adam_mk 17.04.2021 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Jak w temacie...Sypie się tu WSZYSTKO !!!Wypowiedzieć się nie można...Bany rozdają jak machanie cepem...Co i raz TRZEBA kliknąć zgodę na jakieś cuś...(Nawet już nie czytam na co się zgadzam)Tematy NAJNOWSZE są tak z 2012roku...No, ja je jeszcze pamiętam, ale czy o to chodzi? Stwierdzenie, ze to forum zeszło na psy jest zaszczytem dla psów! A co z nami?No, forumowiczami? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 17.04.2021 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Pytanie tytułowe: TakProblemy techniczne: Zakładam, ze muratora nie stać na informatyków pracujących w weekend (takie czasy, branża, stawki podobno ;/). Zobaczymy w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hipodrom 17.04.2021 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 : Zakładam, ze muratora nie stać na informatyków pracujących w weekend Akurat ogarnięcie chociażby mobilnej wersji stronki to nie jest większy problem. Spokojnie znalazłby się ktoś kto nawet za pół darmo by to pomógł zrobić. Redakcja jednak musiałaby wykazać trochę inicjatywy. A co do samego sedna - ludzie przechodzą na fejsbuka. I taki jest trend, wszystkie fora internetowe mierzą się z tym problemem (i przegrywają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.04.2021 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Co i raz TRZEBA kliknąć zgodę na jakieś cuś... . No dziś to już jakiś kosmos , wchodzę w wątek woskuje zgoda, potwierdzam, wchodzę w drugi to samo i tak bez końca o co lata - nie wiem. Ze 30 razy już to samo klikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 17.04.2021 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 A co do samego sedna - ludzie przechodzą na fejsbuka. I taki jest trend, wszystkie fora internetowe mierzą się z tym problemem (i przegrywają) Są jeszcze fora co się trzymają. Forum muratora nadal za takie uważam co się trzyma. Elektroda to już się trzyma mocno i parę innych. Lubie fora mam nadzieję, ze ich fejs nie zgniecie. Nie wiem o czym piszecie bo ja czegoś takiego nie mam. Dotyczy poniższego. Wiele osób ma (ja też). Od wczoraj/dziś. Wątpię, że kwestia ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.04.2021 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Jak w temacie... Sypie się tu WSZYSTKO !!! Wypowiedzieć się nie można... Bany rozdają jak machanie cepem... Co i raz TRZEBA kliknąć zgodę na jakieś cuś... (Nawet już nie czytam na co się zgadzam) Tematy NAJNOWSZE są tak z 2012roku... No, ja je jeszcze pamiętam, ale czy o to chodzi? Stwierdzenie, ze to forum zeszło na psy jest zaszczytem dla psów! A co z nami? No, forumowiczami? Adam M. To taki trend światowy ale z drugiej strony dziwić się jak podobno wszystkie media są w rękach 6-ciu ludzi jakiego pochodzenia ? ano pierwszeżędnego oczywiści całkowicie przypadkowo oczywiście ,jeszcze ze 2 lata i zabronią nam ze sobą rozmawiać nawet na ulicy bo w tak ZWANYCH DEMOKRATYCZNYCH już tego nie można ,wszystko jest antysemickie no i to słynne niezależne coś tam , tragedia , pozwolą nam dobrze gadać o różowych tęczach tylko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 17.04.2021 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Nie wiem o czym piszecie bo ja czegoś takiego nie mam. Od czasu do czasu wskoczy reklama na cała stronkę ale klikam na X i wracam na otwarty temat i po kłopocie. Najwyraźniej macie coś nie tak w ustawieniach. Piszesz jak typowy lizodupiec. Mega kariera byłaby przed Tobą w urzędzie lub innej państwowej instytucji. Przemyśl moja radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.04.2021 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Nie wiem o czym piszecie bo ja czegoś takiego nie mam. Od czasu do czasu wskoczy reklama na cała stronkę ale klikam na X i wracam na otwarty temat i po kłopocie. Najwyraźniej macie coś nie tak w ustawieniach. Na FM wchodzę od lat, w ostatnim czasie nic na kompie nie zmieniałem problem z oknem pojawił się u mnie dziś. Szczerze nawet jak wychodzę z wątku wyskakuje. Doprowadza do szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 17.04.2021 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Mnie się pojawia.Mam też problem z wyświetlaniem tematu o uwagach do forum (tylko tam) i problem jest większy na Firefox a mniejszy na Edge, wiec w jakiś sposób problemy zależą od komputera użytkownika ale zaczęły występować z powodu jakiś zmian/problemów po stronie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.04.2021 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Piszesz jak typowy lizodupiec. Mega kariera byłaby przed Tobą w urzędzie lub innej państwowej instytucji. Przemyśl moja radę! Też nic takiego nie mam. Czy to oznacza, że jestem typowym lizodupcem, bo mam dobrze działającą stronę? mam operę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.04.2021 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Jak w temacie... Sypie się tu WSZYSTKO !!! Wypowiedzieć się nie można... Bany rozdają jak machanie cepem... Co i raz TRZEBA kliknąć zgodę na jakieś cuś... (Nawet już nie czytam na co się zgadzam) Tematy NAJNOWSZE są tak z 2012roku... No, ja je jeszcze pamiętam, ale czy o to chodzi? Stwierdzenie, ze to forum zeszło na psy jest zaszczytem dla psów! A co z nami? No, forumowiczami? Adam M. Sens zalezy.. Nawet mi ostatnio ciężko o Bana nawet poprosiłem i nie dali. No chyba że ktoś ma poglądy o Autyzmie wstecznym i o tym że Covidaniema ........... To się dziwić że oprócz foliowej czapeczki ma bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sito 18.04.2021 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Akurat ogarnięcie chociażby mobilnej wersji stronki to nie jest większy problem. Spokojnie znalazłby się ktoś kto nawet za pół darmo by to pomógł zrobić. Redakcja jednak musiałaby wykazać trochę inicjatywy. A co do samego sedna - ludzie przechodzą na fejsbuka. I taki jest trend, wszystkie fora internetowe mierzą się z tym problemem (i przegrywają) Nie mam FB ale moja piękna ma. Dołączyła do grupy która skupia ludzi budujących taki domek jak my chcemy. Bajzel jaki tam panuje jest nie do opisania.... Ktoś wrzuca posta, pisze o kolorze dachu, zaraz jest lawina pytań, jak kolor okien, elewacji, z jakiej firmy furtka.... Z tematu o dachu można wyczytać wszystko włącznie z ogrzewaniem... Szukajki nie używa 80-90% społeczności, nad tematami nikt nie panuje. No i najważniejsze, na fb można napisać wszystko..... Nawet o zerowej wartości merytorycznej . Ja tam tylko obserwuje kilka relacji z budowy, plus ściągnąłem zdjęcia domu który nam się podoba żeby skopiować kolorystykę Ale przyznaje, forum na którym się kiedyś mocno udzielałem ( motoryzacyjne ) umarło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.04.2021 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Też pisałem i zaglądałem na różnych forach i to że jakieś forum umiera to nie wina fb czy innych społecznościowych portali tylko i wyłącznie ludzi. przestają pisać albo piszą bez sensu, skaczą sobie do gardeł o byle co, każdy goni nie wiem za czym. FB jest dla matołów przez chwile miąłem tam konto i nakaz-dej grupie w różnej tematyce sieczka jak ch.j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 18.04.2021 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 FB jest dla matołów facebook to tylko narzędzie, jak z niego korzystasz to twoja sprawa. i nie, nie jest dla matołów , jest dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.04.2021 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Jak w temacie... Sypie się tu WSZYSTKO !!! Wypowiedzieć się nie można... Bany rozdają jak machanie cepem... Co i raz TRZEBA kliknąć zgodę na jakieś cuś... (Nawet już nie czytam na co się zgadzam) Tematy NAJNOWSZE są tak z 2012roku... No, ja je jeszcze pamiętam, ale czy o to chodzi? Stwierdzenie, ze to forum zeszło na psy jest zaszczytem dla psów! A co z nami? No, forumowiczami? Adam M. Załóż nowe Forum i tam się wypowiadaj jako Forumowicza, jako Założyciel i jako Moderator. Na FM nie musisz się publikować i nie musisz czytać postów. Nikt Ciebie do niczego na FM nie przymusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kyob 18.04.2021 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 No dziś to już jakiś kosmos , wchodzę w wątek woskuje zgoda, potwierdzam, wchodzę w drugi to samo i tak bez końca o co lata - nie wiem. Ze 30 razy już to samo klikałem Spróbuj https://brave.com/ nie będziesz musiał nic klikać i reklam też niewiele zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.04.2021 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 facebook to tylko narzędzie, jak z niego korzystasz to twoja sprawa. i nie, nie jest dla matołów , jest dla każdego. Miałem na myśli przekazane treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.04.2021 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 FB jest dla matołów przez chwile miąłem tam konto i nakaz-dej grupie w różnej tematyce sieczka jak ch.j Jestem moderatorem jednej z grup na FB dot. traw ozdobnych - utrzymanie tam jako takiego porządku w dyskusjach jest jak walka z wiatrakami. Wielkimi wołami mamy ogłoszenie na początku, aby używać lupek i odnośnika do popularnych pytań i co chwila te same pytania, nawet jednego dnia. A wszelkie próby uczenia ludzi zasad korzystania z FB kończą się wielką obrazą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 18.04.2021 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Co do sensowności forum Muratora : tak ma ono sens . Po pierwsze , wystarczy zobaczyć statystyki wejść/przeglądających . Murator zawsze był bazą wiedzy o budowaniu i prawie każdy budujący w Polsce korzystał z tej wiedzy . Tu wiedza jest skondensowana i podana na kilka sposobów . Są doświadczenia ludzi budujących systemem gospodarczym , czyli tanio i odrobinę samemu . Są propozycje firm wykonawczych . Są porady : jak budować . Tutaj są też merytoryczne dyskusje budowlane . Jest rozważanie : wełna czy styropian , pompa ciepła czy gaz , itd . Podane jest to w przystępnej formie , bo jak ktoś zrobi wykład uniwersytecki , to zostanie sprowadzony na ziemię przez kilku innych . I to działa . Na początku budowy ludzie czytają forum . Później jak nabiorą odwagi udzielają się na nim . Piszą , bywa , po kilkadziesiąt tys postów . Kończą budowę i znikają powoli . To naturalna kolej rzeczy . Zdarza się jednak , że dawno już mamy dom zbudowany , kilkadziesiąt tys postów dorobku i ciągle chcemy pisać kolejne posty . No ale wkurzają nas te powtarzające się w nieskończoność pytania :silka czy pustak ceramiczny ? Styropian czy wełna ? I wtedy zdarza się coś głupiego napisać . Na FB cokolwiek by się nie napisało , to zostaniemy obrzuceni błotem . I taka jest różnica pomiędzy forum Muratora a mediami społecznościowymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 18.04.2021 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 To taki trend światowy ale z drugiej strony dziwić się jak podobno wszystkie media są w rękach 6-ciu ludzi jakiego pochodzenia ? ano pierwszeżędnego oczywiści całkowicie przypadkowo oczywiście ,jeszcze ze 2 lata i zabronią nam ze sobą rozmawiać nawet na ulicy bo w tak ZWANYCH DEMOKRATYCZNYCH już tego nie można ,wszystko jest antysemickie no i to słynne niezależne coś tam , tragedia , pozwolą nam dobrze gadać o różowych tęczach tylko . Nie, nic przypadkowego, Oni zwyczajnie inwestują w edukację i nie walą byków. Jak mniemam forum jest własnością prywatną, więc właściciel/właściciele na swoim poletku ustalają swoje reguły. Ty się do nich dostosowujesz albo szukasz innego miejsca/zakładasz swoje - w czym problem, nikt siłą nie trzyma. Ogólnie to stękanie prawicowe jest równie męczące jak tych na lewicy; ta sama moneta tylko druga jej strona, niczym się nie różnicie, niczym. Wszędzie spiski, wrogowie, każdy patrzy by sztylet wbić pod żebra, że nic już nie wolno, choć kiedyś to się żyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts