję cały wpis dla potomnych)

Nie masz pojęcia o tym co napisałeś.

Coś innego zaplanowane wyburzenie budynku lub obiektu budowlanego a coś innego zawalenie się budynków w wyniku pożaru lub innych przyczyn.

Nawet nie wiesz jakie szkody spowodował pożar "na kilku piętrach" i jaki to miało wpływ na zawalenie się WTC 1. WTC 2 i WTC 3.

(cytuję cały wpis dla potomnych)

Cytuj co chcesz.

No i pokaż gdzie ja napisałem coś o służbach specjalnych robiących cokolwiek.

To się urodziło w Twojej chorej głowie.

Powtórzę bo tego nie zauważyłeś bo Ci do koncepcji nie pasuje.

Nikt nie mógł przewidywać lub spodziewać się zawalenia WCT7 bo nigdy w historii budynków o stalowej konstrukcji nie zdarzył się przypadek zawalenia takiego budynku z powodu pożaru.

Napisz co spowodowało upadek WTC 7 i jak to się ma do powielanej teorii o tym, że BBC wcześniej wiedziało.

A'prop "mały rozumek" wymyśl coś od siebie a nie bądź powielaczem.

Przecież Ty wiesz ja się zawalił więc po co mam coś pisać.

Używam określeń które Twój rozumek pojmie, a ponieważ takiego określenia użyłeś więc zakładam, może na wyrost, że go zrozumiesz.

Przecież Ty wiesz ja się zawalił więc po co mam coś pisać.

Używam określeń które Twój rozumek pojmie, a ponieważ takiego określenia użyłeś więc zakładam, może na wyrost, że go zrozumiesz.

NIST opracowała raport. Specjaliści są zgodni z tym raportem.

A niespecjaliści a jednocześnie zwolennicy wszelkich teorii spiskowych twierdzą swoje.

Oni wiedzą lepiej. ;)

NIST opracowała raport. Specjaliści są zgodni z tym raportem.

A niespecjaliści a jednocześnie zwolennicy wszelkich teorii spiskowych twierdzą swoje.

Oni wiedzą lepiej. ;)

NIST zajął się WTC7 ale wyników szczegółowych nie opublikował. Może bał się utraty reputacji za pisanie bzdur nie opartych na faktach i prawach fizyki.

W jaki sposób ci specjaliści są zgodni z czymś czego nie czytali?

Oczywiście oficjalnym wytłumaczeniem było "national seciurity".

Jesteś przykładem niespecjalisty i zwolennika wszelkich teorii spiskowych.

Twojego domu nie projektowałem. Pewnie możesz spać spokojnie.

Chodząc po Warszawie oglądaj się na boki, do przodu, do tyłu i patrz w górę. :)

Ja śpię spokojnie ale Ty to możesz, przy swoich teoriach, się martwić.