samsu 12.03.2020 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 - Hubert Czerniak TV - CO2 i jego wpływ na zdrowie / Tajemnice DWUTLENKU WĘGLA / Komora Normobaryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.03.2020 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 (edytowane) Temat był Edyta:A co, jeżeli obudziliśmy wysokim stężeniem CO2 organizmy, które nie potrafiły żyć po obniżeniu CO2 (gdy jeszcze człowieka nie było na tej planecie) i zahibernowały? A teraz mamy stężenie najwyższe od czasu pojawienia się jakiegokolwiek Homo (i nie mam tu żadnej literek z LGBT) i budzą się i szukają żywiciela? Nie ma dinozaurów, ale pojawił się nietoperz... Tylko mało ich, więc przerzuciły się na ludzi? Pewne jest, że wyższe stężenie CO2 spowoduje wzrost zakwaszenia oceanów i wyginięcie organizmów bazujących na skorupkach, które się rozpuszczą. Dotąd myślałem, że zostanie pustka, bo stare nie zmartwychwstaną... Ale może się myliłem, i taki koronowirus odhibernował? A może natura takich niespodzianek, co się uśpiły ma więcej i się będą budziły wraz ze wzrostem (co jest pewne i zmierzone) stężenia CO2? Tak, głupia teoria. Ale na tym filmiku są jeszcze głupsze. Edytowane 12 Marca 2020 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 13.03.2020 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Za dużo C2H5OH i CO2 zażył ten gość na filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.03.2020 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Są tylko dwa wyjścia:1. jeśli już obejrzałeś te banialuki, to wypij więcej środka znieczulajacego świadomość2. jeśli nie obejrzałeś, to natychmiast włącz coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts