Pauliq 03.05.2020 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Witam. Mam ogromny problem z ptakami. Po 1 siedzą na szczycie i strasznie sraja na czarny dach.. Po 2 łapią się prowadnic rolet w oknach w całym domu i stukają po szybach chcąc wejść do domu.. Przy okazji całe okna są obsrane. Dlatego też rolety ciągle są zamknięte. Nie mieszkam jeszcze. Szukam jakiegoś naprawdę sprawdzonego przez was sposobu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2020 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 jak zaczniecie mieszkać, to je nieco przepłoszycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.05.2020 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Ptaki mają marki i modele, coś jak samochody. Przecież nie wiemy czy drop ci okna rozbija a może żuraw wygina rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 04.05.2020 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Ptaki mają marki i modele, coś jak samochody. Przecież nie wiemy czy drop ci okna rozbija a może żuraw wygina rolety? Modraszka, wróbel i kos się goszczą u mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jockey 04.05.2020 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 jak zaczniecie mieszkać, to je nieco przepłoszycie. Albo i nie... U mnie jest cała chmara wróbli i mazurków i nic sobie nie robią z figurek kruka i sokoła, choć je przestawiam w różne miejsca. Basen traktują jako wodopój i bardzo brudzą krawędzie, po przed każdym odlotem zrzucają balast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.05.2020 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 kot w ogrodzie też skutecznie płoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts