RicoRico7 10.08.2020 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Witajcie Ostatnio w moim mieszkaniu zauważyłam malutkie robaczki. Poczytałam trochę na internecie, ale nadal nie wiem czy to pluskwy czy gryzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 10.08.2020 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Jakaś fotka by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2020 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 A skąd my mamy wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RicoRico7 10.08.2020 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Jakaś fotka by się przydała. Dzisiaj założyłam konto i nie wiem jak dodać zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.08.2020 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Dzisiaj założyłam konto i nie wiem jak dodać zdjęcie. W dolnym wierszu ikonek szósta ikonka od prawej (piąta to film). Klikasz (komputer lub url) , bez fajki pobierz obrazek na serwer, OK i gotowe. Obrazek z komputera nie może być większy niż 300/100/50kB. Nie pamiętam ile kB, jeśli nie wchodzi to trzeba zmniejszyć np. w Irfanwiev. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RicoRico7 10.08.2020 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 W dolnym wierszu ikonek szósta ikonka od prawej (piąta to film). Klikasz (komputer lub url) , bez fajki pobierz obrazek na serwer, OK i gotowe. Obrazek z komputera nie może być większy niż 300/100/50kB. Nie pamiętam ile kB, jeśli nie wchodzi to trzeba zmniejszyć np. w Irfanwiev. Czy juz widac zdjecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.08.2020 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Widać, jakiś brązowy robaczek, nieostry. Jeśli to komórką, to włącz oświetlenie/błysk na stałe i spróbuj opcje ZDJĘCIA, ZOOM lub ZDJĘCIA, WIĘCEJ i SUPERMAKRO. Można ustawić ostrość z 2 cm i jeszcze powiększać 3x optycznie i wtedy cyknij zdjecie Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Bertha Ostatnie zdanie poprawiłem opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts