Kaizen 18.08.2020 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 @Kaizen, Dom znajduje się przy drodze gminnej, zatem tu nie powinno być problemu z jakimś sprzeciwem, poza tym dom kupilibyśmy przez agencję, która to sprawdza takie rzeczy. Nie badź naiwny. Agencja bierze furę pieniedzy a za nic nie bierze odpowiedzialności (przeczytaj umowę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.08.2020 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 Nie wierz nigdy agencji! Prędzej kobiecie. Kaizen ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek1990 25.08.2020 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Aaaaa lipa jednak - podkupili nam dom. Zatem szukamy kolejnego i zdecydowaliśmy, że jeżeli trafimy samą działkę to zaczniemy budowę sami z projektem pod siebie W każdym razie, dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesio1712 25.08.2020 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Znaczy, że nie był Wam pisany. Ja miałem tak z działką. Ogłoszenie wisiało ponad rok, ale nie miałem pieniędzy. Jak tylko uzbierałem i kupiłem, to w ciągu miesiąca wszystkie się sprzedały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts