giman 08.06.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 To jest właśnie ta kolosalna różnica, gdzie prawdziwy mężczyzna nie wybierze dźwięku odkurzacza pod uwagę Od początku było wiadomo, że chodzi o głupkowaty argument dźwięku, bo osiągami wiele elektryków to petardy. Puścisz z głośników i poczujesz się prawdziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 10.06.2021 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Od początku było wiadomo, że chodzi o głupkowaty argument dźwięku, ... To chyba nie słyszałeś jak pracuje choćby Busso, albo BB... No ale jak ktoś ma problem ze słuchem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.06.2021 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Od początku było wiadomo, że chodzi o głupkowaty argument dźwięku, bo osiągami wiele elektryków to petardy. Puścisz z głośników i poczujesz się prawdziwie. Z tymi osiągami to jest tak że są bdb ale w krótkim okresie czasu. PS Elektryki nie wybuchają jak petardy ale jak się już palą to na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 10.06.2021 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Prawdziwym luksusem jest lektyka, a sławę i to światową można zdobyć szybko jak za nosicieli będą robili muskularni murzyni:eek:Czy dobrane urodą, muskulaturą i tłuszczem w odpowiednich miejscach modelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 18.06.2021 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 kaszpir, te częściowo zużyte akumulatory mogę w końcu wylądować w domach w magazynach energii, dzięki czemu staną się one dostępne (bo teraz to ciekawostka). Ludzie zaś będą szli w magazyny z powodu zmian prawnych odnośnie instalacji PV. Skończą się czasy sieci energetycznych, które nam przechowują energię z lata na zimę ze sprawnością 80%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 18.06.2021 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Prawdziwym luksusem jest lektyka, a sławę i to światową można zdobyć szybko jak za nosicieli będą robili muskularni murzyni:eek: Czy dobrane urodą, muskulaturą i tłuszczem w odpowiednich miejscach modelki tatam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.06.2021 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Jaka jest / będzie sprawność ładowania i oddawania energii z takiego starego akumulatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 18.06.2021 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 80% pojemności początkowej, sprawność pewnie jak na początku (nie wiem, 90%?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.06.2021 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 80% pojemności początkowej, sprawność pewnie jak na początku (nie wiem, 90%?) Będą miały 80% to jeszcze będą napędzać samochody elektryczne. Co do sprawności to trzeba poczytać testy na temat ile prądu pobierają z ładowarki a ile jest w akumulatorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 18.06.2021 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 https://www.cire.pl/item,159246,2,0,0,0,0,0,niewykorzystana-moc-baterii.html Normalnie nie jeździ się 10-letnim samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.06.2021 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 W takim razie "nienormalnie" jeździ się takim samochodem. Jeżeli jednak z powodu wieku samochodu (ponad 10 lat) należy samochód zezłomować to tym gorzej dla elektryków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.06.2021 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 https://www.cire.pl/item,159246,2,0,0,0,0,0,niewykorzystana-moc-baterii.html Normalnie nie jeździ się 10-letnim samochodem Nie ? Większość Europy jeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.06.2021 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 U mnie jeden ma mniej niż rok a drugi 19 to jetem ponad średnia Ma 19 i jeździ o co z nim nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 18.06.2021 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 fotohobby, przytoczyłeś statystyki, które potwierdzają co napisałem, bo w krajach gdzie jeździ się 10 lat jednym autem jest najwięcej elektryków (bo chyba nie na Litwie czy w Rumunii??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 18.06.2021 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 W takim razie "nienormalnie" jeździ się takim samochodem. Jeżeli jednak z powodu wieku samochodu (ponad 10 lat) należy samochód zezłomować to tym gorzej dla elektryków. Skończyły się czasy solidnych fur , co jeszcze dziadek kupował, a ja dalej mogę jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.06.2021 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 (edytowane) fotohobby, przytoczyłeś statystyki, które potwierdzają co napisałem, bo w krajach gdzie jeździ się 10 lat jednym autem jest najwięcej elektryków (bo chyba nie na Litwie czy w Rumunii??) To jest średni wiek a nie maksymalny wiek życia samochodu w danym kraju Samochody elektryczne może obniżą średnią wieku (bo po 10 latach będą do wyrzucenia) albo podwyższą średnią bo samochody z tradycyjnymi silnikami będą bardziej szanowane i nie pojadą na Wschód... PS Passat B6 2,0 TDI z 2008 roku to jeszcze solidna fura czy już niesolidna? (nie mam takiego) Edytowane 19 Czerwca 2021 przez d7d PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 19.06.2021 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 tatam: [ATTACH=CONFIG]457215[/ATTACH] napęd jedno "koniowy" to zakrawa na nędzników nędzy nie o sławę w świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 19.06.2021 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 napęd jedno "koniowy" to zakrawa na nędzników nędzy nie o sławę w świecie zależy kto jedzie, może rozpoznasz na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts