golik83 02.01.2021 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Witam, kupiłem działkę budowlaną(zaznaczona na czerwono) 545m2 i prosze o porady odnośnie usytuowania domu, posiadam dostęp do drogi gminnej od południa jak i udziały w drodze od zachodu. Jakich projektów szukać i jakie Waszym zdaniem miejsce na posadowienie domu bedzie najlepsze. Dziekuje za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.01.2021 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Wg mnie - tak jest najlepiej:cool: oczywiście wielkość domu będzie się zmieniała ale od strony wsch i północnej najbliżej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.01.2021 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Witam, kupiłem działkę budowlaną(zaznaczona na czerwono) 545m2 i prosze o porady odnośnie usytuowania domu, posiadam dostęp do drogi gminnej od południa jak i udziały w drodze od zachodu. Jakich projektów szukać i jakie Waszym zdaniem miejsce na posadowienie domu bedzie najlepsze. Dziekuje za opinie. Jak wygląda ukształtowanie terenu i MPZP? Na sąsiednich działkach coś już stoi (drzewa, budynki)? Jakie są perspektywy na ich zagospodarowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ololek 03.01.2021 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 No właśnie, przy takiej małej działce zapewne odpadnie pas 5-6m na nieprzekraczalną linię zabudowy od południa i zachodu. Dodatkowo ten ścięty narożnik. Jedyne sensowne ustawienie to wg mnie: wjazd można zrobić od zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2021 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 kiepsko - zero prywatności, długie trasy kostki brukowej. Ustal najpierw linie zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2021 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 kiepsko - zero prywatności, długie trasy kostki brukowej. Ustal najpierw linie zabudowy. O jakiej Ty długiej trasie kostki brukowej mówisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.01.2021 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 od ulicy - ma cofnięty ten dom najdalej od obydwóch dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts