masera 18.08.2020 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Jakby ktoś się zastanawiał jakie dobrać puszki rozprężne to poniżej zdjęcia: Różnice: Plastikowe są na 4 kliki i mają wbudowaną uszczelkę - Stalowe są na 2 blaszki do zagięcia i uszczelkę dokładamy sami Plastikowe można przedłużyć rurą o wybranej długości - Stalowe trzeba by przyciąć - długość tego nypla fabrycznie to ok. 34 cm (czyli trzeba be wziąć pod uwagę jak chcemy sufit podwieszany a skrzynkę dać na posadzce na piętrze i mamy terivę np.) Plastikowe są w odmianie podłogowej i sufitowej - Stalowe są uniwersalne Stalowe są minimalnie wyższe. Ogólnie chyba przyjemniejsze w instalacji są plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 19.08.2020 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 A ja napiszę odwrotnie - stalowych (skrzynek jak i rur) przynajmniej myszy nie ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 19.08.2020 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) A ja napiszę odwrotnie - stalowych (skrzynek jak i rur) przynajmniej myszy nie ruszą Co za różnica, jak to skrzynki do rur plastikowych? A jak myszy dobierają się do skrzynek, to problem jest już dawno. Za to plastikowe lepiej tłumią dźwięki. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 19.08.2020 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Jeden pies (albo jedna mysz..) Nie ma znaczenia jakie wybierzemy. Brać te które tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 24.08.2020 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Ja wybrałem skrzynki rozprężne i rozdzielacze metalowe, wytłumione wewnątrz matą piankową. Króćce są gumowe. Polski producent robi je pod wymiar w różnych konfiguracjach. Do montażu nie potrzeba uszczelek, rury wchodzą na wcisk (klik), potrzebny jest za to płyn do mycia naczyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 25.08.2020 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Cześć, Podaj nazwę tego producenta albo jaki link, moze nie uznają tego za reklamę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 04.09.2020 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2020 airgreen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts