kokain 20.09.2020 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Będe robił ogrodzenie panelowe samemu i chce zrobić w lini ogrodzenia wcięcie na brama dwa skosy pod kątem i brama żeby był lepszy wjazd. Pytanie czy istnieje jakiś laser czy coś którym ustawie sobie z lewej i prawej strony takie same kąty żeby puścić sznurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.09.2020 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Pytanie czy istnieje jakiś laser czy coś którym ustawie sobie z lewej i prawej strony takie same kąty żeby puścić sznurek? Pitagoras nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.09.2020 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Nie było Pitagorasa wczoraj na liście przebojów, to nie znają. Jeszcze kwadraty i pierwiastki??????? Kiedyś każdy wiejski murarz wiedział co to sznurek i 3,4,5, dziś bez maszyny to kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokain 20.09.2020 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Nie chce mi się sznurków puszczać tylu żeby to wyznaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.09.2020 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Napisz chłopie: nie wiem, nie umim znaleźć u wujka Google. Napisać NIE CHCE MI SIĘ to są jaja. Za nie chce mi się porada powinna być płatna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokain 21.09.2020 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Napisz chłopie: nie wiem, nie umim znaleźć u wujka Google. Napisać NIE CHCE MI SIĘ to są jaja. Za nie chce mi się porada powinna być płatna . wypierd... z tego forum gnido życiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.09.2020 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 wypierd... z tego forum gnido życiowa Aj waj jak ubodło! Czyli trafione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts