Czarny_Wodzu 11.09.2020 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Cześć, mam taki problem, szukam sobie danego słowa kluczowego na forum, dostaje listę wątków w którym to słowo kluczowe się pojawiło. Problem w tym, że nie mogę sobie kliknąć na dokładnie ten post który w danym wątku zawiera to słowo. Jeśli np. wątek zawiera 500 postów, to muszę przejrzeć wszystkie posty żeby znaleźć ten jeden post, który mnie interesuje. Czy to naprawdę tak działa, czy coś przeoczyłem? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2020 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 a szukasz wg. tematów na forum czy wg. postów?W wyszukiwaniu ogólnym możesz wyszukiwać w konkretnym dziale. Ale prawda jest taka, ze najwygodniej szuka się na forum poprzez google site:forum.muratordom.pl/ + fraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarny_Wodzu 11.09.2020 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Zobacz, wchodze w wyszukiwanie i wpisuje fraze "duomeble": I teraz po przeszukaniu całego forum zwraca mi dwa tematy gdzie w postach ta fraza się pojawiła: Ale to są tematy a nie konkretne posty. I teraz żeby znaleźć konkretny post, to ja muszę przeczytać 1000 stron chyba, że czegoś nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 11.09.2020 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?335371-Wyszukanie-postu-(nie-tematu) A dlaczego "Wyszukiwanie zaawansowane" jest dużo uboższe od gołego "wyszukiwanie" to bardzo dobre pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarny_Wodzu 11.09.2020 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?335371-Wyszukanie-postu-(nie-tematu) A dlaczego "Wyszukiwanie zaawansowane" jest dużo uboższe od gołego "wyszukiwanie" to bardzo dobre pytanie. Mistrz! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 12.09.2020 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Ale to są tematy a nie konkretne posty. I teraz żeby znaleźć konkretny post, to ja muszę przeczytać 1000 stron chyba, że czegoś nie rozumiem. Nie trzeba czytać 1000 stron. Wchodzisz w temat, klikasz "Przeszukaj temat" i wtedy możesz wyszukać konkretne posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarny_Wodzu 14.09.2020 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Nie trzeba czytać 1000 stron. Wchodzisz w temat, klikasz "Przeszukaj temat" i wtedy możesz wyszukać konkretne posty. O nie zauważyłem tej opcji, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts