krily 31.01.2021 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Mam tv sony KD-60XF8305. Myślę o zakupie soundbaru do niego . Czy soundbaru musi być od Sony aby współpracował z tv ?. Tv jest w pokoju 25 m. TV głównie używany do filmów Edytowane 31 Stycznia 2021 przez krily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 31.01.2021 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Sony do 1000zł to chyba nie ma dużego wyboru, nie? Kup "najdroższy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 02.02.2021 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 JBL, Yamaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2021 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Mam tv sony KD-60XF8305. Myślę o zakupie soundbaru do niego . Czy soundbaru musi być od Sony aby współpracował z tv ?. Tv jest w pokoju 25 m. TV głównie używany do filmów Absolutnie nie musi. Mam trochę starszą wersję sounbara ht -sd35 dedykowanego do TV Sony . Kiedyś kino domowe z tylnymi głośnikami .Teraz soundbar który doskonale dopasował się do tej opcji . Oglądanie filmów to istna frajda . Doskonale dopasował się do wymogów widza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 07.02.2021 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Odine II za 200zł, może teraz już trochę ponad. Lepszy od niektórych nawet tych za 2k. Od do 1000 raczej od wszystkich, chociaż nie będę sie upierał jak coś ktoś znajdzie. Ja akurat mam go wbudowanego na trasie. Mimo, że jest na zewnątrz nic złego się z nim jeszcze nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krily 11.02.2021 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 to jakiś konkretny model do mojego Tv polecicie? jeśli nie musi by sony to chyba nawet lepiej (taniej) a nie koniecznie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grumper 01.03.2021 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Nie musi być soundbar od Sony, żeby dobrze działał Do 1000 zł sprawdź Philipsa TAB6305/10 - obsługuje technologię Dolby Digital, w zestawie jest belka z subwooferem. W swojej półce cenowej to bardzo dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafe_lafe 19.04.2021 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Grunt, żeby nie był na Bluetooth i miał możliwość podłączenia przez port optyczny lub HDMI RCA aby można było nim sterować na linii dekoder-soundbar-telewizor.W domu mam Sonosa, z powodu wbudowanego AirPlay od Apple. Jak chcę posłuchać muzyki z głośnika, to audio wysyła się przez Wifi zamiast przez Bluetooth - mniejsze straty jakości audio, a zasięg Wifi jest zdecydowanie lepszy niż Bluetooth, więc nie ma "zrywania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 29.04.2021 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Chyba miałeś na mysli HDMI arc/earc czyli z kanałem zwrotnym? I nie wiem co ma do rzeczy BT/WiFi do soundbara, przecież muzyki nie będziesz na nim odtwarzał.Co do firmy - zdecydowanie JBL 9.1 - choć nie jestem zwolennikiem soundbarów, to akurat ten model (w sumie 5.1 też ewentualnie) do filmów nieźle się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 29.04.2021 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Chyba miałeś na mysli HDMI arc/earc czyli z kanałem zwrotnym? I nie wiem co ma do rzeczy BT/WiFi do soundbara, przecież muzyki nie będziesz na nim odtwarzał. Co do firmy - zdecydowanie JBL 9.1 - choć nie jestem zwolennikiem soundbarów, to akurat ten model (w sumie 5.1 też ewentualnie) do filmów nieźle się sprawdza. Ja odtwarzam muzykę i słucham radia na SB, więc BT i WiFi jak najbardziej się przydaje. A co do pytania głównego wątku, to SB nie musi być dostosowany do TV, byle miały obsługę wspólnych złącz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 29.04.2021 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Jak do strumieniowania muzyki to faktycznie BT i WiFi musi być. Chociaż jak dla mnie to muzyki z belki nie da się słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzeus86 06.05.2021 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Sonos Playbar - uzywany na olx akurat jest w cenie 1550 PLN ( nie to nie moje ogłoszenie), gdzie nowy kosztuje 3600.Wiem, ze to ponad budzet ale kazda z zaproponowanych tutaj opcji nie ma podejscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 07.05.2021 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 obojętny byleby z dźwiękiem przestrzennym i z wejściem optycznym , bo takie masz w telewizorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rererebus 31.05.2021 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Do 1000 dobrym modelem może okazać się Philips HTL3320. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kapitano 23.06.2022 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Soundbar będzie się nadawać do oglądania i słuchania wiadomości:-) Do filmów czy muzyki mimo wszystko lepiej sobie zorganizować jakiś zestaw kolumn. Choćby jakiś 2+1 będzie lepszy niż soundbar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom1kow 27.03.2023 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) Yamaha jest spoko, Edytowane 28 Marca 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts