buyakk 24.06.2021 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Cześć. Czy jest możliwość podłączenie okapu kuchennego do odpowietrzenia od kanalizacji? Chciałem tam tylko podłączyć ten okap bez kanalizacji. To odpowietrzenie byłoby tylko dla okapu. Z gory dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.06.2021 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Jeśli fi 110, to od biedy może być. Opory mogą być duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 24.06.2021 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 W życiu tego nie rób. Będziesz miał, oczywiście nie zawsze w kuchni zapach szamba. Takiego czegoś się nie robi i nie wolno robić. Hm a może by tak poczytać ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buyakk 24.06.2021 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Mam taki kominek wentylacyjny i jak podepne się bezpośrednio do niego okapem kuchennym to skąd ma mi zaciągać szambo jak nie łącze się z niczym. Wytłumaczcie mi to bo trochę tego nie kumam. https://folnet.pl/pl/products/kominki-i-przejscia-dachowe/kominki-wentylacyjne-150-mm/do-dachowki-ceramicznej/kominek-aluminiowy-do-dachowki-ceramicznej-9227.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buyakk 24.06.2021 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Ok dzięki za pomoc.Mój błąd, w poście źle sformułowalem to. Teraz już wszystko wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reku1 25.06.2021 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 (edytowane) Pozwolcie,ze podepnę się pod temat.A najlepiej jakiego rodzaju użyć kanałów do połączenia okap-kominek wywiewny aby to było pewne?Kanaly-plastikowe,blacha ocynkowana,blacha nierdzewna?Planowany wymiar kanałów 6cmx22cm Dodam ze odcinek ok 2m pójdzie w podłodze(kanał przymocowany do stropu i obłożony warstwa styro) i tu mam obawy jeżeli chodzi o wytrzymałość kanałów plastikowych,z kolei nie wiem czy coś nie będzie się działo z kanałami ocynk(wilgoć) Edytowane 25 Czerwca 2021 przez Reku1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buyakk 29.06.2021 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Przepraszam że odświeżam temat ale okazało się że mam takie 2 kominki:http://www.wirplast.pl/pl-PL/kominek_dn_125_izolowany.html I teraz pytanie brzmi czy mogę podłączyć go do okapu? A drugi do kanalizacji ? Oczywiście wszystko osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 29.06.2021 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 już na to dostałeś odpowiedź: "od biedy może być" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 29.06.2021 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 henrykow, ty jesteś źródłem całego zamieszania najpierw odpowiadasz: W życiu tego nie rób. ...Takiego czegoś się nie robi i nie wolno robić. a teraz piszesz: Tak, spokojnie możesz podłączać. a pytanie od początku było takie samo i wszyscy to rozumieli poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 29.06.2021 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Wyluzuj, Autor nie edytował żadnego posta, nie podał też nigdzie błędnej informacji.Może nie wypowiedział się super klarownie, ale zarówno Bertha jak i Stermaj zrozumieli go poprawnie. Przeczytaj jeszcze raz pierwszego posta, i jeszcze raz, i jeszcze raz, na spokojnie, i postaraj się zrozumieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 29.06.2021 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Ja, czytając na szybko, zrozumiałem tak jak henrykow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts