Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Nie prawda , jest taka klasyfikacja.

USA, Izrael , Nazistowskie Niemcy i Stalinowska Rosja to elita tej listy.

Wiesz kto jest na szczycie ?

Stalinowskiego ZSRR raczej nikt nie pobije

osif Dyadkin w swojej książce „Unnatural Deaths in USSR 1928 – 1954” wskazuje na około 60 milionów nienaturalnych zgonów w ZSRR tylko w tym okresie.

I nawet ostrożny zazwyczaj Norman Davies w swojej „Europie…” mówi o 50 milionach zabitych w latach 1924 – 1953, ale z wykluczeniem ofiar II wojny światowej (po dodaniu oficjalnej liczby 27 milionów zabitych osiągamy już pułap prawie 80 milionów…).

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

"Jak zauważa "The Telegraph" już w marcu 2021 r., a zatem krótko po premierze, naukowcy zidentyfikowali potencjalnie poważny efekt uboczny podania preparatu.

Następnie zalecono, aby osobom poniżej 40. roku życia zaoferować alternatywną szczepionkę, ponieważ ryzyko związane ze szczepionką AstraZeneca przewyższało szkodę wyrządzoną przez Covid. Wiele krajów wycofało preparat."

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/beda-odszkodowania-astrazeneca-przyznaje-ze-ma-powazne-skutki-uboczne/4e0ht9e?srcc=undefined&utm_v=2

Wrzucam kowidianom, jako że od jutra w UE już się AstraZeneca nie zaszczepicie... chyba, że nielegalnie ;-)

"Jak zauważa "The Telegraph" już w marcu 2021 r., a zatem krótko po premierze, naukowcy zidentyfikowali potencjalnie poważny efekt uboczny podania preparatu.

Następnie zalecono, aby osobom poniżej 40. roku życia zaoferować alternatywną szczepionkę, ponieważ ryzyko związane ze szczepionką AstraZeneca przewyższało szkodę wyrządzoną przez Covid. Wiele krajów wycofało preparat."

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/beda-odszkodowania-astrazeneca-przyznaje-ze-ma-powazne-skutki-uboczne/4e0ht9e?srcc=undefined&utm_v=2

Wrzucam kowidianom, jako że od jutra w UE już się AstraZeneca nie zaszczepicie... chyba, że nielegalnie ;-)

Ale w radio wnet mówili że co spece mają już szczepionkę na wirusy których jeszcze nie ma , bać się ? samolotami rozpylać chyba niedługo będą.:D

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
kaizen ty się ogarnij i rozróżniaj typowego antyszczepionkowca który nie da zaszczepić dzieci szczepionkami które są dawno dopuszczone i sprawdzone a tymi którzy nie dają kksperymentować na swoim organiźmie jakims gównem , wiesz dobrze że guwno zwane przez ciebie szczepionką nie jest szczepionką i każda definicja o tym mówi a ty jak nawiedzony ,za dużo czasu masz ??

kaizen ty się ogarnij i rozróżniaj typowego antyszczepionkowca który nie da zaszczepić dzieci szczepionkami które są dawno dopuszczone i sprawdzone a tymi którzy nie dają kksperymentować na swoim organiźmie jakims gównem , wiesz dobrze że guwno zwane przez ciebie szczepionką nie jest szczepionką i każda definicja o tym mówi a ty jak nawiedzony ,za dużo czasu masz ??

A to nie są te same osoby?

Które szczepionki aktualnie są bardziej przebadane, niż na covid?

A to nie są te same osoby?

Które szczepionki aktualnie są bardziej przebadane, niż na covid?

Nie to nie są te same osoby ,przykład mój ja szczepiony jestem na wszystkie obowiązkowe szczepienia i moje dzieci tak samo są szczepione ale za uja nie dałem się szczepić tym gównem covidowym dzieciom tez to odradzałem bo to ani szczepionka tylko protoszczepionka ,nie przebadana do końca chyba nawet do dziś więc nie ma oczym gadać. to zakrawa na eksperyment medeyczny art 39 konstytucji RP jak dobrze pamiętam teraz strzelam z pamięci.

Antyszczepionkowcy są albo tubami propagandy, agentami obcych służb, albo naiwnymi ofiarami takiej propagandy.

Źli Amerykanie z US Army nakręcili ruchy antyszczepionowe na Filipinach, żeby oczernić chińskie dobre szczepionki i dać czas dobrym Amerykanom na opracowanie lepszych szczepionek. Amerykanie (ci źli oczywiście ;-) ) w ogole nie liczyli się z życiem ludzkim blokując dobre chińskie szczepionki. A wszystko to w walce o strefy wpływów.

To tak w skrócie filmik linkowany przez Kaizen'a... a jeżeli czeoś nie rozumiesz, to jesteś "antyszczepionkowcem, albo tubą propagandy, albo agentem obcych służb, albo naiwną ofiarą takiej propagandy"... jest tu jakiś lekarz?

ja szczepiony jestem na wszystkie obowiązkowe szczepienia i moje dzieci tak samo są szczepione ale za uja nie dałem się szczepić tym gównem covidowym

A nie wynika to z tego, że te obowiązkowe przerobiłeś zanim służby specjalne zaczęły akcje propagandowe opisane w filmiku?

Jakimi szczepionkami zaszczepiłeś siebie czy dzieci od 2020 r? Jak były przebadane te szczepionki?

A nie wynika to z tego, że te obowiązkowe przerobiłeś zanim służby specjalne zaczęły akcje propagandowe opisane w filmiku?

Jakimi szczepionkami zaszczepiłeś siebie czy dzieci od 2020 r? Jak były przebadane te szczepionki?

Moje dzieci są już dorosłe a szczepionki jakie wtdy były to chyba wiesz i raczej nie muszę ci ich wymieniać , pewien być że gównem na kolanie slecony z wrzodów trupów nie dałem ani nie dam się szczepić chyba jeszcze ta konstytucja istnieje choc patrząc na to co wyczyniają te yntelygenty rządowe mam wątpliwości.

raczej nie muszę ci ich wymieniać

Nie, nie musisz. Jestem pewien, że nie sprawdzałeś, jak były testowane (czy nie były nowością, ile osób brało udział w próbach klinicznych, ile NOPów zarejestrowana i jak często występowały, jaką miały skuteczność). A w głowie dopiero Ci to namieszała albo propaganda (gdy zwyczajnie jesteś na nią podatny) albo srebrniki. Dowodem na to jest to, że po rozpętaniu propagandy na nic się nie zaszczepiłeś.

Czy może chociaż Boostrixa dawkę przypominającą wziąłeś?

Edytowane przez Kaizen

Nie, nie musisz. Jestem pewien, że nie sprawdzałeś, jak były testowane (czy nie były nowością, ile osób brało udział w próbach klinicznych, ile NOPów zarejestrowana i jak często występowały, jaką miały skuteczność). A w głowie dopiero Ci to namieszała albo propaganda (gdy zwyczajnie jesteś na nią podatny) albo srebrniki. Dowodem na to jest to, że po rozpętaniu propagandy na nic się nie zaszczepiłeś.

Czy może chociaż Boostrixa dawkę przypominającą wziąłeś?

Ktoś z rodziny ? może żona czerpała korzyści z tych szczepień gównem ? dziwnie się zachowujesz jak winny czy co ? co mnie obchodza eksperymentalne szczepienia chcesz to sę szczep nic mi do tego ale mnie w to nie mieszaj.