jar.os 03.05.2020 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Słuchaj, patrzę na twoje wpisy i rozumiem że masz rozległą wiedzę medyczną w zakresie wirusów. Jesteś z wykształcenia lekarzem? Wirusologiem? Czytać umiesz? przecież jasno napisałem że jestem fizolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 03.05.2020 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 (edytowane) Maseczka jest obowiązkowym ubiorem. Takie proste a Ty tego nie rozumiesz? Szukasz porady w Biblii ? Może w Biblii jest rozdział o wirusach? No dobra skoro nie czytałeś Biblii to może przeczytaj ustawę odnośnie zabezpieczanie twarzy i nosa. Jest tam również napisane kto nie musi tego robić, tak więc wszystko z literą prawa odbywa się u mnie, a Ty ubieraj się jak chcesz przecież żyjemy w ,,wolnym kraju" Edytowane 3 Maja 2020 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.05.2020 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Czytać umiesz? przecież jasno napisałem że jestem fizolem. Poczekaj , nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Nie masz żadnego wykształcenia medycznego lub pokrewnego a wypowiadasz się bardzo kategorycznie na temat noszenia masek oraz ew przebiegu choroby. Jeśli coś podkręciłem to mnie popraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.05.2020 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Poczekaj , nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Nie masz żadnego wykształcenia medycznego lub pokrewnego a wypowiadasz się bardzo kategorycznie na temat noszenia masek oraz ew przebiegu choroby. Jeśli coś podkręciłem to mnie popraw. No tak ....jestem ciemny ciul .Czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.05.2020 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Czyli nie wiesz ale się wypowiesz. No spoko. Szanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.05.2020 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Czytać umiesz? przecież jasno napisałem że jestem fizolem. Spokojnie....... couoli wciąga Cie w swoje sidła z głupkowatym podtekstem.W jego mniemaniu czy wiesz czy nie wiesz to i tak do jednego wora.Jak ich słucham i tych ideologi pytającej to zygać mi się chce. No ale walcz z tym i przypominam ,ze on i inni wyłapują to co tylko chcą i wplątują w swoje giereczki. Każdy kontrowersyjny temat musi się przecież kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.05.2020 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Spokojnie....... couoli wciąga Cie w swoje sidła z głupkowatym podtekstem.W jego mniemaniu czy wiesz czy nie wiesz to i tak do jednego wora.Jak ich słucham i tych ideologi pytającej to zygać mi się chce. No ale walcz z tym i przypominam ,ze on i inni wyłapują to co tylko chcą i wplątują w swoje giereczki. Każdy kontrowersyjny temat musi się przecież kręcić. Na innych forach też są tacy , nic nowego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.05.2020 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Czyli nie wiesz ale się wypowiesz. No spoko. Szanuję. To co wiem i ile wiem spokojnie mi wystarcza do życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 04.05.2020 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Tobie może do życia wystarczy, lecz racz pamiętać że wolność twoja kończy się tam gdzie zaczyna się wolność drugiego człeka. Sople to twoja sprawa o ile schowasz je za maseczka lub w reklamówce gdy sięgają pasa. Lecz zakażanie innych dozwolone jest tylko w firmie zwolnionej z rozumu, na której obiektach nigdzie jeszcze nie widziałem tablicy o treści: >>Powierzchnia naszego przybytku wynosi przykładowo 240 m kwadratowych podzielone przez 15 m kwadr. na osobę czyni, że jednocześnie pod dachem może przebywać 16 osób<< Amen. Desperaci przybywający tam w większej ilości powinni być: wyprowadzeni, ukarani oraz ustawowo zwolnieni z leczenia w placówkach powszechnej opieki zdrowotnej opłacanej z naszych podatków, gdyż postępują wbrew zleceniom ministra zdrowia. Jako substytut zaleca im się modlitwę. Mają jedyną w życiu okazję sprawdzić siłę swej wiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.05.2020 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Tobie może do życia wystarczy, lecz racz pamiętać że wolność twoja kończy się tam gdzie zaczyna się wolność drugiego człeka. Sople to twoja sprawa o ile schowasz je za maseczka lub w reklamówce gdy sięgają pasa. Lecz zakażanie innych dozwolone jest tylko w firmie zwolnionej z rozumu, na której obiektach nigdzie jeszcze nie widziałem tablicy o treści: >>Powierzchnia naszego przybytku wynosi przykładowo 240 m kwadratowych podzielone przez 15 m kwadr. na osobę czyni, że jednocześnie pod dachem może przebywać 16 osób<< Amen. Desperaci przybywający tam w większej ilości powinni być: wyprowadzeni, ukarani oraz ustawowo zwolnieni z leczenia w placówkach powszechnej opieki zdrowotnej opłacanej z naszych podatków, gdyż postępują wbrew zleceniom ministra zdrowia. Jako substytut zaleca im się modlitwę. Mają jedyną w życiu okazję sprawdzić siłę swej wiary. Tych desperatów dajmy na to z Biedry to kto wyłowi do ukarania i na jakiej zasadzie? Co będzie decydującym czynnikiem aby kogoś - akurat tego i tego ukarać w sposób jaki proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.05.2020 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Tobie może do życia wystarczy, lecz racz pamiętać że wolność twoja kończy się tam gdzie zaczyna się wolność drugiego człeka. Liczę też na to że te drugie człowieki mają to na uwadze ....ale niemal codziennie się przeliczam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.05.2020 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 No dobra skoro nie czytałeś Biblii to może przeczytaj ustawę odnośnie zabezpieczanie twarzy i nosa. Jest tam również napisane kto nie musi tego robić, tak więc wszystko z literą prawa odbywa się u mnie, a Ty ubieraj się jak chcesz przecież żyjemy w ,,wolnym kraju" Mniej więcej wiem kto nie musi nosić. Bardzo wiele ludzi może pod to podlegać i do tego wg własnego uznania. Najwyżej mogą go inni "zlinczować" słownie lub wyprosić ze sklepu. Biblia nic do tego nie ma. Żyjemy w tzw. "wolnym kraju" (wolnym od czego?) i jak ktoś chce to może czytać Biblię i nawet się powoływać na teksty w niej przeczytane. Czy komuś to w czymś pomoże to pewnie zależy od interpretacji. Znam takich co przysięgali na Biblię lub na "Tak mi dopomóż..." i i nic wartościowego ani dobrego z tego nie wynikało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.05.2020 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Czytać umiesz? przecież jasno napisałem że jestem fizolem. Nie ma takiego zawodu / wykształcenia jak "fizol". "fizol" to pogardliwe określenie kogoś kto pracuje fizycznie. W łazience będziesz wymieniał / naprawiał instalację wod-kan? To jesteś Pan Instalator a może nawet Pan Majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.05.2020 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Nie ma takiego zawodu / wykształcenia jak "fizol". "fizol" to pogardliwe określenie kogoś kto pracuje fizycznie. W łazience będziesz wymieniał / naprawiał instalację wod-kan? To jesteś Pan Instalator a może nawet Pan Majster Będę robił od podstaw ...instalacje wszystkie do wymiany . I niestety albo stety jestem fizol . Nie mam przed nazwiskiem P.Majster.Jakoś nie cierpię z tego powodu . Widziałem mózgowców co se palce rozgniatali młotkiem przy próbie wbicia gwoździa . Są fizole , są mózgowcy ....każdy się do czegoś nadaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.05.2020 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Aha ....dodam że łazienka od podstaw aż po zawieszenie ręcznika na haczyku .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.05.2020 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Czyli łącznie z płytkami i białym montażem No proszę, można? Można! Wracając do głównego tematu: COVID-19 nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 04.05.2020 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Żyjemy w tzw. "wolnym kraju" (wolnym od czego?) i jak ktoś chce to może czytać Biblię i nawet się powoływać na teksty w niej przeczytane. Czy komuś to w czymś pomoże to pewnie zależy od interpretacji. Znam takich co przysięgali na Biblię lub na "Tak mi dopomóż..." i i nic wartościowego ani dobrego z tego nie wynikało. Pytasz wolnym od czego? Od rozumu panie, od rozumu. Ostatnia pięciolatka jest najlepszym dowodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.05.2020 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Pytasz wolnym od czego? Od rozumu panie, od rozumu. Ostatnia pięciolatka jest najlepszym dowodem. Gdzieżeś Waś był jak rząd wybierali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 04.05.2020 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Gdzieżeś Waś był jak rząd wybierali?? Myślisz, że był premierem i wybierał sobie ministrów? Czy prezydentem i wybierał sobie premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.05.2020 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Myślisz, że był premierem i wybierał sobie ministrów? Czy prezydentem i wybierał sobie premiera? Proste pytanie zadałem - gdzie byłeś waść..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts