mistalova 28.09.2020 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Oklejał ktoś kanały stalowe wełną klimafix lub podobną? Muszę okleić swoje kanały po wymianie z miękkich na sztywne ale zastanawiam się jak to zrobić na kolankach i trójnikach... docinać w miarę idealne kawałki czy po prostu gdzieniegdzie naciągnąć albo ścisnąć? Ktoś? coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 28.09.2020 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 29.09.2020 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Też myślałem żeby koledze wkleić filmik, ale z szacunku dla niego tego nie zrobiłem, bo z pewnością sam potrafi odpowiednią frazę w google wpisać. Nie ma to jak być mistrzem w nabijaniu postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.09.2020 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Nie ma to jak być mistrzem w nabijaniu postów. Faktycznie - po mistrzowsku tonzrobiłeś. MSPANC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 29.09.2020 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Może nie było to miłe, ale w punkt - tak to należy zrobić. W miarę dokładnie wyciąc i pokleić taśmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 29.09.2020 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Hmmm... widziałem filmik a tym gościem już wcześniej, ale on właśnie nie robi tego prawidłowo. Dlatego zastanawiam się, czy warto się przyłożyć, czy wystarczy poziom z tego filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 29.09.2020 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Nie robi prawidłowo ? Zabierz się za oklejanie a zobaczysz jaka to przyjemność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac_612 29.09.2020 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Muszę okleić swoje kanały po wymianie z miękkich na sztywne Ktoś? coś? Z ciekawości - czemu wymieniasz na spiro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 30.09.2020 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2020 (edytowane) Nie robi prawidłowo ? Zabierz się za oklejanie a zobaczysz jaka to przyjemność... Powinien wycinać wzdłuż rolki, nie w poprzek. Okleiłem wczoraj kawałek, idzie całkiem dobrze. O wiele łatwiej, niż układanie wełny w połaci dachu. Z ciekawości - czemu wymieniasz na spiro? Bo miałem termoflexy, nawet takie nieco lepsze (DECa), ale myszy mi podziurawiły w paru miejscach:jawdrop: a teraz to prędzej sobie zęby połamią niż ugryzą stal:) Edyta: Poobklejałem kanały, poszło łatwiej niż myślałem, chociaż mam jedną uwagę - dobra alutaśma to podstawa - miałem dwa rodzaje, i jedna z nich (zbrojona) o ile dobrze trzymała w miejscach gdzie była obklejona "wokół" kanałów, to klejenia "wzdłuż" puściły w paru miejscach po dwóch dniach. Druga taśma (niezbrojona)za to trzyma jak diabli. Edytowane 6 Października 2020 przez mistalova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts