Ratpaw 29.06.2020 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Witam! Mam pewien problem, ponieważ za trzy miesiące kładę elewację, a ciągle brakuje mi zainstalowanie lekkiego daszku nad wejściem głównym i wyjściem na taras. Czy jest jakieś rozwiązanie, które pozwala uniknąć mostków termicznych na mocowaniu lekkich szklano-stalowych daszków? Uprzedzając pytania, architekt zaproponował mi rozwiązanie bardzo dobre jakościowo, jednak nieakceptowalne cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkowy 01.07.2020 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Rowniez jestem zainteresowany tematem daszkow. Wszedzi mozna znalezc info ze daszek w simu energetycznym ma byc dostawiany, ale juz znalezienie konkretnych projektow/rozwiazan nie jest proste. Ciekaw jestem jak rozwiazaliscie ten temat w swoich domach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 02.07.2020 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Czy to forum jeszcze w ogóle żyje? Ludzie przenieśli się na jakieś inne forum, a może nikt nie buduje domów energooszczędnych? A może daszków nikt nie buduje?Co się porobiło, że już pogadać nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkowy 06.07.2020 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 A moze podzielisz sie swoim rozwiazaniem, tym bardzo dobrym jakosciowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 08.07.2020 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Problem w tym, że ja jeszcze nie mam rozwiązania. Architekt coś fajnego zaproponował, ale ilość mostków termicznych (i cena) jest nieakceptowalna. Jak mam sam coś projektować, to wolę jednak gotowce. Jestem w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts