Kaizen 02.05.2020 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Godzina 18 wprowadzają w Polsce pakiet ,,poluzowań" czy jak to tam się zwie, godzina 20 na zagranicznych kanałach to samo dla innych krajów-tylko mówcy się zmieniają. Jaki wniosek? może przypadek? hmmm możliwe przypadki się zdarzają Kto konkretnie ogłosił otwarcie żłobków i przedszkoli, poza Polską i na jakim etapie? Jakie poluzowanie wprowadziły wtedy Chiny, USA czy Korea Południowa? Czemu jak Chiny wprowadzały obostrzenia, to inni spiskowcy tego nie zrobili? Jak Chiny wprowadzały poluzowania, to czemu inni wprowadzali obostrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.05.2020 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Możesz podać autora, wydanie i tłumaczenie? Co szczególnego polecasz w Biblii ? Przeczytaj to może zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.05.2020 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Kto konkretnie ogłosił otwarcie żłobków i przedszkoli, poza Polską i na jakim etapie? Jakie poluzowanie wprowadziły wtedy Chiny, USA czy Korea Południowa? Czemu jak Chiny wprowadzały obostrzenia, to inni spiskowcy tego nie zrobili? Jak Chiny wprowadzały poluzowania, to czemu inni wprowadzali obostrzenia? Ok,przepraszam źle się wyraziłem chodziło o obostrzenia!!!!! .W każdym kraju były podobne, taki mały scenariusz. O poluzowaniu masz rację, każdy robi jak chce, lub na ile mu lud pozwala Edytowane 2 Maja 2020 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.05.2020 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Siedzisz w swoim domu bez maski i też wdychasz swoje wydechu. Cudze też. Trochę logiki brakuje. Też na zdrowie Od lat oddychałem i myślę,że jeszcze trochę pooddycham. Nigdy nie oddychałem przez maskę,ponoć ona ratuje życie i jest zbawienna ,ale jak to jest naprawdę to myślę,że jak trochę w niej pochodzisz to dasz mi znać .Może się przekonam? Powiem CI tylko,że wirusy też wnikają prze oczy i uszy, tak więc też trzeba pomyśleć aby je ,,zaślepić " Edytowane 2 Maja 2020 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.05.2020 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Ok,przepraszam źle się wyraziłem chodziło o obostrzenia!!!!! .W każdym kraju były podobne, taki mały scenariusz. O poluzowaniu masz rację, każdy robi jak chce, lub na ile mu lud pozwala Serio? Kiedy Czechy wprowadziły maseczki? I co wtedy mówił o nich Szumowski? Filmik wrzucony na YT 11 lutego 2020: Co wtedy u nas się działo? Gdzie teraz znajdziesz takie osiedle w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.05.2020 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Serio? Kiedy Czechy wprowadziły maseczki? I co wtedy mówił o nich Szumowski? Filmik wrzucony na YT 11 lutego 2020: Co wtedy u nas się działo? Gdzie teraz znajdziesz takie osiedle w Polsce? Nie chodzi mi o te nieszczęsne maseczki....to jest dodatek do całości. Chodzi ogólnie o obostrzenia o te 4 etapy ,scenariusz był ten sam w większości krajów. P.S. jak się ładujesz takimi informacjami z neta to nie dziwię się,że czekasz na szczepionkę Edytowane 2 Maja 2020 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.05.2020 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Przeczytaj to może zrozumiesz Co mam zrozumieć? I co Biblia ma do COVID-19 i wpływu na budownictwo? PS Może COVID-19 to kara za grzechy lub za grzech pierworodny? Edytowane 2 Maja 2020 przez d7d PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.05.2020 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Co mam zrozumieć? I co Biblia ma do COVID-19 i wpływu na budownictwo? PS Może COVID-19 to kara za grzechy lub za grzech pierworodny? Jak już tak rozmawiamy to co ma maseczka do covid19 i wpływu na budownictwo? choć w tym przypadku człowiek wykonujący prace budowlane mniej się nawdycha pyłu z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.05.2020 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Nie chodzi mi o te nieszczęsne maseczki....to jest dodatek do całości. Chodzi ogólnie o obostrzenia o te 4 etapy ,scenariusz był ten sam w większości krajów. Obejrzałeś filmik? Gdzie mamy zamknięte osiedla na które nawet kurier nie wejdzie? Gdzie masz windy i cały teren dezynfekowany cztery razy dziennie? Ciekawostka - u nas tajemnica i RODO - w Chinach już jak kogoś złapią bez maski, to zostaje zamknięty na kwarantannę w domciu a dom/mieszkanie zostaje OZNACZONE. Kto miał taki scenariusz jak Polska? Może Włochy? Czy USA? A to, że pewne rozwiązania są oczywiste bądź zalecane przez światowe autorytety - to co w tym dziwnego, że różne kraje je stosują (ale nie wszystkie)? Co do sensu maseczek - obrazowo dla tych, co są w 100% pewni, że nie ochroni przed fruwającym wirusem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.05.2020 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Jak już tak rozmawiamy to co ma maseczka do covid19 i wpływu na budownictwo? choć w tym przypadku człowiek wykonujący prace budowlane mniej się nawdycha pyłu z budowy. Maseczka jest obowiązkowym ubiorem. Takie proste a Ty tego nie rozumiesz? Szukasz porady w Biblii ? Może w Biblii jest rozdział o wirusach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.05.2020 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Obejrzałeś filmik? Gdzie mamy zamknięte osiedla na które nawet kurier nie wejdzie? Gdzie masz windy i cały teren dezynfekowany cztery razy dziennie? Ciekawostka - u nas tajemnica i RODO - w Chinach już jak kogoś złapią bez maski, to zostaje zamknięty na kwarantannę w domciu a dom/mieszkanie zostaje OZNACZONE. Kto miał taki scenariusz jak Polska? Może Włochy? Czy USA? A to, że pewne rozwiązania są oczywiste bądź zalecane przez światowe autorytety - to co w tym dziwnego, że różne kraje je stosują (ale nie wszystkie)? Co do sensu maseczek - obrazowo dla tych, co są w 100% pewni, że nie ochroni przed fruwającym wirusem: O matko. Nakręcę taki film,że zawory Ci puszczą i z chaty nie wyjdziesz przez najbliższy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.05.2020 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Nakręć film albo nakręć się jeszcze bardziej. Uważaj na głowę bo może boleć od tego bicia w ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.05.2020 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 O matko. Nakręcę taki film,że zawory Ci puszczą i z chaty nie wyjdziesz przez najbliższy rok I to będzie dowód na to, że maseczka nie chroni przed włożeniem palca do oka, nosa czy japy - a robimy to bezwiednie. Idę o zakład, że wszyscy sprawni ruchowo? Czy może to będzie dowód na to, że na rękach nie mamy zarazków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.05.2020 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Jak padnę na cvida to moja żona ma polecenie napisać i przeprosić w moim imieniu. Jak już tak polecasz książki to ja Ci polecę Biblię Pudło. Biblię według X. Jakuba Wujka (wydanie jakies z końca XIXw) czytałem wtedy gdy Horyzonty Techniki dla dzieci. Owszem ilustracje były ciekawe, lecz rewelacji na miarę Einsteina nie widziałem. Ot historia i nieco "natchnionych mądrości". Im później zaglądałem tym ... ,. Uwagi daruje sobie aby nie było krzyku, że obrażam bliżej nie sprecyzowane tzw. uczucia religijne - cokolwiek to oznacza. Nie sprecyzowane, lecz skodyfikowane - art. 196 k.k. Mnie już nawet palenie na stosie nie zdziwi. Sorry, taki mamy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.05.2020 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Maseczka jest obowiązkowym ubiorem. Takie proste a Ty tego nie rozumiesz? Szukasz porady w Biblii ? Może w Biblii jest rozdział o wirusach? Jak każą łazić w OP1 to też będziesz się stosował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.05.2020 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Jak każą łazić w OP1 to też będziesz się stosował ? Najpierw zapytam ciebie. Bo się znasz lepiej . A ja wierzę ekspertom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.05.2020 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Jak każą łazić w OP1 to też będziesz się stosował ? Są tacy którzy już teraz chodzą w podobnym. Dal siebie i dla otoczenia. I co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.05.2020 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Najpierw zapytam ciebie. Bo się znasz lepiej . A ja wierzę ekspertom. Tym od Naczelnika też? PS Jak by co to mowa o naczelniku Poczty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.05.2020 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Są tacy którzy już teraz chodzą w podobnym. Dal siebie i dla otoczenia. I co Ty na to ? Widuję też takich ......Myślę że już kwalifikują się do szpitala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.05.2020 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Najpierw zapytam ciebie. Bo się znasz lepiej . A ja wierzę ekspertom. Ja to jestem taki ,,typ niepokorny '' raczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts