Pa_____us 24.03.2020 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Witam W najbliższym czasie będę zamawiał furtki od altanki śmietnikowej. Furtka wewnętrzna (na ogród) będzie otwierana na zewnątrz altanki na bramę - taki mam plan Natomiast zastanawia mnie jaki powinien być kierunek otwierania furtki altanki śmietnikowej od strony ulicy? Czy może być na zewnątrz altanki (czyli na ulice/chodnik)? Wydaje mi się, że tak będzie wygodniej - obie furtki będą otwierane na zewnątrz więc nie będą zabierać miejsca w środku? Jednak nie wiem czy taki sposób jest dozwolony i czy w używaniu rzeczywiście okaże się praktycznym - lepszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.03.2020 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 zasadniczo nie powinno być na zewnątrz, ale chyba większość ludzi tak ma, bo to wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.03.2020 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Na zewnątrz, bo wygodniej dla pracowników MPO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pa_____us 26.03.2020 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Obawiam się skrajnych przypadków typu: ktoś nie domknie furtki, zawieje wiatr, otworzy furtkę na chodnik/ulicę i uderzy np przechodzącego człowieka... Z drugiej strony wiem, że to skrajność, a decydując się na otwieranie do środka tracę sporą część śmietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.03.2020 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 to zrób drzwi ze sprężynowym zawiasem -będą się same zamykały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts