koniecka 20.05.2020 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 (edytowane) Takiego, żeby stało stabilnie, utrzymywało spory ciężar (monitory swoje ważą...) i wyglądało na tyle znośnie, żeby nie było wstyd zapraszać gości do pokoju:confused: Pierwotnie miałem zamiar coś kupić z https://www.deltivo.pl/category/biurka, ale że od czerwca prawdopodobnie idę na zielonę trawkę (bo firma nie wyrabia), to stwierdzam że zrobię ten mebel samodzielnie. Raz że trzeba będzie się czymś zająć, a dwa że powinno wyjść taniej Jakieś porady, wskazówki na początek dla zbijacza biurek? Edytowane 25 Maja 2020 przez koniecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2020 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 blat kuchenny i cztery nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.05.2020 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Zamiast czterech nóg, po bokach dwie płyty pionowe (jak blat lub zwykłe18mm) i z tyłu (tam gdzie twoje stopy) jedna duża płyta lub dwie po bokach, szerokosci po pół metra. Konstrukcja tak stabilna, że wytrzymuje lambadę, salsę i twista tańczonego na blacie. Kątowniki (lakierowane białe, brązowe lub czarne) w różnych rozmiarach kupisz w markecie na 3. literę. Do tego miałem najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 20.05.2020 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Zamiast nog itp. mozna dac szafki, z poleczkami albo szufladami, jak malo miejsca, to tylko jedna. Szafka zawsze sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.05.2020 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Ja mam szafkę z szufladami luzem wsuniętą pod blat i jest miejsce na drobiazgi. Wykonana z takiej samej płyty jak biurko, blat 1 x 2 . Metra:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts