Elfir 16.04.2020 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Ja tam się cieszę, że mam dwie ściany między pralką a sypialnią. Pralka i suszarka chodzą głównie w nocy - i nie przeszkadza to w spaniu (a trochę hałasują). Tez mam dwie ściany - sypialnia-garderoba i garderoba-pralnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.04.2020 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Tez mam dwie ściany - sypialnia-garderoba i garderoba-pralnia. Jak z drzwiami i jeszcze z podcięciami dla wentylacji - to niewiele pomaga na hałas. A jak trzeba iść dookoła tych ścian, to chyba trudno powiedzieć, że to blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.04.2020 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Bliżej niż do pralni na parterze czy w piwnicy.Akurat zdejmuję ubranie w łazience najczęściej, a do pralni mam wejście z łazienki. Myślałam o przebiciu też otworu z drzwiczkami z garderoby do pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts