zbigor 30.05.2020 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Sprawa wygląda tak że jest sobie zniszczony wodomierz trzeba kupić nowy a na nowym niezamontowanym wodomierzu z zerowym wskazaniem musi się znaleźć jakieś 200 m3 wody. Najlepiej jakby był to wodomierz skrzydełkowy 3/4 cala o max przepływie 4m3/h. . Jak w miarę bezboleśnie podkręcić wskazania? Zaznaczam że nie chodzi o cofanie wskazania a o jego powiekszenie. . i ma służyć do prywatnych rozliczeń osób korzystających ze studni głębinowej. Jakieś pomysły? NIe uśmiecha mi się pompowanie do rowu 200m3 wody żeby uzyskać pożądany wynik stąd szukam alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.05.2020 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) Protokół montażu ze stanem zamontowanego i gra. Szukasz kłopotów? Ktoś za te 200 m^3 musi zapłacić. Chcesz klienta naciąć, że pompowałeś? Oto Polska właśnie... Edytowane 31 Maja 2020 przez Bertha Chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigor 31.05.2020 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Oto Polska właśnie. Najlepiej kogoś obrzucić błotem choć ma się zerowe pojęcie o sprawie. ... Jesteś głupi czy udajesz? Napisałem wyraźnie że wodomierz jest zniszczony i trzeba kupić nowy, Protokoły możesz sobie wsadzić w dupę. To nie wodociągi tylko studnia głębinowa. na działkach. Nikt za nic nie będzie płacił do czasu aż się zepsuje pompa, zapcha filtr Po to są wodomierze by określić udział w kosztach serwisu. Proszę cię byś się już byśw tym temacie ze swoim zaściankowym myśleniem wiecej nie odzywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.05.2020 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Kompresor i powietrze, to najbardziej rozsądne działanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigor 31.05.2020 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Dzięki sprawdzę. To byłby fajny sposób bo mogęto zrobić w garażu. Szwagier podpowiedział mi też inne wyjście . Pompka obiegowa do basenu I tak co weekend jak jest gorąco to pompuję wodę do basenu stelażowego a po weekendzie ją spuszczam. Pompka jest nieużywana bo na 2 dni nie ma sensu wrzucać chloru Dlatego o tym zapomniałem. Mogę ją wpiąć z wodomierzem do basenu i niech chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.05.2020 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Szkoda pompki, 200m3 to jednak dużo, znałem osobę która podłączyła wodomierz 2"do rury ssania powietrza w aucie i pojechali w trasę ale powód był inny - wzorowali do "0" pod licznik po zmianie lokatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 31.05.2020 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Odkurzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts