Kalic 20.04.2021 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Ostatnio spotkałem się z ofertą czyszczenia instalacji ogrzewania podłogowego m. in. przy pomocy inhibitora korozji. Jako zaletę uznano przede wszystkim usunięcie wszelkich zanieczyszczeń z rurek i przez to usprawnienie systemu C.O. Co o tym sądzicie, czy warto (i kiedy) na to się zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 20.04.2021 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Jak w rotametrach widać gnój i syf taki że nie da się zauważyć przepływów na pływaczkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac_612 20.04.2021 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Jak w rotametrach widać gnój i syf taki że nie da się zauważyć przepływów na pływaczkach . To dobrze, że nie mam rotametrów, nie widać syfu to i czyścić nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.04.2021 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Co o tym sądzicie, czy warto (i kiedy) na to się zdecydować? Zależy, czym zalałeś i z czego instalacja (czyli ile syfu masz w wodzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 20.04.2021 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 To dobrze, że nie mam rotametrów, nie widać syfu to i czyścić nie trzeba. W mojej wodzie tego czegoś jest 360 przy dopuszczalnej 500 , jak mieszkałem w Rudzie Śląskiej to tego czegoś miałem 68 i nigdy nawet spłuczka nie miała nacieków a tu gdzie teraz mieszkam to 2 litry octu tygodniowo idzie , w rotametrach syf już spory i chyba latem to załatwię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts